Vis studentum.no som: Mobil

Hotelledelse og reiseliv - Bachelor

Cesar Ritz Colleges
Sammendrag
Heltid
Le Bouveret
2 år teori + 1 år betalt internship
Bachelor
Oppstart: Jan / Apr / Jul / Okt - Le Bouveret
Søknadsfrist: Kontakt César Ritz College
Kontakt lånekassen

Hotelledelse og reiseliv - Bachelor

Ta en bachelor i hotelledelse og reiseliv i Sveits!

Ønsker du å jobbe med hotell og turisme? César Ritz Colleges tilbyr bachelor i hotelledelse og reiseliv i Sveits! Studiet går over tre år, og har oppstart fire ganger i året. Ett av årene er viet betalt praksisplass. Utdanningen gjennomføres i samarbeid med Washington State University.

Få betalt erfaring fra hotellbransjen

I løpet av de to første årene vil du ha to semestre (totalt ett år) med betalt praksis i hotellbransjen. Her får du den praktiske erfaringen som er så viktig når du sikter mot en fremgangsrik posisjon i den internasjonale hotellbransjen. Deretter følger to terminer med teori, hvor du velger hva du vil spesialisere deg i:

 • International Business
 • Business Start-up
 • Culinary Trends (i partnerskap med Culinary Arts Academy, Sveits)
 • Tourism and Sustainability Management

Etter tre år har du fått 1 års arbeidserfaring, 2 anbefalingsbrev, 1 kandidateksamen fra USA og 1 kandidateksamen fra Sveits.

 Hotel Institute Montreux tilbyr utdanninger med Lånekassestøtte – Les mer her!

Praksisåret ved César Ritz College

Praksisterminene garanteres av skolen og du kan ta de hvor som helst i verden. Mange velger USA, Dubai, Shanghai, London eller liknende, avhengig av hva de er interessert i. César Ritz anbefaler alltid at man tar praksisen sin i både en storby og på en resort, slik at man får litt forskjellige erfaringer.

Hva kan jeg bli med bachelor i hotell- og turistledelse?

Etter endt bachelorgrad fra Cesar Ritz College kan du for eksempel jobbe som supervisor eller liknende på et 4- eller 5-stjerners hotell. Du får også teoretisk kunnskap nok til å klatre til en lederstilling dersom dette er ambisjonen din.

César Ritz rektrutteringseksperter hjelper deg med å finne både praksisplasser og jobb etter endt utdanning.

For kontakt eller mer informasjon om Hotelledelse og reiseliv - Bachelor, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

 • Generell studiekompetanse
 • Minst 18 år
 • Gode engelskkunnskaper
  • TOEFL-test eller OOPT-test (sistnevnte gratis via Swiss Educations Group).
 • Motivasjonsbrev
 • En CV
 • Kopi av gyldig pass

Kostnader

År 1: 41,100,- CHF

År 2: 58,800,- CHF

År 3: 60,900,- CHF

Prisen inkluderer helpensjon.

Andre hotellskoler i Swiss Education Group

César Ritz Colleges er en del av anerkjente Swiss Education Group, som består av fire ulike hotellskoler med hvert sitt fokusområde:

HIM Hotel Institute Montreux er den eneste av skolene som tilbyr Lånekassestøttet utdanning, samt veiledning av nordiske studieveiledere. 

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Hotelledelse og reiseliv - Bachelor.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Cesar Ritz Colleges

Hotellutdanning på César Ritz Colleges

Leter du etter et forretningsrettet, ambisiøst, utfordrende og internasjonalt sted for studiene dine? Ønsker du deg en karriere i hotellbransjen? César Ritz Colleges er en del av Swiss Education Group – en ledende utdanningsinstitusjon innen hotell og reiseliv.

Utdanningene ved César Ritz Colleges baserer seg på filosofien til grunnleggeren av de anerkjente luksushotellene Ritz. Her står luksus, fortreffelighet og service i fokus, noe som også er nøkkelen til Ritz-suksessen. César Ritz Colleges er godkjent av både prestisjetunge Conseil de la Formation et de la Recherche Universitaires (CoFRU) og New England Association of Schools and Colleges (NEAS&C).

Start din karriere i hotell- og reiselivsbransjen

Sveits er et foregangsland innenfor hotell- og reiselivsledelse, og ligger i hjertet av Europa. Sveits er dermed et strategisk sted å studere, dersom du ønsker å lære flere språk og være nær mange europeiske destinasjoner. César Ritz er et ideelt sted å starte for deg som ønsker å jobbe i den internasjonale hotell- og reiselivsbransjen, og vil åpne døren for en spennende karriere!

Bli kjent med den sveitsiske hotell- og turismekulturen

Tar du bachelorutdanning ved César Ritz Colleges kan du velge om du vil studere i den franske delen av Sveits, Le Bouveret, eller den tyske delen av Sveits, Lucerne. Gjennom å bo og studere i ulike regioner av Sveits, vil du lære deg ulike aspekter av den velkjente hotellkulturen og gjestfriheten i Sveits.

Hotellutdanning med betalt praksis

César Ritz Colleges oppgave er å utdanne morgendagens bedriftsledere i hotell-og reiselivsbransjenDette oppnås gjennom en balansert kombinasjon av akademiske fag som bedriftsøkonomi, språk, hotell og reiseliv, og lengre, betalte praksisplasser.

Dette, sammen med skolens omdømme og godt organiserte karrieredager, betyr at du får best mulig utgangspunkt for en jobb i utlandet etter endt utdanning. De store hotellkjedene rekrutterer ofte og som regel direkte fra skolen.

Vis alle utdanninger fra Cesar Ritz Colleges

Kontaktinformasjon til Cesar Ritz Colleges

Cesar Ritz Colleges

Route Cantonale 51
1897 Le Bouveret

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Hotelledelse og reiseliv - Bachelor:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!