Vis studentum.no som: Mobil

Delta på den Digitale Utdanningsmessen den 16. november 2021 🎓💻 Les mer

Kokkeutdanning - Diplom

Culinary Arts Academy
Sammendrag
Heltid
Luzern
6 mnd + 6 mnd betalt internship
Årsstudium
Oppstart: Januar / April / Juli / Oktober - Luzern
Søknadsfrist: Kontakt Culinary Arts Academy
Kontakt lånekassen

Kokkeutdanning - Diplom

kokkeutdanning i utlandet

Ser du etter et årsstudium i kokkefaget?

Da kan du søke deg inn på diplomstudiet i kokkekunst ved Culinary Arts Academy i Sveits!

Denne kokkeutdanningen er en perfekt mulighet for personer som ønsker å oppdage den kulinariske verden i et internasjonalt miljø. Programmet gir studentene dyp forståelse for gastronomi og ​​kulinariske kunster, og er laget for å inspirere til kreativitet og gi studentene de ferdighetene som trengs for å utvikle nye kulinariske trender.

Utfordrende praksis og teorikurs i alt fra moderne matlagingsteknikker og hygiene til knivteknikker gir deg et unikt grunnlag for jobb som stjernekokk eller videre masterstudier.

  Hotel Institute Montreux tilbyr utdanninger med Lånekassestøtte – Les mer her!

Fordeler med Culinary Arts Academy

Hos Culinary Arts Academy finner du små klasser og et tett samarbeid mellom lærere og studenter. Dette gir deg den personlige oppmerksomheten som trengs for å utvikle en kreativ og personlig kokk. Gjennom praksis i skolens fine-dining restaurant får du dessuten erfaringen du trenger for å være godt forberedt før internshipsemesteret.

Utdanningen består dessuten ikke kun av praksis og undervisning, men også av arrangerte utflukter til restauranter, vinprodusenter, matprodusenter, messer og gastronomiske arrangementer.

Seks måneders betalt praksis på stjernerestaurant

Praksisen ved The Culinary Arts Academy Switzerland kan du få ta på noen av de beste Michelinstjernerestaurantene og 4-5-stjernes hotellene i Sveits. Skolen har mange samarbeidspartnere, og er svært behjelpelige når det gjelder både praksisutplassering og jobb etter endt utdanning.

Du kan ta praksisen hvor som helst i verden, og mange velger USA, Dubai, Shanghai, London eller liknende, avhengig av hva de er interessert i. Dette gir deg en unik erfaring før du skal ut i arbeidslivet som stjernekokk!

For kontakt eller mer informasjon om Kokkeutdanning - Diplom, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

  • Generell studiekompetanse
  • Gode engelskkunnskaper (IELTS score på 5.5 eller TOEFL iBT 55)
  • Anbefalt alder minst 18 år

Studiefakta, Tittel m.m

Ettårig utdanning i kokkekunst, Culinary Arts i Sveits. 

Andre hotellskoler i Swiss Education Group

Culinary Arts Academy er en del av anerkjente Swiss Education Group, som består av fire ulike hotellskoler med hvert sitt fokusområde:

HIM Hotel Institute Montreux er den eneste av skolene som tilbyr Lånekassestøttet utdanning, samt veiledning av nordiske studieveiledere. 

Kostnader

Studiet koster 60.900,- CHF. 

Prisen inkluderer helpensjon. 

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Kokkeutdanning - Diplom.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Culinary Arts Academy

Culinary Arts Academy i Sveits

Har du ambisjoner om en vellykket karriere i kulinariske kunster og kokkefaget? Drømmer du om å bli blant de beste kokkene i bransjen? Culinary Arts Academy i Sveits gir deg verktøy til å klare nettopp det!

Lange tradisjoner og moderne kjøkken kombinert med lidenskap og engasjement for det absolutt beste innen kokkefaget gjør at Culinary Arts Academy Switzerland gir deg alt du trenger for å skape en kreativ og kulinarisk karriere som kokk. Skolen er lokalisert av sentrum av Lucerne og Le Bouveret, omringet av både italiensk og fransk kulinarisk tradisjon.

Velg mellom følgende utdanninger:

Hvorfor bør du velge Culinary Arts Academy?

Grunnene til at du bør velge Culinary Arts Academy i Sveits er mange. De tilbyr state-of-the-art-trening og har moderne kjøkkenfasiliteter. Sveits er dessuten kjent for de fineste kulinariske tradisjoner, og drar nytte av fordelene ved å ligge midt i hjertet av Europa. I tillegg får du en svært verdifull kokkeerfaring gjennom skolens betalte praksisperioder.

Hands-on-kitchen og verdifull kokkepraksis

Kokkeskolen er lokalisert midt i Europa, og har et sterkt fokus på europeisk mat. De arbeider med det som kalles "hands-on-kitchen" hvor kokkestudentene først ser læreren lage mat, og deretter får lage selv. Små klasser og personlig kontakt er viktig for Culinary Arts Academy Switzerland, og de legger stor vekt på å bli kjent med hver elev og studentenes mål. 

Praksisplass på Michelin-restaurant

Praksisen ved The Culinary Arts Academy Switzerland kan gjennomføres på noen av de beste Michelinstjernerestaurantene og 4-5-stjernes hotellene i Sveits. Skolen har som nevnt mange samarbeidspartnere, og er svært behjelpelige både når det gjelder praksisutplassering og jobb etter endt utdanning.

Vis alle utdanninger fra Culinary Arts Academy

Kontaktinformasjon til Culinary Arts Academy

Culinary Arts Academy

Löwenstrasse 16
6004 Luzern

Tlf: 0046 (0) 8 533 324 18
swisseducation.no

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Kokkeutdanning - Diplom:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!