Vis studentum.no som: Mobil

Entreprenørskap i hotelledelse og reiseliv - Master

Cesar Ritz Colleges
Sammendrag
Heltid
Le Bouveret
1 år
Master, 2 år
Oppstart: April / Oktober - Le Bouveret
Ja

Entreprenørskap i hotelledelse og reiseliv - Master

Master i entreprenørskap for den globale hospitality- og reiselivsnæringen

Master i entreprenørskap i hospitality og reiseliv gir en moderne utdanning som forbereder nyutdannede for ansettelse og arbeid i dagens internasjonale hotellbransje. Vellykkede kandidater vil ha muligheten til å få en spennende og utviklende karriere etter endt utdanningsløp. Med en utdanning fra Cesar Ritz Colleges vil du oppfylle kriterier som bransjen stiller når det gjelder innovasjonsnivå og engasjement for jobben. Dersom du har en bachelorutdanning og er interessert i å studere hotelledelse, entreprenørskap og reiseliv kan dette være masterutdanningen for deg!

 Hotel Institute Montreux tilbyr utdanninger med Lånekassestøtte – Les mer her!

Hva lærer jeg?

Mastergraden i entreprenørskap for global hospitality og reiselivsnæring gir et nytt perspektiv på den viktige rollen entreprenørskap har i en av de mest dynamiske, uforutsigbare og raskt skiftende bransjesektorene i verden. Entreprenørskap går ut på å studere verktøyene for å ta opp en forretningsidé eller et konsept, skaffe ressursene for å gjøre den til virkelighet og gjøre ideen til et levedyktig produkt eller tjeneste. Begrepet bedriftsentreprenørskap eller intrapreneurship refererer til utviklingen av nye ideer og muligheter i etablerte virksomheter som fører til endring. Fokuset ligger i å utvikle nye forretningsmodeller der gründeren må styre innovasjon, som ofte innebærer risikotaking og en juridisk forståelse. 

FÅ BETALT ERFARING FRA HOTELLBRANSJEN

I løpet av studieåret vil du ha betalt praksis i hotellbransjen i Sveits, eller reise til utlandet for å ha praksis en selvbestemt plass. Gjennom praksisen vil du få den praktiske erfaringen som er så viktig når du sikter mot en fremgangsrik posisjon i den internasjonale hotellbransjen.

For kontakt eller mer informasjon om Entreprenørskap i hotelledelse og reiseliv - Master, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

  • Bachelorgrad
  • Engelsk språkkompetanse
    • TOEFL iBT 80 eller IELTS 6.0 eller tilsvarende
  • Anbefalt minstealder på 21 år

Andre hotellskoler i Swiss Education Group

César Ritz Colleges er en del av anerkjente Swiss Education Group, som består av fire ulike hotellskoler med hvert sitt fokusområde:

HIM Hotel Institute Montreux er den eneste av skolene som tilbyr Lånekassestøttet utdanning, samt veiledning av nordiske studieveiledere.

Kostnader

Samlet pris for utdanningen er 43.300,- CHF. 

Prisen inkluderer helpensjon.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Entreprenørskap i hotelledelse og reiseliv - Master.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Cesar Ritz Colleges

Hotellutdanning på César Ritz Colleges

Leter du etter et forretningsrettet, ambisiøst, utfordrende og internasjonalt sted for studiene dine? Ønsker du deg en karriere i hotellbransjen? César Ritz Colleges er en del av Swiss Education Group – en ledende utdanningsinstitusjon innen hotell og reiseliv.

Utdanningene ved César Ritz Colleges baserer seg på filosofien til grunnleggeren av de anerkjente luksushotellene Ritz. Her står luksus, fortreffelighet og service i fokus, noe som også er nøkkelen til Ritz-suksessen. César Ritz Colleges er godkjent av både prestisjetunge Conseil de la Formation et de la Recherche Universitaires (CoFRU) og New England Association of Schools and Colleges (NEAS&C).

Start din karriere i hotell- og reiselivsbransjen

Sveits er et foregangsland innenfor hotell- og reiselivsledelse, og ligger i hjertet av Europa. Sveits er dermed et strategisk sted å studere, dersom du ønsker å lære flere språk og være nær mange europeiske destinasjoner. César Ritz er et ideelt sted å starte for deg som ønsker å jobbe i den internasjonale hotell- og reiselivsbransjen, og vil åpne døren for en spennende karriere!

Bli kjent med den sveitsiske hotell- og turismekulturen

Tar du bachelorutdanning ved César Ritz Colleges kan du velge om du vil studere i den franske delen av Sveits, Le Bouveret, eller den tyske delen av Sveits, Lucerne. Gjennom å bo og studere i ulike regioner av Sveits, vil du lære deg ulike aspekter av den velkjente hotellkulturen og gjestfriheten i Sveits.

Hotellutdanning med betalt praksis

César Ritz Colleges oppgave er å utdanne morgendagens bedriftsledere i hotell-og reiselivsbransjenDette oppnås gjennom en balansert kombinasjon av akademiske fag som bedriftsøkonomi, språk, hotell og reiseliv, og lengre, betalte praksisplasser.

Dette, sammen med skolens omdømme og godt organiserte karrieredager, betyr at du får best mulig utgangspunkt for en jobb i utlandet etter endt utdanning. De store hotellkjedene rekrutterer ofte og som regel direkte fra skolen.

Vis alle utdanninger fra Cesar Ritz Colleges

Kontaktinformasjon til Cesar Ritz Colleges

Cesar Ritz Colleges

Route Cantonale 51
1897 Le Bouveret

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Entreprenørskap i hotelledelse og reiseliv - Master:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!