Vis studentum.no som: Mobil

Tourism & Hospitality Management - Master

HIM - Hotel Institute of Montreux
Sammendrag
Master
Montreux
1 år
Heltid
Støttet av lånekassen
Oktober
Søknadsfrist: Kontakt skolen
Klasserom

Tourism & Hospitality Management - Master

Sikre deg en topposisjon innen ledelse - ta en master i Tourism & Hospitality Management!

Arbeider du innen hotell- og reiselivsbransjen? Har du en utdanning innen reiselivsledelse? Hev nivået gjennom en masterutdanning som gir deg ferdighetene du trenger for å bli en suksessfull leder!

Om utdanningen 

Dette er et moderne, analytisk og internasjonalt program som støtter livslang læring. Du vil blant annet lære å analysere komplekse problemer innenfor ledelse og arbeide frem tekniske løsninger. Du vil få unik internasjonal bransjepraksisplass som gir deg et konkurransefortrinn i din fremtidige karriere.

Masterprogrammet i Tourism & Hospitality Management (med spesialisering) går over 1 år hvor 4-6 måneder består av praksis. Hotel Institute Montreux tilbyr dette ettårige masterprogrammet i samarbeid med London Graduate School og Chichester University.

Innholdet i utdanningen er nøye utformet av industriledere, og retter seg mot profesjonelle yrkesutøvere med et fremtidsrettet tankesett som ønsker å øke sin erfaring.  Dette er en unikt utviklet grad som er direkte knyttet til bransjens nåværende og fremtidige behov.

Spesialiser deg innen turisme

Fra første semester kan du velge mellom en av våre ulike spesialiseringer. Dette er organisert av UNWTO International Center Switzerland, i samarbeid med noen av verdens mest respekterte næringslivs- og industriledere, som hjelper oss med å lage kursinnhold, holde gjesteforelesninger, være vertskapsbesøk samt at de tilbyr eksklusive karrieremuligheter. Du vil ha praksis i den valgte spesialiseringen under tredje semester.

Spesialiseringer

  • Cruise Line Management
  • Health Tourism Management
  • Regional Destination Management
  • Sustainable Tourism
For kontakt eller mer informasjon om Tourism & Hospitality Management - Master, vennligst fyll inn en interessemelding.

Videopresentasjon

Videre studier/jobbmuligheter

Som student på Hotel Institute of Monrtreux betaler du en semesteravgift som inkluderer helpensjon. Skolen har forståelse for at alle studentene har ulike forutsetninger for finansiering. Du vil derfor få informasjon om hvordan andre har finansiert sine studier, hvor mye støtte du kan få av lånekassen og hvor mye du betaler selv i den første samtalen med skolen. 

Kontakt Hotel Institute of Monrtreux for mer informasjon om kostnader. 

Opptakskrav/Søknad

  • Du må være minst 21 år
  • Et diplom (level 6) fra en skole som tilbyr utdanning i hotelledelse, bachelorgrad innen reiseliv eller hotell, eller fem års arbeidserfaring fra bransjen.
  • Engelskkunnskaper på nivå TOEFL iBT 68-74 eller IELTS 6.0

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Tourism & Hospitality Management - Master.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

HIM - Hotel Institute of Montreux

Ta en utdanning i hotelledelse på HIM – Hotel Institute of Montreux!

Hotel Institute of Montreux kombinerer sveitsisk hotelltradisjon med amerikansk forretningskompetanse. Kan du tenke deg å jobbe med hotelledelse og hotelldrift, og ha verden som din arbeidsplass? Hva med å studere hotel management i Sveits med støtte fra den norske Lånekassen? 

Hotellskolen Hotel Institute of Montreux er en del av anerkjente Swiss Education Group, og tilbyr førsteklasses utdanning i hotelledelse på bachelornivå. Dette er en unik mulighet for å kombinere utdanning i reiseliv, event management hotelledelse.

Hotel Institute of Montreux ble etablert i 1984 og var en av de første sveitsiske hotellskolene som underviste på engelsk. Skolen har lang tradisjon som en av Sveits ledende hotell management-skoler, og gir studentene de teoretiske og praktiske ferdighetene som trengs for å starte en vellykket karriere i hotelledelse og hospitality.

Lånekassestøtte og nordiske studieveiledere

Hotellskolen er støttet av Lånekassen, så du får fullt lån og stipend når du studerer på HIM. Underveis i studieløpet vil du få tilbud om rådgiving av nordiske studieveiledere som forstår seg på ditt morsmål og lettere kan kommunisere med norske studenter. Dette er et unikt tilbud og en trygghet for deg som ønsker å studere i utlandet.

Betalt praksis

Hotel Institute of Montreux (HIM) har som mål å utdanne morgendagens næringslivsledere i hotell- og reiselivsbransjen, noe som oppnås gjennom både teoretiske fag og praksis. Internshipet kan gjøres hvor som helst i verden, og skolen garanterer enhver student en praksisplass. Under IRF - International Recruitment Forum, som i dag er et av verdens største rekrutteringsforum for hotellbransjen, får studentene mulighet til å møte og knytte nettverk med hele den internasjonale hotellbransjen. I løpet av utdanningen vil du med andre ord få mange muligheter til å kickstarte din karriere!

Akkreditert og anerkjent hotellskole

Hotel Institute of Montreux er akkreditert av blant annet ASEH, et sveitsisk byrå for hotellskoler. De samarbeider også med Northwood University i USA, noe som gir en perfekt kombinasjon av sveitsisk hotelltradisjon og moderne amerikanske ledelsesteorier. Hotellskolens bachelorgrad i hotelledelse og business administration tildeles i samarbeid med Northwood University, som gir studentene en full

Stipendmuligheter i 2022

Hotel Institute of Montreux gir deg som starter dine studier i oktober 2022 mulighet til å søke på et eksklusivt stipend. Stipendet gir deg opp til 30% avslag på semesteravgiften, måltider og standard dobbeltrom på campus. For å søke trenger du: 

  • En CV som beskriver arbeidserfaring, arbeid i studentforening, eller frivillig arbeid
  • Et anbefalingsbrev fra en lærer eller studieveileder
  • Et essay på 250-500 ord som forklarer hvorfor akkurat du kvalifiserer til å motta stipendet 

Vil du vite mer om stipendet og hvordan du sender inn din søknad? Ikke vent for lenge, antallet plasser er begrenset. Kontakt Hotel Institute of Montreux her.

Vis alle utdanninger fra HIM - Hotel Institute of Montreux

Kontaktinformasjon til HIM - Hotel Institute of Montreux

HIM - Hotel Institute of Montreux

Avenue des Alpes 15
1820 Montreux

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Tourism & Hospitality Management - Master:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!

Hilsen fra rektor

Vurderer du å studere hotelledelse i Sveits? Ifølge rektor Ulrika Björklund er det mange gode grunner til å velge lånekassestøttede HIM i Montreux!

Les hvilke her
"En veldig god skole!"

Live Lorck fra Bærum har valgt å ta en mastergrad i hotelledelse i Sveits. Vi tok en prat mellom forelesning, vinsmaking og middag i hotellrestauranten.

Les mer
– Sveits er ”Top Notch” når det ...

Victoria Synnes Rønne studerer Hospitality Management ved Hotel Institute Montreux. Hun ønsker å lære av de beste, og er storfornøyd med utdanningen i Sveits. 

Les mer