Master

Hotell- og event management - Master

Varighet
1-1,5 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Kontakt lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Februar / September / November Se detaljer
Varighet
1-1,5 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Kontakt lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Februar / September / November Se detaljer
Få mer informasjon om utdanningen 👍

Hotell- og event management - Master

Ta en master i Hotell- og event management!

Vil du jobbe med hotelledelse på resort eller som arrangør av større hotelleventer? Swiss Hotel Management School tilbyr mastergrader i hotell-, resort- og wellness-management og International Business i hotelledelse. 

Med sitt gode rykte som en av Sveits beste lederutdanninger i hospitality tilbyr Swiss Hotel Management School både en Post Graduate Diploma og mastergrader som knytter sammen teoretisk kunnskap med praktisk profesjonell kompetanse. Utdanningene er utviklet i samarbeid med fire av verdens ledelse, mest eksklusive hotellkjeder.

Legg til en «sveitsisk touch» i utdannelsen din

Utvikle unik kompetanse gjennom vår internasjonale Master of International Business in Hotel Management (det eneste masterprogrammet på campus Caux), eller fokuser på en spesialisering som Hotel, Resort & Wellness Management, Hotel Operations Management eller Hotel & Events Management. Hvis du er ute etter mer akademisk krevende studier kan en Master of Science in International Hospitality Management i samarbeid med University of Derby (Storbritannia) være rett for deg.

Post Graduate Diploma i Hotel Operations Management eller Hotel & Events Management – ett år, seks måneder praksis

Et post graduate-program er spesialdesignet for studenten som allerede har en bacheloreksamen og som vil bytte tilnærming, eller for deg som har mer enn tre års arbeidslivserfaring og vil skaffe deg utdannelse for å ta neste steg i karrieren. Dette er et intensivt program med en akademisk termin på 18 uker, fulgt av en betalt praksistermin på fire-seks måneder. Når man har tatt post graduate-diplom kan man fortsette å studere til master.

Masterprogram i International Hotel Management - seks måneder på skolen + seks måneder til å skrive avhandling

Dette er vårt svar på mastereksamen. Dette er en eksamen for studenten som har høye ambisjoner og satser på å nå toppen. Studenter som har tatt mastereksamen satser ofte på ansettelse ved hovedkontorer eller i Management Trainee-programmer ved noen av de store, internasjonale hotellkjedene.

International Business i Hotel, Resort & Wellness Management - ett år, seks måneder praksis

En mastereksamen med fokus på forretningsøkonomi, hotell og resort- og wellness-ledelse. Dette er en veldig kreativ eksamen der elevene selv driver vårt spa, lærer seg hvordan man utvikler og leder en resort, samt får en bred forståelse for forretningsøkonomi og organisasjonsutvikling.

Masterprogram i International Business in Hotel Management

Masterprogrammet International Business in Hotel Management blir tilbudt i samarbeid med Swiss Hotel Management Schools akademiske partner, University of Derby i Storbritannia. Det er en bred utdannelse hvor du får lære deg om ulike områder innen Hotel Management, fra Food & Beverage, Front Office og Rooms Division til Events & Banqueting. Du vil få et krevende management-prosjekt hvor du skal planlegge hvordan du starter et eget hotell. Under prosjektet benytter du deg av alle kunnskapene du har utviklet i løpet av programmet.

Samarbeid mellom SHMS og anerkjente hotellkjeder

Masterprogrammet er utformet for ambisiøse personer som ønsker å skille seg ut fra mengden. Programmet er utviklet i samarbeid med anerkjente hotellkjeder som:

  • Corinthia Hotels 
  • Intercontinental Hotels Group (Representert av Intercontinental Malta) 
  • Old Edwards Inn and Spa 
  • Six Senses Resorts & Spas 

For kontakt eller mer informasjon om Hotell- og event management - Master, vennligst fyll inn en interessemelding.

Kommende startdatoer

1 tilgjengelig startdato

Februar / September / November

  • Klasserom
  • Caux

Andre hotellskoler i Swiss Education Group

Swiss Hotel Management School er en del av anerkjente Swiss Education Group, som består av fire ulike hotellskoler med hvert sitt fokusområde:

Opptakskrav/Søknad

Besøk skolens nettside eller kontakt skolen for informasjon om opptakskrav. 

Kostnader

Som student på Swiss Hotel Management School betaler du en semesteravgift som inkluderer helpensjon. Skolen har forståelse for at alle studentene har ulike forutsetninger for finansiering. Du vil derfor få informasjon om hvordan andre har finansiert sine studier i den første samtalen med skolen. 

Kontakt Swiss Hotel Management School for mer informasjon om kostnader. 

Jeg vil vite mer!

Bestill informasjon

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Hotell- og event management - Master.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen


reCAPTCHA logo Denne hjemmesiden er beskyttet av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Brukervilkår gjelder.
SHMS - Swiss Hotel Management School
Rue du Panorama 2
1824 Caux/Montreux

SHMS – Swiss Hotel Management School

Vil du bli ekspert i internasjonal forretning og hotelledelse? Få hele verden som arbeidsplass og en innholdsrik studietid ved SHMS! Swiss Hotel Management School er en av verdens vakreste, mest kjent og velrenommerte hotellskoler. Her studerer man i et miljø...

Les mer og vis alle utdanninger ved SHMS - Swiss Hotel Management School

Highlights