Vis studentum.no som: Mobil

Business Administration in Hospitality Management - Bachelor

HIM - Hotel Institute of Montreux
Sammendrag
Heltid
3 år (2 år+1 år betalt internship)
Bachelor
Oppstart: Januar / April / Juli / Oktober - Montreux
Søknadsfrist: Kontakt skolen
Ja

Business Administration in Hospitality Management - Bachelor

Hotellutdanning i utlandet

Ta en bachelor i hotelledelse og business administration!

Vil du studere i utlandet? Kunne du tenke deg å jobbe i hotellbransjen? Hotel Institute of Montreux i Sveits er en del av den anerkjente Swiss Education Group, og tilbyr Bachelor of Business Administration in Hospitality Management med støtte fra den norske Lånekassen.

Den ettertraktede kombinasjonen av hotelledelse og BBA er lagt opp på følgende måte:

Første år: 

Tre terminer med Food & Beverage and Rooms Division Management + en periode på 4-6 måneder med betalt internship i Sveits eller andre deler av verden.

Swiss Diploma in Hotel Operations Management

Andre år:

To terminer med Management Application and Specialization + en periode på 4-6 måneder med betalt internship i Sveits eller andre deler av verden. Du velger her spesialisering i enten finans, markedsføring, HR eller salg og ledelse av luksisvarer og -tjenester.

 Swiss Higher Diploma in International Hotel Management (with specialization)

Tredje år:

To terminer med Hospitality Management and International Business

Swiss HIM Bachelor of Business Administration in Hospitality Management (with specialization)
American Bachelor of Business Administration in Hospitality Management

Opptakskrav/Søknad

  • Generell studiekompetanse
  • Minst 17 år
  • Gode engelskunnskaper (få engelsktest gratisk av Swiss Education Group)
  • Motivasjonsbrev
  • En CV
  • Kopi av gyldig pass

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelorgrad i Hotelledelse og bedriftsøkonomi

Kostnader

Utdanningen koster 14 250 CHF per termin, men er støttet av den norske Lånekassen.

Videopresentasjon

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Business Administration in Hospitality Management - Bachelor.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Andre hotellskoler i Swiss Education Group

Hotel Institute of Montreux er en del av anerkjente Swiss Education Group, som består av fem ulike hotellskoler med hvert sitt fokusområde:

HIM - Hotel Institute of Montreux

Hotel Institute of Montreux

HIM – Hotel Institute of Montreux

Kunne du tenke deg å jobbe med hotelledelse? Hva med å studere hotel management i Sveits med støtte fra den norske Lånekassen? Hotellskolen Hotel Institute of Montreux er en del av anerkjente Swiss Education Group, og tilbyr førsteklasses utdanning i hotelledelse med spesialisering i enten finans, HR eller Luxury Marketing & Business Management!

Hotel Institute of Montreux ble etablert i 1984 og var en av de første sveitsiske hotellskolene som underviste på engelsk. Hotellskolen har lang tradisjon som en av Sveits ledende hotell management-skoler, og gir studentene de teoretiske og praktiske ferdighetene som trengs for å starte en vellykket karriere i hotelledelse og hospitality. Nytt av året (2016), er at de nå også er støttet av den norske Lånekassen. Du får altså fullt lån og stipend dersom du velger en utdannelse på denne skolen.

HIM Hotel Institute of Montreux tilbyr utdanninger fra diplomnivå på bare to år til full akkreditert bachelorgrad. De tilbyr også spennende Post Graduate Diploma program for studenter med en bachelor som ønsker å studere på masternivå eller for de som allerede har arbeidserfaring og ønsker å ta neste skritt i sin karriere. Les mer om utdanningene nedenfor!

Hotellutdanninger på alle nivåer

Utdanningene ved Hotel Institute of Montreux tilbys på både bachelor-, master- og videreutdanningsnivå. Både bachelorutdanningen og videreutdanningen inneholder en periode med betalt praksis eller internship. Utdanningene du kan velge mellom er:

De ulike spesialiseringene på masternivå er Finance, Human Resources eller Luxury Marketing & Business Management - alle med godkjenning og kvalitetssikring fra ledende selskaper innen hvert felt.

Akkreditert og anerkjent hotellskole

Selve skolen,  Hotel Institute of Montreux, er akkreditert av blant annet ASEH, et sveitsisk byrå for hotellskoler. De samarbeider også med Northwood University i USA, noe som gir en perfekt kombinasjon av sveitsisk hotelltradisjon og moderne amerikanske ledelsesteorier.

Hotellskolens bachelorgrad i Business Administrasjon tildeles i samarbeid med Northwood University, som gir studentene en full akademisk bachelorgrad. 

Hotel Institute Montreux

Vis alle utdanninger fra HIM - Hotel Institute of Montreux

Kontaktinformasjon til HIM - Hotel Institute of Montreux

HIM - Hotel Institute of Montreux

Avenue des Alpes 15
1820 Montreux

Studentene setter karakterer

Andreas Karlsson
(5)
Mina studier på HIM har verkligen öppnat upp en värld av möjligheter! HIM erbjuder dig inte bara en utbildning inom hotell, utan en utbildning som är eftertraktad inom många företag idag eftersom hosputality handlar om service. Med ett ett Higher Swiss Diploma får du grunderfarenheten inom Hotelier service, kombinerat med en Amerikansk BBA så öp...
Vis hele omtalen
Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Business Administration in Hospitality Management - Bachelor:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER
Vurdering
(5,0)
Basert på 1 omtaler
– Sveits er ”Top Notch” når det ...

Victoria Synnes Rønne studerer Hospitality Management ved Hotel Institute Montreux. Hun ønsker å lære av de beste, og er storfornøyd med utdanningen i Sveits. 

Les mer
"En veldig god skole!"

Live Lorck fra Bærum har valgt å ta en mastergrad i hotelledelse i Sveits. Vi tok en prat mellom forelesning, vinsmaking og middag i hotellrestauranten.

Les mer
Hilsen fra rektor

Vurderer du å studere hotelledelse i Sveits? Ifølge rektor Ulrika Björklund er det mange gode grunner til å velge lånekassestøttede HIM i Montreux!

Les hvilke her