Vis studentum.no som: Mobil

Skuespiller – Bachelor

Teaterhøgskolen
Sammendrag
Bachelor
Oslo
3 år
Heltid
Støttet av lånekassen
Benytt kontaktskjema
Søknadsfrist: Kontakt Kunsthøgskolen i Oslo
Klasserom

Skuespiller – Bachelor

Skuespillerfag

Studentene ved Bachelor i skuespill skal utdannes til selvstendig skapende kunstnere på høyt nivå, og gjennom erfaring med ulike metoder utvikle sitt personlige uttrykk. Skuespillerfag ytdanningen gir studentene solide forutsetninger for å gjøre profesjonelt skuespillerarbeid i sceniske produksjoner så vel som på film, tv og radio. Teater er en kollektiv kunstart, og studenten skal også lære å arbeide med et ensemble samt å samarbeid med andre kunstneriske og scenetekniske yrkesgrupper.

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelor

Teaterhøgskolen

Teaterhøgskolen

Teaterhøgskolen ble etablert i 1953, og er landets ledende institusjon for utdanning av skuespillere og scenekunstnere. Høgskolen tilbtyr bachelorstudium i skuespill og regi, samt masterstudium i teater med ulike spesialiseringer. De har også praktisk-pedagogisk utdanning (PPU) for deg som vil undervise i teater eller drama.

De fleste av landets største skuespillere har bakgrunn fra Teaterhøgskolen, og det er stor kamp om studieplassene. Mange søker mange år på rad før de blir tatt inn, og det er opptaksprøver på samtlige studier.

Vis alle utdanninger fra Teaterhøgskolen

Kontaktinformasjon til Teaterhøgskolen

Teaterhøgskolen

Fossveien 24
0551 Oslo

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!