Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Heltid
1 år
Yrkesrettede kurs og utdanninger
Oppstart: 17.08.2020 - Oslo
Søknadsfrist: Rullerende opptak
105 000 NOK Momsfritt
Ja

Fotterapeut

Fotpleie ved Tone Lise Akademiet

Utdann deg til autorisert fotterapeut ved Tone Lise Akademiet

Vil du bli fotterapeut? Tone Lise Akademiet kan nå tilby en yrkesrettet utdanning i fotterapi. Studiet går over 1 år, og fører til en spennende yrkestittel med mange muligheter. 

Undervisningen er av høyeste kvalitet, og gir en fin kombinasjon av teori og praksis.

Øvingen gjennomføres i skolens egne  studentsalong, og du vil få de aller beste forutsetninger for å oppnå den beste kompetansen innenfor fotpleier-faget. 

En allsidig utdanning innen fotterapi

Utdrag fra pensum:

 • anatomi
 • neglesykdommer/tilstander
 • tradisjonell fotbehandling
 • neglebehandling
 • trykkavlastning
 • spa pedikyr med massasje
 • lakkteknikker
 • analysemetoder & journalføring
 • forsterking & rekonstruering
 • hårfjerning
 • neglesykdommer og tilstander
 • bedriftslære

For kontakt eller mer informasjon om Fotterapeut, vennligst fyll inn en interessemelding.

Videre studier/jobbmuligheter

Det er stor etterspørsel etter fotterapeuter på jobbmarkedet. Etter utdanningen vil du ha gode muligheter til karriere som autorisert fotterapeut innen helsetjenesten, klinikker/ salonger, egen bedrift og mye mer.

Opptakskrav/Søknad

Studiet har ingen formelle opptakskrav, men skolen legger vekt på søkers egeninteresse og motivasjon for å gjennomføre studiet. Du må kunne norsk muntlig og skriftlig, og du må være fylt 18 år det året studiet begynner (er du under 18 år kreves bekreftelse av foresatte).

Studiefakta, Tittel m.m

Yrkesrettet utdanning over 1 år.

Kostnader

105.000 kr 

* Prisendringer kan forekomme

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Fotterapeut.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Tone Lise Akademiet

Tone Lise Akademiet

Tone Lise Akademiet

Velkommen til Tone Lise Akademiet – et av Nordens eldste og ledende kompetansesentre for utdanning innen skjønnhet og velvære!

Tone Lise Akademiet er kjent for å tilby undervisning av høy kvalitet, i god kombinasjon av  praksis og teori. Dette gir deg en profesjonell og faglig trygghet, og gjør deg godt forberedt på yrkeslivet. Negltekniker og Beauty Makeup Artist er fagskoleutdanninger, og alle utdanninger er støttet av Lånekassen.

Utdanningstilbud

Et trendriktig fag

Skjønnhetspleie er en sterkt voksende trend, ikke bare utenfor landets grenser – men også her i Norge. Med en praktisk og yrkesrettet utdannelse er det kort vei til et fremtidsrettet yrke som du kan praktisere verden rundt. 

lærekrefter

På Tone Lise Akademiet får du som student tilgang til noen av landets beste lærekrefter. Tone Lise Akademiet stiller høye krav til sine lærere og forelesere, som alle har mange års erfaring fra skjønnhetsbransjen. 

___________________________

Tone Lise Akademiet har påvirket og utviklet skjønnhetsbransjen i snart 30 år. Våre fagskoletilbud er godkjent av NOKUT, noe som betyr at vi møter de strenge kravene Kunnskapsdepartementet stiller til fagskoler. Hos oss kan du være trygg på å få den sikreste utdannelsen. Vi tilbyr de mest oppdaterte og anerkjente studiene innen skjønnhetsbransjen. Våre høyt kvalifiserte lærere sørger for at du innen kort tid kan skape og utvikle en spennende karriere. Vi vil hjelpe deg på din vei mot suksess i en bransje full av muligheter!

– Tone Lise Forbergskog, gründer

Vis alle utdanninger fra Tone Lise Akademiet

Kontaktinformasjon til Tone Lise Akademiet

Tone Lise Akademiet

Haslevangen 15
0579 Oslo

Studiested

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Fotterapeut:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!

Lev av lidenskapen din!

I over 30 år har Tone Lise Akademiet vært en fagskole der du får redskapene til å følge lidenskapen din – enten du vil bli negledesigner, makeupartist, hudpleier eller fotterapeut. Dette bør du vite før du søker.

Les mer
Ta vare på føttene!

Veronica Anseth er ny hovedfaglærer på fotpleierutdanningen ved Tone Lise Akademiet. Her får du blant annet hennes tre viktigste råd til nye studenter!

Les mer
Gode muligheter for Hud- og krop...

Bli kjent med Anita Flølo, rektor/hovedfaglærer innen Hud- og kroppsterapeut på Beauty Hudpleieskole. Hun anbefaler utdanning innen hudterapi for alle som har interesse for faget.

Les mer