Vis studentum.no som: Mobil

Praktisk pedagogisk utdanning i teater - Videreutdanning

Teaterhøgskolen
Sammendrag
Heltid
1 år
Videre- og etterutdanning
Ja

Praktisk pedagogisk utdanning i teater - Videreutdanning

Praktisk pedagogisk utdanning i teater

Praktisk-pedagogisk utdanning (PPU) i teater er en videreutdanning for skuespillere og regissører som ønsker en pedagogisk kompetanse for teaterarbeid. Fagplanen bygger på Rammeplan for praktisk-pedagogisk utdanning (fra Kunnskapsdepartementet) og utdanningen kvalifiserer for undervisning i grunnskole, videregående skole, voksenopplæring, folkehøgskoler, kulturskoler o.l. Studiet i Praktisk pedagogisk utdanning i teater kan også være kvalifiserende for undervisningsstillinger ved universitet og høgskoler.

Teaterhøgskolen

Teaterhøgskolen

Teaterhøgskolen ble etablert i 1953, og er landets ledende institusjon for utdanning av skuespillere og scenekunstnere. Høgskolen tilbtyr bachelorstudium i skuespill og regi, samt masterstudium i teater med ulike spesialiseringer. De har også praktisk-pedagogisk utdanning (PPU) for deg som vil undervise i teater eller drama.

De fleste av landets største skuespillere har bakgrunn fra Teaterhøgskolen, og det er stor kamp om studieplassene. Mange søker mange år på rad før de blir tatt inn, og det er opptaksprøver på samtlige studier.

Vis alle utdanninger fra Teaterhøgskolen

Kontaktinformasjon til Teaterhøgskolen

Teaterhøgskolen

Fossveien 24
0551 Oslo

Tlf: 22 99 55 00
www.khio.no

Studiested

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!