Vis studentum.no som: Mobil

Hotelledelse og business administration - Bachelor

HIM - Hotel Institute of Montreux
Sammendrag
Heltid
3 år (2 år+1 år betalt internship)
Bachelor
Oppstart: Januar / April / Juli / Oktober - Montreux
Søknadsfrist: Kontakt skolen
Ja

Hotelledelse og business administration - Bachelor

studere i sveits

Ta en bachelor i hotelledelse og business administration!

Vil du studere i utlandet? Kunne du tenke deg å jobbe i hotellbransjen? Da kan en utdanning i hotelledelse og business administration i Sveits være noe for deg! Hotel Institute of Montreux i Sveits er en del av den anerkjente Swiss Education Group som driver fem hotellskoler med fokus på forskjellige deler av hotelldrift. 

Lånekassestøtte og nordiske studieveiledere

Bachelorutdanningen er støttet av den norske Lånekassen. Underveis i studieløpet vil du få tilbud om rådgiving av nordiske studieveiledere som forstår seg på ditt morsmål og lettere kan kommunisere med norske studenter. Dette er en trygghet for deg som ønsker å studere i utlandet.

Studieløp og diplom

Den ettertraktede kombinasjonen av hotelledelse og BBA er lagt opp på følgende måte:

Første år

Tre terminer med Food & Beverage and Rooms Division Management + en periode på 4-6 måneder med betalt internship i Sveits eller andre deler av verden.

Swiss Diploma in Hotel Operations Management

Andre år

To terminer med Management Application and Specialization + en periode på 4-6 måneder med betalt internship i Sveits eller andre deler av verden.

Du kan velge mellom følgende spesialiseringer: 

 • Financial Analysis & Wealth Management
 • Human Capital & Development (HR)
 • Luxury Brand Management
 • Management for the Senior Living Industry

 Swiss Higher Diploma in International Hotel Management (with specialization)

Tredje år

To terminer med Hospitality Management and International Business

Swiss HIM Bachelor of Business Administration in Hospitality Management (with specialization) og American Bachelor of Business Administration in Hospitality Management

Betalt praksis

I løpet av bachelorutdanningen skal du ut i to praksisperioder. Du bestemmer selv hvor i verden du vil jobbe og vil under praksisperioden få utbetalt lønn. Praksissemesteret gir deg den erfaringen du trenger til å kunne fordype deg i hotellfaget. 

For kontakt eller mer informasjon om Hotelledelse og business administration - Bachelor, vennligst fyll inn en interessemelding.

Videre studier/jobbmuligheter

Swiss Education Group har et karrieresenter som jobber tett opp mot hver enkelt skole for å tilby studentene 5-stjernes service. Hvert campus har et team som jobber for at studentene skal få hjelp og støtte til å komme i gang med sin karriere. 

Opptakskrav/Søknad

 • Generell studiekompetanse
 • Minst 18 år
 • Engelskkunnskaper på nivå med IELTS 5.5 eller TOEFL iBT 55 eller tilsvarende.
 • Motivasjonsbrev
 • En CV
 • Kopi av gyldig pass

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelorgrad i Hotell- og bedriftsledelse.

Kostnader

År 1: 58.150,- CHF

År 2: 43.600,- CHF

År 3: 43.600,- CHF

Prisen inkluderer helpensjon. 

Videopresentasjon

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Hotelledelse og business administration - Bachelor.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Andre hotellskoler i Swiss Education Group

Hotel Institute of Montreux er en del av anerkjente Swiss Education Group, som består av fem ulike hotellskoler med hvert sitt fokusområde:

HIM - Hotel Institute of Montreux

studere i sveits

Ta en hotellutdanning på HIM – Hotel Institute of Montreux!

Hotel Institute of Montreux kombinerer sveitsisk hotelltradisjon med amerikansk forretningskompetanse. Kan du tenke deg å jobbe med hotelledelse, og ha verden som din arbeidsplass? Hva med å studere hotel management i Sveits med støtte fra den norske Lånekassen? Hotellskolen Hotel Institute of Montreux er en del av anerkjente Swiss Education Group, og tilbyr førsteklasses utdanning i hotelledelse både på bachelor- og masternivå. 

Hotel Institute of Montreux ble etablert i 1984 og var en av de første sveitsiske hotellskolene som underviste på engelsk. Skolen har lang tradisjon som en av Sveits ledende hotell management-skoler, og gir studentene de teoretiske og praktiske ferdighetene som trengs for å starte en vellykket karriere i hotelledelse og hospitality.

Lånekassestøtte og nordiske studieveiledere

Hotellskolen er støttet av Lånekassen, så du får fullt lån og stipend når du studerer på HIM. Underveis i studieløpet vil du få tilbud om rådgiving av nordiske studieveiledere som forstår seg på ditt morsmål og lettere kan kommunisere med norske studenter. Dette er et unikt tilbud og en trygghet for deg som ønsker å studere i utlandet.

Hotellutdanninger på alle nivåer

HIM Hotel Institute of Montreux tilbyr utdanninger på både bachelor- og masternivå. Bachelorutdanningen inneholder en periode med betalt praksis eller internship, slik at du som student skal få praktisk og teoretisk kunnskap gjennom studieløpet.

Utdanningene du kan velge mellom er:

De ulike spesialiseringene på bachelor- og masternivå er:
 • Financial Analysis & Wealth Management
 • Human Capital & Development (HR)
 • Luxury Brand Management
 • Management for the Senior Living Industry

Alle har godkjenning og kvalitetssikring fra ledende selskaper innen hvert felt.

Betalt praksis

Hotel Institute of Montreux (HIM) har som mål å utdanne morgendagens næringslivsledere i hotell- og reiselivsbransjen, noe som oppnås gjennom både teoretiske fag og praksis. Internshipet kan gjøres hvor som helst i verden, og skolen garanterer enhver student en praksisplass. Under IRF - International Recruitment Forum, som i dag er et av verdens største rekrutteringsforum for hotellbransjen, får studentene mulighet til å møte og knytte nettverk med hele den internasjonale hotellbransjen. I løpet av utdanningen vil du med andre ord få mange muligheter til å kickstarte din karriere!

Akkreditert og anerkjent hotellskole

Hotel Institute of Montreux er akkreditert av blant annet ASEH, et sveitsisk byrå for hotellskoler. De samarbeider også med Northwood University i USA, noe som gir en perfekt kombinasjon av sveitsisk hotelltradisjon og moderne amerikanske ledelsesteorier. Hotellskolens bachelorgrad i hotelledelse og business administration tildeles i samarbeid med Northwood University, som gir studentene en full akademisk bachelorgrad.

Vil du vite mer om studentlivet på HIM? Les om erfaringene til Live som tok masterutdanning, og Victoria som tok bachelorutdanning. Begge fikk jobb på Odd Reitans nyrenoverte Britannia Hotell i Trondheim etter endt utdanning.

Vis alle utdanninger fra HIM - Hotel Institute of Montreux

Kontaktinformasjon til HIM - Hotel Institute of Montreux

HIM - Hotel Institute of Montreux

Avenue des Alpes 15
1820 Montreux

Studentene setter karakterer

Gjennomsnittsrangering: 5

Basert på 1 omtaler

Andreas Karlsson
(5)
Mina studier på HIM har verkligen öppnat upp en värld av möjligheter! HIM erbjuder dig inte bara en utbildning inom hotell, utan en utbildning som är eftertraktad inom många företag idag eftersom hosputality handlar om service. Med ett ett Higher Swiss Diploma får du grunderfarenheten inom Hotelier service, kombinerat med en Amerikansk BBA så öp...
Vis hele omtalen
Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Hotelledelse og business administration - Bachelor:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER
Vurdering
(5,0)
Basert på 1 omtaler
"En veldig god skole!"

Live Lorck fra Bærum har valgt å ta en mastergrad i hotelledelse i Sveits. Vi tok en prat mellom forelesning, vinsmaking og middag i hotellrestauranten.

Les mer
– Sveits er ”Top Notch” når det ...

Victoria Synnes Rønne studerer Hospitality Management ved Hotel Institute Montreux. Hun ønsker å lære av de beste, og er storfornøyd med utdanningen i Sveits. 

Les mer
Hilsen fra rektor

Vurderer du å studere hotelledelse i Sveits? Ifølge rektor Ulrika Björklund er det mange gode grunner til å velge lånekassestøttede HIM i Montreux!

Les hvilke her