Vis studentum.no som: Mobil

Hotelledelse og design - Master

IHTTI - School of Hotel Management
Sammendrag
Heltid
1-1,5 år
Master, 2 år
Oppstart: Februar - Caux
Søknadsfrist: Kontakt IHTTI
Kontakt lånekassen

Hotelledelse og design - Master

master i hotelledelse

Ta en master i hotelledelse og design på IHTTI - School of Hotel Management

Kunne du tenke deg å studere hotelledelse og jobbe med luksushoteller? IHTTI - School of Hotel of Management tilbyr en masterutdanning i Hotel and Design Management!

Masterutdanningen er skreddersydd for kandidater som ønsker å klatre karrieremessig og som ser for seg en lederstilling i hotellbransjen. IHTTI - School of Hotel Management har spesialisert seg på hotelldesign og luksus. Gjennom utdanningen vil du tilegne deg kunnskap om analyse, kritisk tenkning, problemløsning i tillegg til de mer spesifikke hotellfagene.

   Hotel Institute Montreux tilbyr utdanninger med Lånekassestøtte - Les mer her!

Hva lærer du på masterutanningen?

På masterutdanningens første semester vil du få en fordypning i Hotel operations and design mens du i det andre semesteret vil få en grundig opplæring i Luxury business and design. I løpet av første semester vil du være innom mange ulike emner, deriblant mat og drikkevarer, renholdsledelse, ledelse og resepsjonstjenester, interiørdesign, visuell teknologi, HR og lederprinsipper, markedsføring og språk (fransk, tysk eller spansk). Det neste semesteret sentrerer seg rundt prosjektledelse, strategisk kundehåndtering (CRM), strategisk interiørdesign, bedriftsøkonomi for hotelledere og liknende emner. Begge semester avsluttes med betalt praksis slik at studenten skal få forståelse for hvordan ansattelsesforhold fungerer, samt få erfaring som er viktig når man skal søke fast jobb etter endt utdanning. 

Praksis på anerkjente hoteller over hele verden

Praksisterminene garanteres av skolen og du kan ta de hvor som helst i verden. Mange velger USA, Dubai, Shanghai, London eller liknende, avhengig av hva de er interessert i. IHTTI anbefaler alltid at man tar praksisen i både en storby og på en resort, slik at man får variert erfaring.

Opptakskrav/Søknad

  • Gjennomført Master of International Business (1 år) fra en av Swiss Education Group sine skoler (med internship), eller en bachelorgrad i Hotel Management (eller lignende) med en minimum av fire måneders arbeidserfaring. 
  • Bachelorgrad samt minst 3 års arbeidserfaring fra en relevant stilling innen hotell og reiselivsindustrien. 
  • Engelskkunnskaper på nivå med TOEFL iBT 65 or IELTS 5.5.
  • Anbefalt alder minst 21 år. 
  • Motivasjonsbrev.

Studiefakta, Tittel m.m

Mastergrad i hotelledelse og design. 

Kostnader

Semester 1: 35.700,- CHF

Semester 2: 37.250,- CHF

Prisen inkluderer helpensjon.

Videopresentasjon

Ta din utdanning i hotelledelse på IHTTI School of Hotel Management i Sveits!

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Hotelledelse og design - Master.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

IHTTI - School of Hotel Management

hotell utdanning

IHTTI - School of Hotel Management

Vil du studere hotelledelse i utlandet? Ønsker du en stilling i den internasjonale hotellbransjen? Ta utdanningen din i på engelskspråklige IHTTI - School of Hotel Management i Sveits!

IHTTI er en del av anerkjente Swiss Education Group, og er en av verdens ledende og mest etablerte hotell management skolerI 30 år har IHTTI utdannet studenter til lederstillinger i den internasjonale hotellverden. Her kan du studere alt fra diplomprogram på to år til et fullt bachelorstudium eller masterprogram i Hotell og Design Management. 

Bachelor, master og diplomutdanning

På IHTTI kombineres studier i hospitality management med prinsippene om hotelldesign, luksus og merkevarebygging. Støttet av ledende selskaper innen design- og personlige tjenester, er kursene strukturert for studentene til å lykkes i den konkurransepregede og raskt skiftende hotellbransjen.

Velg mellom følgende studier:

Et inspirerende og internasjonalt studiemiljø

IHTTI har en familieorientert kultur, hvor personlig oppmerksomhet og utvikling er av stor betydning. Studenter fra hele verden kommer sammen for å skape et levende flerkulturelt samfunn, og det er en spennende og inspirerende gruppe å være medlem av!

Skolens campuser, i Caux og Leysin i Sveits, gir studentene mulighet til å være en del av en større internasjonal studentmasse.

Vis alle utdanninger fra IHTTI - School of Hotel Management

Kontaktinformasjon til IHTTI - School of Hotel Management

IHTTI - School of Hotel Management

Caux Palace
CH-1824 Caux Switzerland

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Hotelledelse og design - Master:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!