Vis studentum.no som: Mobil

Hotell- eller eventledelse - Postgraduate diploma

SHMS - Swiss Hotel Management School
Sammendrag
Heltid
Montreux
1 år
Videre- og etterutdanning
Oppstart: Februar og september - Montreux
Søknadsfrist: Kontakt SHMS
Kontakt lånekassen

Hotell- eller eventledelse - Postgraduate diploma

Ta en diplomutdanning innen event- og hotelledelse

Vil du jobbe med å arrangere eventer, konferanser og ulike arrangementer på hoteller rundt om i verden? På Swiss Hotel Management School i Sveits har de spesialisert seg på event, velvære og resort i tillegg til vanlig hotelledelse og hospitality.

Hotellskolens postgraduate diploma gir deg seks måneders intensiv undervisning på skolen i Sveits, og deretter seks måneders betalt praksis hvor du vil i verden. 

Velg en fordypning

Du kan velge mellom to ulike fordypninger: International Hotel Operations Management
eller International Hotel & Events Management.

Post Graduate Diploma i Events Management er utviklet for studenter som ønsker å ta en ledende rolle når det gjelder eventer og som ønsker å organisere, lede, utvikle og administrere arrangementer. Det intensive programmet gir deg en bred teoretisk og praktisk forståelse av event management og grunnleggende forståelse av det å drive et hotell.

Hotel Operations Management er utviklet for studenter som allerede har erfaring i bransjen og ønsker å tilegne seg teoretisk kunnskap er nødvendig for å ta neste skritt i karrieren. Med et sterkt fokus på økonomi, salg, markedsføring og prisstrategier, blir elevene gitt en meget bred teoretisk kunnskap.

 Hotel Institute Montreux tilbyr utdanninger med Lånekassestøtte – Les mer her!

Betalt internship

Programmet består av et teorisemester og seks måneders betalt internship. Dette gir deg en svært verdifull praktisk erfaring som kan åpne mange jobbmuligheter. 

Hva kan jeg bli med denne utdanningen?

Ettersom dette er en intensiv lederutdanning, må du som student ha ambisjoner om å spille en ledende rolle i din fremtidige karriere. Etter endt utdanning, kan du forvente å ta en tilsynsrolle på et 4-5 stjernes hotell. Du har også mulighet til å studere videre til en mastergrad.

For kontakt eller mer informasjon om Hotell- eller eventledelse - Postgraduate diploma, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Bachelorgrad eller minst tre års arbeidserfaring i en ansvarlig posisjon.

  • Engelsk nivå tilsvarende TOEFL 55 eller IELTS 6.0
  • Anbefalt alder minst 21 år

SHMS hjelper deg med søknaden og veileder deg gjennom hele prosessen.

Studiefakta, Tittel m.m

Ettårig diplomstudium i hotelledelse. 

Andre hotellskoler i Swiss Education Group

Swiss Hotel Management School er en del av anerkjente Swiss Education Group, som består av fire ulike hotellskoler med hvert sitt fokusområde:

HIM Hotel Institute Montreux er den eneste av skolene som tilbyr Lånekassestøttet utdanning, samt veiledning av nordiske studieveiledere. 

Kostnader

Utdanningen koster 36.250,- CHF. 

Prisen inkluderer helpensjon. 

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Hotell- eller eventledelse - Postgraduate diploma.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

SHMS - Swiss Hotel Management School

SHMS – Swiss Hotel Management School

Vil du studere hotelledelse og ha en lederstilling i den internasjonale hotellbransjen? Ta utdanningen din på engelskspråklige SHMS i Sveits!

SHMS Swiss Hotel Management School er Sveits' største engelsktalende hotelledelseskole. Her tilbys et bredt spekter av akademiske programmer innenfor hotell-,  velvære- og eventledelse. Hotellskolen kombinerer teori og praksis, og inkluderer to semestre med betalt praksis i de grunnleggende utdanningene. Dette gir studentene verdifull erfaring i hotellbransjen.

Hotellutdanningene ved SHMS

SHMS har campus i både Caux og Leysin, og tar i mot studenter fra over 80 land. Hotellskolen følger med på den store etterspørselen etter høyt kvalifiserte og profesjonelle i hotellbransjen, og tilbyr skreddersydde utdanninger som lar deg gå rett ut i jobb etter endt utdanning. De har også et stort kontaktnettverk i den internasjonale hotellbransjen.

Betalt internship på anerkjente hoteller

I løpet av utdanningen vil du ha en eller flere betalte praksisperioder på valgfritt sted i verden. SHMS hjelper deg med å finne praksisplass i sitt kontaktnettverk.

Vis alle utdanninger fra SHMS - Swiss Hotel Management School

Kontaktinformasjon til SHMS - Swiss Hotel Management School

SHMS - Swiss Hotel Management School

Rue du Panorama 2
1824 Caux/Montreux

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Hotell- eller eventledelse - Postgraduate diploma:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!