Bachelor

Vegetarisk kokkeutdanning - Bachelor

Culinary Arts Academy, i Le Bouveret
Varighet
3 år inklusive praksis
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Juli / Oktober Se detaljer
Undervisningsspråk
Engelsk
Varighet
3 år inklusive praksis
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Juli / Oktober Se detaljer
Undervisningsspråk
Engelsk
Få mer informasjon om utdanningen 👍

Vegetarisk kokkeutdanning - Bachelor

Utforsk fordelene med vegetarisk mat - ta en vegetarisk kokkeutdanning

Drømmer du om å bli kokk og ønsker en internasjonal utdanning? Culinary Arts Academy tilbyr studier innen vegetarisk kulinarisk kunst, hvor du får en bred, internasjonal grunnleggende kokkeutdannelse. Utdanningen er på bachelornivå og foregår i Le Bouveret som ligger i den franske delen av Sveits.

Du kan søke på utdanningen selv om du ikke har tidligere erfaring. Har du derimot erfaring fra før av finnes det mulighet til å få visse deler av utdanningen godkjent. 

Om utdannigen 

Vegetariske oppskrifter tar mer og mer plass i den kulinariske verden, noe som har ført til et behov for en spesialisert vegetarisk kokkeutdannelse. Det finnes en mendge ulike grunner til at flere og flere velger å spise vegetarisk, og dette fører til at behovet for at kokker som er velutdannede på området øker. 

Første studieår

Den første året i utdanningen vil du få innføring i det grunnleggende om vegetarisk og plantebasert matlaging, matlagingsmetoder, matsikkerhet og hygiene. Du vil også lære det grunnleggende innen baking og konditorkunst. 

Andre studieår

Det andre året lærer du mer om restaurantservice, ledelse, vin og drikke, avansert vegansk baking samt at du får teoretisk og prakisk kunnskap innen nyskapende vegetarisk gourmetmatlaging. Du vil i løpet av de første to årene også gjennomføre 1 års praksis. Når du har gjennomført de første to årene av utdanningen tildeles du en Swiss Grand Diploma og kan fortsette videre på en bachelorgrad.

Tredje studieår

Det tredje året på skolen er mer teoretisk med fokus på markedsføring og ledelse. Ved fullført studium oppnår du din anerkjente bachelorgrad. Bachelorgraden er akkreditert av University of Derby, England. 

Vi tilbyr også følgende utdanninger:

Tolv måneder internasjonal betalt praksis

Våre studenter får hjelp med å finne praksisplass, blant annet gjennom Swiss Education Groups fantastiske nettverk. Mulighetene er uendelige og ofte har man praksis på luksusrestauranter, 5-stjerners hotell eller Michelin-restauranter over hele verden. Dette vil gi deg mye erfaring, noe som er viktig for å kunne satse på en internasjonal karriere som vegetarisk kokk!

En internasjonal opplevelse

I løpet av tiden på skolen inngår kost og losji på skolens campus i Le Bouveret, med utsikt over Genèvesjøen. All undervisning foregår på engelsk på skolens internasjonale campus der alle verdenshjørnene er representert. Dette innebærer at du ikke bare får en utdannelse i verdensklasse og blir inspirert av ulike matkulturer; du får også nye venner og muligheten til å knytte kontakter over hele verden.

For kontakt eller mer informasjon om Vegetarisk kokkeutdanning - Bachelor, vennligst fyll inn en interessemelding.

Kommende startdatoer

1 tilgjengelig startdato

Juli / Oktober

  • Klasserom
  • Le Bouveret
  • Engelsk

Opptakskrav/Søknad

IELTS-score på 5,5 eller TOEFL iBT 55 eller tilsvarende OOPT 50+. Hvis du ikke har det nødvendige språknivået, kan du forbedre språket og studere dine ferdigheter med vårt engelske stiftelsesprogram (kontakt skolen for mer informasjon). Anbefalt minimum alder 18 år.

Kontakt skolen for mer informasjon

Andre hotellskoler i Swiss Education Group

Culinary Arts Academy er en del av anerkjente Swiss Education Group, som består av fire ulike hotellskoler med hvert sitt fokusområde:

Kostnader

Programmet oppfyller alle Lånekassens krav og kan finansieres av Lånekassen etter godkjent søknad.

Kontakt skolen for mer informasjon om kostnader. 

Jeg vil vite mer!

Bestill informasjon

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Vegetarisk kokkeutdanning - Bachelor.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen


reCAPTCHA logo Denne hjemmesiden er beskyttet av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Brukervilkår gjelder.
Culinary Arts Academy
Route Cantonale 51
1897 Le Bouveret

Kokkeutdanning i Sveits

Har du ambisjoner om en vellykket karriere i kulinariske kunster og kokkefaget? Drømmer du om å bli blant de beste kokkene i bransjen? Culinary Arts Academy i Sveits gir deg verktøy til å klare nettopp det! Culinary Arts Academy i...

Les mer og vis alle utdanninger ved Culinary Arts Academy

Highlights