Vis studentum.no som: Mobil

Hotell- eller eventledelse - Bachelor

SHMS - Swiss Hotel Management School
Sammendrag
Heltid
Montreux
1-3 år
Bachelor
Oppstart: Februar og September - Montreux
Søknadsfrist: Kontakt SHMS
Kontakt lånekassen

Hotell- eller eventledelse - Bachelor

Bachelor i hotell- og eventledelse

Vil du ha en lederstilling i den internasjonale hotellbransjen? Ta en bachelorutdanning i hotelledelse og event management på Swiss Hotel Management School i Sveits!

Swiss Hotel Management School er en del av anerkjente Swiss Education Group, en ledende utdanningsorganisasjon innen hotellbransjen. Skolen tilbyr en bachelorutdanning der studenten underveis i studieløpet kan velge fordypningsområde. 

I de to første årene vil studentene på bachelorutdanningen gå i samme klasse og ha samme kurs, mens man på det tredje året får nye klasser ut fra hvilken spesialisering man har valgt. Bachelorprogrammet gir deg muligheten til å spesialisere deg innen èn av følgende retninger:

  • Hospitality Management
  • Hospitality & Events Management 

  Hotel Institute Montreux tilbyr utdanninger med Lånekassestøtte – Les mer her!

Velg mellom event- eller hotelledelse

Med events som spesialisering vil du kunne arrangere, lede, skape, utvikle og selge events. Retningen er perfekt for deg som vil jobbe som arrangør av alt fra konserter og eventer til konferanser og messer. Dersom du velger hospitality management vil du spesialisere deg på fagfeltet hotell, restaurant og turisme. Dette er en bred retning som gir gode forutsetninger for videre studier på masternivå eller som starten på en karriere i hotellbransjen.

Studenter fra begge studieretninger  vil ha muligheten til å dele visse emner, jobbe med gruppeprosjekter og organisere VIP-banketter sammen.

For kontakt eller mer informasjon om Hotell- eller eventledelse - Bachelor, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

  • Generell studiekompetanse
  • Engelskkunnskaper på nivå med IELTS 5.5 eller TOEFL iBT 55 eller tilsvarende
  • Minst 18 år

Relevant arbeidserfaring eller yrkesfaglig utdanning kan veie opp for dette, kontakt Swiss Hotel Management School for mer informasjon.

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelorutdanning i hotelledelse.

Kostnader

År 1: 36.050,- CHF

År 2: 33.850,- CHF

År 3: 68.950,- CHF

Prisen inkluderer helpensjon. 

Andre hotellskoler i Swiss Education Group

Swiss Hotel Management School er en del av anerkjente Swiss Education Group, som består av fire ulike hotellskoler med hvert sitt fokusområde:

HIM Hotel Institute Montreux er den eneste av skolene som tilbyr Lånekassestøttet utdanning, samt veiledning av nordiske studieveiledere. 

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Hotell- eller eventledelse - Bachelor.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

SHMS - Swiss Hotel Management School

SHMS – Swiss Hotel Management School

Vil du studere hotelledelse og ha en lederstilling i den internasjonale hotellbransjen? Ta utdanningen din på engelskspråklige SHMS i Sveits!

SHMS Swiss Hotel Management School er Sveits' største engelsktalende hotelledelseskole. Her tilbys et bredt spekter av akademiske programmer innenfor hotell-,  velvære- og eventledelse. Hotellskolen kombinerer teori og praksis, og inkluderer to semestre med betalt praksis i de grunnleggende utdanningene. Dette gir studentene verdifull erfaring i hotellbransjen.

Hotellutdanningene ved SHMS

SHMS har campus i både Caux og Leysin, og tar i mot studenter fra over 80 land. Hotellskolen følger med på den store etterspørselen etter høyt kvalifiserte og profesjonelle i hotellbransjen, og tilbyr skreddersydde utdanninger som lar deg gå rett ut i jobb etter endt utdanning. De har også et stort kontaktnettverk i den internasjonale hotellbransjen.

Betalt internship på anerkjente hoteller

I løpet av utdanningen vil du ha en eller flere betalte praksisperioder på valgfritt sted i verden. SHMS hjelper deg med å finne praksisplass i sitt kontaktnettverk.

Vis alle utdanninger fra SHMS - Swiss Hotel Management School

Kontaktinformasjon til SHMS - Swiss Hotel Management School

SHMS - Swiss Hotel Management School

Rue du Panorama 2
1824 Caux/Montreux

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Hotell- eller eventledelse - Bachelor:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!