Vis studentum.no som: Mobil

Beauty Makeup Artist – deltid

Tone Lise Akademiet
Sammendrag
Deltid
1 år/ 30 STP
Fagskole
Oppstart: 17.08.2020 - Oslo
Søknadsfrist: Rullerende opptak
73 900 NOK Momsfritt
Delvis

Beauty Makeup Artist – deltid

beauty makeup artist - fagskoleutdanning på deltid

Beauty Makeup Artist – fagskoleutdanning på deltid

Vil du utdanne deg til Beauty Makeup Artist? Dette studiet passer både for deg med en fot innenfor bransjen og deg som er nybegynner med sterk interesse for faget. Deltidsstudiet undervises på kveldstid og strekker seg over ett år.

Tone Lise Akademiet har studieplasser fra 20 til 30 studenter og opptil 3 lærere, og følger nøye opp hver enkelt student. Dette gir et trygt og kreativt læringsmiljø, hvor studentene blir godt kjent, og hvor grunnlaget for et godt nettverk kan bli lagt. Studiet er intensivt, da skjønnhetssminke er et stort fag som omfatter mye. 

Beauty Makeup Artist tilbys også som heltidsstudium ved Tone Lise Akademiet.

Hvorfor utdanne deg til makeup-artist

Etterspørselen etter dyktige makeup-artister øker stadig. Man tenker kanskje ikke så ofte over det, men i så og si alt man ser på TV og i blader, aviser, reklamer og så videre, så har en makeup-artist vært på plass og sørget for at alt ser riktig og flott ut!

Dette lærer du

I starten av semesteret jobber vi med grunnleggende teknikker som gir deg en trygg ramme for videre utvikling i faget. Videre tar vi deg gjennom trender, sminke og hår fra 1990-tallet og frem til i dag, noe som gir deg mer forståelse, respekt for og et dypdykk i vårt håndverk. Foto-, catwalk- og fashion-makeup er en av de mest kreative sidene ved faget, og her veileder vi deg til å utfordre dine kreative sider fullt ut. Dyktige fotografer veileder deg i faget "Fotoshop", hvor du lærer alt fra lyssetting til redigering av bilder. Vi har også to fotoshoots i løpet av semesteret. I forbindelse med dette lærer du også hårstyling, mote & klær, samt de siste trendene. 

Utover dette går vi også gjennom airbrush, spesialeffekter, teatersminke m.m. I løpet av skoleåret får vi mange oppdrag til skolen, noe som utgjør praksisjobbing for studentene. Som student kan du dermed knytte egne kontakter allerede underveis i studiet.

Emner i studiet

Du vil blant annet få undervisning i:

 • Fargeteori
 • Sminke og utstyr
 • Fashion-makeup
 • Stilhistorie
 • Ansiktsfasonger
 • Dagmakeup
 • Xtreme-makeup
 • Kveldsmakeup
 • High lights og low lights
 • Brudemakeup
 • Smokey eyes og avanserte sminketeknikker
 • Foto- og filmsminke
 • Hårstyling

Jobbmuligheter

Lærerne ved Tone Lise Akademiet tar ofte med seg studenter som assistenter på ulike oppdrag. Dette for å gi studenten kjennskap om markedet og muligheten til å knytte kontakter. Lærerne er også gode referanser og kan videreformidle oppdrag/jobber til studenter i ettertid.

Vi anbefaler deg å bli med på alt du kan av oppdrag i skoleperioden, for å åpne opp dører og knytte kontakter for tiden etter endt eksamen.

For kontakt eller mer informasjon om Beauty Makeup Artist – deltid , vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Utdanningen bygger på videregående opplæring eller tilsvarende realkompetanse.

Alle som ønsker og har mulighet til det er velkommen til oss for en omvisning på huset og i klasserommene, samt en hyggelig prat med lærere og administrasjon. Kontakt Tone Lise Akademiet for mer informasjon.

Studiefakta, Tittel m.m

Fagskoleutdanning ,deltid kveld, ett år), 30 STP, Støttet av lånekassen

Kostnader

Pris: 73.900 kr (prisen inkluderer studiemateriell og eksamensgebyr)

Fagskoleutdanningene ved Tone Lise Akademiet er godkjent av Statens Lånekasse for utdanning. Ta kontakt med Tone Lise Akademiet dersom du trenger informasjon om hvordan du søker hos Lånekassen.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Beauty Makeup Artist – deltid .

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Tone Lise Akademiet

Tone Lise Akademiet

Tone Lise Akademiet

Velkommen til Tone Lise Akademiet – et av Nordens eldste og ledende kompetansesentre for utdanning innen skjønnhet og velvære!

Tone Lise Akademiet er kjent for å tilby undervisning av høy kvalitet, i god kombinasjon av  praksis og teori. Dette gir deg en profesjonell og faglig trygghet, og gjør deg godt forberedt på yrkeslivet. Negltekniker og Beauty Makeup Artist er fagskoleutdanninger, og alle utdanninger er støttet av Lånekassen.

Utdanningstilbud

Et trendriktig fag

Skjønnhetspleie er en sterkt voksende trend, ikke bare utenfor landets grenser – men også her i Norge. Med en praktisk og yrkesrettet utdannelse er det kort vei til et fremtidsrettet yrke som du kan praktisere verden rundt. 

lærekrefter

På Tone Lise Akademiet får du som student tilgang til noen av landets beste lærekrefter. Tone Lise Akademiet stiller høye krav til sine lærere og forelesere, som alle har mange års erfaring fra skjønnhetsbransjen. 

___________________________

Tone Lise Akademiet har påvirket og utviklet skjønnhetsbransjen i snart 30 år. Våre fagskoletilbud er godkjent av NOKUT, noe som betyr at vi møter de strenge kravene Kunnskapsdepartementet stiller til fagskoler. Hos oss kan du være trygg på å få den sikreste utdannelsen. Vi tilbyr de mest oppdaterte og anerkjente studiene innen skjønnhetsbransjen. Våre høyt kvalifiserte lærere sørger for at du innen kort tid kan skape og utvikle en spennende karriere. Vi vil hjelpe deg på din vei mot suksess i en bransje full av muligheter!

– Tone Lise Forbergskog, gründer

Vis alle utdanninger fra Tone Lise Akademiet

Kontaktinformasjon til Tone Lise Akademiet

Tone Lise Akademiet

Haslevangen 15
0579 Oslo

Studiested

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Beauty Makeup Artist – deltid :

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!

Lev av lidenskapen din!

I over 30 år har Tone Lise Akademiet vært en fagskole der du får redskapene til å følge lidenskapen din – enten du vil bli negledesigner, makeupartist, hudpleier eller fotterapeut. Dette bør du vite før du søker.

Les mer
Gode muligheter for Hud- og krop...

Bli kjent med Anita Flølo, rektor/hovedfaglærer innen Hud- og kroppsterapeut på Beauty Hudpleieskole. Hun anbefaler utdanning innen hudterapi for alle som har interesse for faget.

Les mer