Vis studentum.no som: Mobil

Hotelledelse og business administration - Bachelor

HIM - Hotel Institute of Montreux
Sammendrag
Bachelor
Montreux
3 år (2 år+1 år betalt internship)
Heltid
Støttet av lånekassen
Januar / April / Oktober
Søknadsfrist: Kontakt skolen
Klasserom

Hotelledelse og business administration - Bachelor

Ta en bachelor i hotelledelse og business administration!

Vil du studere i utlandet? Kunne du tenke deg å jobbe i hotellbransjen? Studer hotelledelse og business administration ved Hotel Institute Montreux i Sveits! HIM er en del av den anerkjente Swiss Education Group som driver fem hotellskoler med fokus på forskjellige deler av hotelldrift. 

Dette er et akademisk program som kombinerer sveitsisk hospitality- og serviceekspertise med amerikansk sans for lederskap, organisasjon, administrasjon og bedriftsvirksomhet.


Lånekassestøtte og nordiske studieveiledere

Bachelorutdanningen er støttet av den norske Lånekassen. Underveis i studieløpet vil du få tilbud om rådgiving av nordiske studieveiledere som forstår seg på ditt morsmål og lettere kan kommunisere med norske studenter. Dette er en trygghet for deg som ønsker å studere i utlandet.


Studieløp og diplom

Programmet på HIM er preget av en direkte kontakt med næringslivet. Du vil jobbe sammen med skolens partnere for å utvikle dine spesialkunnskaper. Den ettertraktede kombinasjonen av hotelledelse og BBA er lagt opp på følgende måte:


Første  og andre år

I løpet av det første året vil du gjennom teori og praksis lære hvordan man effektivt leder den daglige driften av hotell og restaurant, i tillegg til et halvt år betalt praksis i Sveits eller andre deles av verden. Etter å ha tatt Swiss diploma det første året, fortsetter du med to terminer Management Application and Specialization, i tillegg til et halvt år betalt internship i Sveits eller andre deler av verden.


Swiss Diploma in Hotel Operations Management
Swiss Higher Diploma in International Hotel Management (with specialization)


Tredje år

Etter tre år på HIM har du i tillegg til overnevnte:

Bachelor fra HIM
Diplom fra AH&LA, American Hotel & Lodging Association i USA 
Kreditert akademisk bachelor (BBA) fra Northwood University i USA


Betalt praksis

I løpet av bachelorutdanningen skal du ut i to praksisperioder. Du bestemmer selv hvor i verden du vil jobbe og vil under praksisperioden få utbetalt lønn. Praksissemesteret gir deg den erfaringen du trenger til å kunne fordype deg i hotellfaget. 

For kontakt eller mer informasjon om Hotelledelse og business administration - Bachelor, vennligst fyll inn en interessemelding.

Videopresentasjon

Videre studier/jobbmuligheter

Swiss Education Group har et karrieresenter som jobber tett opp mot hver enkelt skole for å tilby studentene 5-stjernes service. Hvert campus har et team som jobber for at studentene skal få hjelp og støtte til å komme i gang med sin karriere. 

Opptakskrav/Søknad

  • Generell studiekompetanse
  • Minst 18 år
  • Engelskkunnskaper på nivå med IELTS 5.5 eller TOEFL iBT 55 eller tilsvarende.
  • Motivasjonsbrev
  • En CV
  • Kopi av gyldig pass

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelorgrad i Hotell- og bedriftsledelse.

Kostnader

Som student på Hotel Institute of Monrtreux betaler du en semesteravgift som inkluderer helpensjon. Skolen har forståelse for at alle studentene har ulike forutsetninger for finansiering. Du vil derfor få informasjon om hvordan andre har finansiert sine studier, hvor mye støtte du kan få av lånekassen og hvor mye du betaler selv i den første samtalen med skolen. 

Kontakt Hotel Institute of Monrtreux for mer informasjon om kostnader. 

Andre hotellskoler i Swiss Education Group

Hotel Institute of Montreux er en del av anerkjente Swiss Education Group, som består av fire ulike hotellskoler med hvert sitt fokusområde:

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Hotelledelse og business administration - Bachelor.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

HIM - Hotel Institute of Montreux

Ta en utdanning i hotelledelse på HIM – Hotel Institute of Montreux!

Hotel Institute of Montreux kombinerer sveitsisk hotelltradisjon med amerikansk forretningskompetanse. Kan du tenke deg å jobbe med hotelledelse og hotelldrift, og ha verden som din arbeidsplass? Hva med å studere hotel management i Sveits med støtte fra den norske Lånekassen? 

Hotellskolen Hotel Institute of Montreux er en del av anerkjente Swiss Education Group, og tilbyr førsteklasses utdanning i hotelledelse på bachelornivå. Dette er en unik mulighet for å kombinere utdanning i reiseliv, event management hotelledelse.

Hotel Institute of Montreux ble etablert i 1984 og var en av de første sveitsiske hotellskolene som underviste på engelsk. Skolen har lang tradisjon som en av Sveits ledende hotell management-skoler, og gir studentene de teoretiske og praktiske ferdighetene som trengs for å starte en vellykket karriere i hotelledelse og hospitality.

Lånekassestøtte og nordiske studieveiledere

Hotellskolen er støttet av Lånekassen, så du får fullt lån og stipend når du studerer på HIM. Underveis i studieløpet vil du få tilbud om rådgiving av nordiske studieveiledere som forstår seg på ditt morsmål og lettere kan kommunisere med norske studenter. Dette er et unikt tilbud og en trygghet for deg som ønsker å studere i utlandet.

Betalt praksis

Hotel Institute of Montreux (HIM) har som mål å utdanne morgendagens næringslivsledere i hotell- og reiselivsbransjen, noe som oppnås gjennom både teoretiske fag og praksis. Internshipet kan gjøres hvor som helst i verden, og skolen garanterer enhver student en praksisplass. Under IRF - International Recruitment Forum, som i dag er et av verdens største rekrutteringsforum for hotellbransjen, får studentene mulighet til å møte og knytte nettverk med hele den internasjonale hotellbransjen. I løpet av utdanningen vil du med andre ord få mange muligheter til å kickstarte din karriere!

Akkreditert og anerkjent hotellskole

Hotel Institute of Montreux er akkreditert av blant annet ASEH, et sveitsisk byrå for hotellskoler. De samarbeider også med Northwood University i USA, noe som gir en perfekt kombinasjon av sveitsisk hotelltradisjon og moderne amerikanske ledelsesteorier. Hotellskolens bachelorgrad i hotelledelse og business administration tildeles i samarbeid med Northwood University, som gir studentene en full

Stipendmuligheter i 2022

Hotel Institute of Montreux gir deg som starter dine studier i oktober 2022 mulighet til å søke på et eksklusivt stipend. Stipendet gir deg opp til 30% avslag på semesteravgiften, måltider og standard dobbeltrom på campus. For å søke trenger du: 

  • En CV som beskriver arbeidserfaring, arbeid i studentforening, eller frivillig arbeid
  • Et anbefalingsbrev fra en lærer eller studieveileder
  • Et essay på 250-500 ord som forklarer hvorfor akkurat du kvalifiserer til å motta stipendet 

Vil du vite mer om stipendet og hvordan du sender inn din søknad? Ikke vent for lenge, antallet plasser er begrenset. Kontakt Hotel Institute of Montreux her.

Vis alle utdanninger fra HIM - Hotel Institute of Montreux

Kontaktinformasjon til HIM - Hotel Institute of Montreux

HIM - Hotel Institute of Montreux

Avenue des Alpes 15
1820 Montreux

Studentene setter karakterer

Gjennomsnittsrangering: 5

Basert på 1 omtaler

Andreas Karlsson
Mina studier på HIM har verkligen öppnat upp en värld av möjligheter! HIM erbjuder dig inte bara en utbildning inom hotell, utan en utbildning som är eftertraktad inom många företag idag eftersom hosputality handlar om service. Med ett ett Higher Swiss Diploma får du grunderfarenheten inom Hotelier service, kombinerat med en Amerikansk BBA så öp...
Vis hele omtalen
Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Hotelledelse og business administration - Bachelor:

OMTALER
Vurdering
(5,0)
Basert på 1 omtaler
Hilsen fra rektor

Vurderer du å studere hotelledelse i Sveits? Ifølge rektor Ulrika Björklund er det mange gode grunner til å velge lånekassestøttede HIM i Montreux!

Les hvilke her
Kristins vei til topputdannelse ...

Kristin var redd hun ikke skulle passe inn, men fant fort ut at universitetet tar varmt imot studenter fra alle mulige bakgrunner

Les mer
Fra hotellutdanning til transpor...

Synne tok en utdanning i hotell- og restaurantbransjen ved HIM. Nå jobber hun for Statens Vegvesen!

Les mer
Drømmen om å bli hotellsjef

Etter å ha bygget en karriere i flere år, bestemte May seg for å studere ved HIM for å jakte drømmen om å bli hotellsjef.

Les mer
"En veldig god skole!"

Live Lorck fra Bærum har valgt å ta en mastergrad i hotelledelse i Sveits. Vi tok en prat mellom forelesning, vinsmaking og middag i hotellrestauranten.

Les mer
– Sveits er ”Top Notch” når det ...

Victoria Synnes Rønne studerer Hospitality Management ved Hotel Institute Montreux. Hun ønsker å lære av de beste, og er storfornøyd med utdanningen i Sveits. 

Les mer
The Senior Living Management Spe...
Hotel Institute of Montreux
Les mer