Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Universitet og høgskole
Sydney
Kontakt SONOR
Klasserom

Ingeniør

Ingeniørutdanning 

Ta en teknisk utdanning og fordyp deg i dine interesser.  

Undersøk virkelige problemer og lær deg hvordan du utvikler de beste løsningene - alt fra fornybar energi til motstandsdyktig infrastruktur.  

Om utdanningen 

Med en ingeniørutdanning vil du lære om de største utfordringene i et moderne samfunn. Du vil lære å utvikle ny teknologi, samt opprettholde, vedlikeholde og optimalisere prosesser og systemer. For å bli i stand til å gjøre dette, vil du lære om emner som teknikk, bioteknologi, elektronikk, maskineri, matematikk og teknologi. Nøyaktig hvilke emner og hvor dypt du studerer disse er avhengig av hvilket fordypningsområde du velger.  

Ulike retninger i ingeniørutdanningen: 

  • Mekanisk ingeniør 
  • Dataingeniør 
  • Sivilingeniør 
  • Elektroingeniør 
  • Aeroingeniør 
  • Energiingeniør 

* Det er kun sivilingeniør som gir deg en beskyttet tittel. For å bli en sivilingeniør må du ta en mastergrad i faget.  

Utdanningen er bygget opp på en slik måte at du får en grundig innføring i teori, samtidig som du løser virkelige og praktiske oppgaver. De praktiske oppgavene kommer i form av gruppearbeid, case-oppgaver og praksis, for eksempel. Denne kombinasjonen mellom teori og praktiske ferdigheter gir deg verktøykassen du trenger for å starte din karriere som ingeniør - uansett hva din fordypning er.  

Karrieremuligheter 

Som ingeniør jobber du med teknologi og utvikling av nye teknikker. Innen hvilket fagområde du vil få jobbmuligheter vil påvirkes av hvilken utdanning og retning du har studert. De ulike retningene innen ingeniørfaget som nevnes over, fungerer også som eksempler på hva slags type ingeniør du kan bli.  

For kontakt eller mer informasjon om Ingeniør, vennligst fyll inn en interessemelding.

Kostnader

Kontakt skolen for informasjon om kostnader. 

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Ingeniør.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

University of Sydney

Ønsker du å studere ved ett av de høyest rangerte universitetene i verden og være så og si garantert jobb ved endt studier? Da ønsker University of Sydney deg velkommen!

Om University of Sydney (USYD)

The University Of Sydney (USYD) er ikke bare det første universitetet i Australia som åpnet dørene for at alle skulle ha muligheten til å ta høyere utdanning, uavhengig av religion og livssyn. Det er også det universitetet som var først ute med å ta imot og uteksaminere studenter med aborginske røtter. USYD har hele 400 ulike studieområder, noe som gjør at det nesten er garantert at du finner det perfekte studiet for deg. 

Studentopplevelsen ved USYD

Som student har du mulighet til å bli en del av universitetets egen studentorganisasjon. Dette er helt gratis og innebærer at du kan delta i ulike klubber og arrangementer sammen med andre studenter ved universitetet. De har mer enn 250 klubber hvor du kan lære mer om forskjellige kulturer, spise god mat, etablere et nettverk og kanskje til og med får deg en ny hobby. Dette er en perfekt måte å skaffe seg venner utenfor klasserommet!

Hvis du velger å studere i Sydney får du mulighet til å oppleve strandliv og storbyliv på samme tid. Sydney er Australias største by og er fylt med mange festivaler, markeder, konserter og andre arrangementer som regemessig blir arrangert i byen. I tillegg er du i umiddelbar nærhet til kjente strender som Bondi Beach og Manly Beach.

Søk gjennom SONOR

SONOR hjelper deg som har lyst til å studere i utlandet med alt fra kartlegging av studiemuligheter til selve søknadsprosessen. Det er ingen økonomiske forpliktelser for deg som student å benytte deg av SONOR sine tjenester, så hvorfor stå alene når du kan ha vår kompetanse i ryggen overfor et så stort og viktig valg?

Vis alle utdanninger fra University of Sydney

Kontaktinformasjon til University of Sydney

University of Sydney

Sydney

Tlf: 73 80 97 31
Fax 73 80 97 51


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Ingeniør:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!