Vis studentum.no som: Mobil

Beauty Makeup Artist – heltid /deltid

Tone Lise Akademiet
Sammendrag
Heltid
Oslo
1/2 år / 30 STP
Fagskole
Oppstart: 24.08.2021 - Oslo
Søknadsfrist: Rullerende opptak
79 500 NOK Momsfritt
Ja

Beauty Makeup Artist – heltid /deltid

Beauty Makeup Artist

Vil du jobbe som makeup-artist?

Vil du utdanne deg til Beauty Makeup Artist? Dette studiet passer både for deg med en fot innenfor bransjen og deg som er nybegynner med sterk interesse for faget. Heltidsstudiet undervises på dagtid og strekker seg over et halvt år. Deltidstudie kveldstid over 1 år.

Tone Lise Akademiet har studieplasser fra 20 til 30 studenter og opptil 3 lærere, og følger nøye opp hver enkelt student. Dette gir et trygt og kreativt læringsmiljø, hvor studentene blir godt kjent, og hvor grunnlaget for et godt nettverk kan bli lagt. Studiet er intensivt, da skjønnhetssminke er et stort fag som omfatter mye. 

Beauty Makeup Artist tilbys også som deltidsstudium ved Tone Lise Akademiet.

HVORFOR UTDANNE DEG TIL MAKEUP-ARTIST

Etterspørselen etter dyktige makeup-artister øker stadig. Man tenker kanskje ikke så ofte over det, men i så og si alt man ser på TV og i blader, aviser, reklamer og så videre, så har en makeup-artist vært på plass og sørget for at alt ser riktig og flott ut!

DETTE LÆRER DU

I starten av semesteret jobber vi med grunnleggende teknikker som gir deg en trygg ramme for videre utvikling i faget. Videre tar vi deg gjennom trender, sminke og hår fra 1990-tallet og frem til i dag, noe som gir deg mer forståelse, respekt for og et dypdykk i vårt håndverk. Foto-, catwalk- og fashion-makeup er en av de mest kreative sidene ved faget, og her veileder vi deg til å utfordre dine kreative sider fullt ut. Dyktige fotografer veileder deg i faget "Fotoshop", hvor du lærer alt fra lyssetting til redigering av bilder. Vi har også to fotoshoots i løpet av semesteret. I forbindelse med dette lærer du også hårstyling, mote & klær, samt de siste trendene. 

Utover dette går vi også gjennom airbrush, spesialeffekter, teatersminke m.m. I løpet av skoleåret får vi mange oppdrag til skolen, noe som utgjør praksisjobbing for studentene. Som student kan du dermed knytte egne kontakter allerede underveis i studiet.

EMNER I STUDIET

Du vil blant annet få undervisning i:

 • Elementær forkunnskap
  Hudpleie, anatomi, fargelære, hygiene og produktlære

 • Skjønnsminke
  Grunnleggende makeup high light, low light, øyesminketeknikker, makeup voksen hud og kveldsmakeup

 • Videregående makeupteknikker
  Cateyes, sotede øyne, contouring, glødende hud og orientalsk makeup

 • Stilhistorie igjennom tidene
  20-, 30-, 40-, 50-, 60-, 70-, 80-, 90- tallet

 • Avanserte makeupteknikker
  Sort/hvit og farge makeup, blyantteknikk, fashion/stage, mote og trender og TV/film

 • Business
  Markedsføring, oppstart av egen bedrift, salg og sosiale medier.

 • Praksis
  Utplassering / praksisplass

 • Støttefag
  Farge vipper og bryn, forme bryn, photoshop, SFX, drag og aldring.

Jobbmuligheter Innen make-up

Lærerne ved Tone Lise Akademiet tar ofte med seg studenter som assistenter på ulike oppdrag. Dette for å gi studenten kjennskap om markedet og muligheten til å knytte kontakter. Lærerne er også gode referanser og kan videreformidle oppdrag/jobber til studenter i ettertid.

Vi anbefaler deg å bli med på alt du kan av oppdrag i skoleperioden, for å åpne opp dører og knytte kontakter for tiden etter endt eksamen.

For kontakt eller mer informasjon om Beauty Makeup Artist – heltid /deltid, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Utdanningen bygger på videregående opplæring eller tilsvarende realkompetanse, 30 STP

Alle som ønsker og har mulighet til det er velkommen til oss for en omvisning på huset og i klasserommene, samt en hyggelig prat med lærere og administrasjon. Kontakt Tone Lise Akademiet for mer informasjon.

Studiefakta, Tittel m.m

Halvårig fagskoleutdanning , 30 STP, støttet av lånekassen

Kostnader

Pris: 79 500 kr (prisen inkluderer studiemateriell og eksamensgebyr)

Administrasjonsgebyr ved bekreftelse av skoleplass – kr. 3.000,- 

NB! Du må påberegne ca kr 1500,- i studiemateriell utenom studieavgiften. Det er spesifisert i den detaljerte studiekontrakten på hva du må gå til innkjøp av under studietiden

Fagskoleutdanningene ved Tone Lise Akademiet er godkjent av Statens Lånekasse for utdanning. 

Videopresentasjon

Bli en del av makeup verden og ta din fagskoleutdanning hos oss. Her får du støtte av lånekassen, et godt miljø og fagskolepoeng!

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Beauty Makeup Artist – heltid /deltid.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Tone Lise Akademiet

Tone Lise Akademiet

Velkommen til Tone Lise Akademiet – et av Nordens eldste og ledende kompetansesentre for utdanning innen skjønnhet og velvære!

Tone Lise Akademiet er landets største utdanningsaktør innen skjønnhet og velvære. I snart 30 år har Tone Lise Akademiet stått for utvikling i bransjen og skapt en plattform for læring gjennom trygghet, kompetanse, kvalitet og utvikling. Et viktig kjennetegn ved Tone Lise Akademiet, er at vi tilbyr utdanninger som det er behov for i samfunnet.

Som student hos oss får du utvikle deg i et kreativt og spennende miljø. Med en praktisk og yrkesrettet utdannelse er det kort vei til et fremtidsrettet yrke, som du kan praktisere verden rundt. Under studietiden vil du merke at du gjør en forskjell for andre mennesker.

Velg med hjertet. Å velge en utdanning kan være vanskelig, særlig når det er mange
valgmuligheter og fag du synes er spennende. Vi råder deg til å tenke deg godt om og velge det du selv synes er interessant.

Velkommen som student hos oss!

Våre utdanninger er godkjent av Lånekassen!

Utdanningstilbud

Lær av de beste

Vi stiller høye krav til våre lærere og forelesere. De har mange års erfaring fra skjønnhets-og velværebransjen. Våre lærere kvalitetssikres via årlige pedagogiske kompetanseprogram og hjelper deg å utvikles innen de ulike fagområdene på beste måte til en flott karriere.

___________________________

Tone Lise Akademiet har påvirket og utviklet skjønnhetsbransjen i snart 30 år. Våre fagskoletilbud er godkjent av NOKUT, noe som betyr at vi møter de strenge kravene Kunnskapsdepartementet stiller til fagskoler. Hos oss kan du være trygg på å få den sikreste utdannelsen.Vi tilbyr de mest oppdaterte og anerkjente studiene innen skjønnhetsbransjen. Vi vil hjelpe deg på din vei mot suksess i en bransje full av muligheter!

– Tone Lise Forbergskog, gründer

Vis alle utdanninger fra Tone Lise Akademiet

Kontaktinformasjon til Tone Lise Akademiet

Tone Lise Akademiet

Haslevangen 15
0579 Oslo

Tlf: 23 00 29 29
Fax 23 00 29 28
www.toneliseakademiet.no

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Beauty Makeup Artist – heltid /deltid:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!

Lev av lidenskapen din!

I over 30 år har Tone Lise Akademiet vært en fagskole der du får redskapene til å følge lidenskapen din – enten du vil bli negledesigner, makeupartist, hudpleier eller fotterapeut. Dette bør du vite før du søker.

Les mer
Ta vare på huden din!

Det er aldri for sent å følge drømmen din. Møt Emilie som omskolerte seg til en hudpleie utdanning ved Tone Lise Akademiet her. 

Les mer