Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Universitet og høgskole
Glasgow
Kontakt SONOR
Klasserom
Glasgow

Ingeniør

Ingeniørutdanning 

Ta en teknisk utdanning og fordyp deg i dine interesser.  

Undersøk virkelige problemer og lær deg hvordan du utvikler de beste løsningene - alt fra fornybar energi til motstandsdyktig infrastruktur.  

Om utdanningen 

Med en ingeniørutdanning vil du lære om de største utfordringene i et moderne samfunn. Du vil lære å utvikle ny teknologi, samt opprettholde, vedlikeholde og optimalisere prosesser og systemer. For å bli i stand til å gjøre dette, vil du lære om emner som teknikk, bioteknologi, elektronikk, maskineri, matematikk og teknologi. Nøyaktig hvilke emner og hvor dypt du studerer disse er avhengig av hvilket fordypningsområde du velger.  

Ulike retninger i ingeniørutdanningen: 

 • Mekanisk ingeniør 
 • Dataingeniør 
 • Sivilingeniør 
 • Elektroingeniør 
 • Aeroingeniør 
 • Energiingeniør 

* Det er kun sivilingeniør som gir deg en beskyttet tittel. For å bli en sivilingeniør må du ta en mastergrad i faget.  

Utdanningen er bygget opp på en slik måte at du får en grundig innføring i teori, samtidig som du løser virkelige og praktiske oppgaver. De praktiske oppgavene kommer i form av gruppearbeid, case-oppgaver og praksis, for eksempel. Denne kombinasjonen mellom teori og praktiske ferdigheter gir deg verktøykassen du trenger for å starte din karriere som ingeniør - uansett hva din fordypning er.  

Karrieremuligheter 

Som ingeniør jobber du med teknologi og utvikling av nye teknikker. Innen hvilket fagområde du vil få jobbmuligheter vil påvirkes av hvilken utdanning og retning du har studert. De ulike retningene innen ingeniørfaget som nevnes over, fungerer også som eksempler på hva slags type ingeniør du kan bli.  

For kontakt eller mer informasjon om Ingeniør, vennligst fyll inn en interessemelding.

Kostnader

Kontakt skolen for informasjon om kostnader. 

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Ingeniør.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

University of Strathclyde

Glasgow

En idé kan forandre verden – iallfall om den gir konkrete resultater. I flere hundre år har University of Strathclyde gjort briljante idéer til virkelighet.

Om University of Strathclyde

University of Strathclyde ser det som sitt ansvar å undersøke, undervise og være til nytte for samfunnet. Målet er å tilby best mulig utdanning og gjøre verden til et mer bærekraftig, velstående, sunt, rettferdig og sikkert sted. De kaller seg derfor «stedet for nyttig læring».

Anerkjent universitet

Universitetet ble grunnlagt i 1796 og  regnes i dag for å være blant Storbritannias ledende teknologiske universiteter. Universitetet har lang erfaring med å drive frem innovatører og entreprenører. For knapt fem år siden ble businessfakultetet ved Strathclyde kåret til «Business School of the Year.» Det er litt av en bragd når man vet at de danket ut store navn som Harvard, LBS og MIT i kampen om tittelen.

Rangeringer og utmerkelser

 • Trippelakkreditert businesskole
 • UK University of the year, THE Awards 2019 – for andre gang
 • #1 i Storbritannia for Forensic Science
 • #1 bachelorgrad i markedsføring i Skottland, Complete University Guide 2022
 • #1 bachelorgrad i finans og regnskap i Storbritannia, Complete University Guide 2022

 
Studentopplevelse

Universitetet ligger i selve hjertet av Glasgow, som vil si at du har nær tilgang til en rekke ulike opplevelser. Ta for eksempel turen til Necropolis og Gallery of Modern Art, Skottlands mest besøkte galleri for moderne kunst eller West End med sine koselige gater og vintage butikker. I Glasgow finner du også musikkarrangementer i alle sjangere, shopping, treningstilbud, for å ikke nevne alle studentforeningene du kan da del av. Her er det bare på velge og vrake!

Bolig

Universitetet garanterer studentbolig det første studieåret for internasjonale studenter. Velger du å bo ved Strathclydes kan du velge og vrake mellom ulike typer boliger – alt fra delt rom til eget rom med eget bad. Kjøkken og stue deler du – for det er sånn du blir absolutt best kjent med andre studenter.

Søk gjennom SONOR

SONOR hjelper deg som har lyst til å studere i utlandet med alt fra kartlegging av studiemuligheter til selve søknadsprosessen. Det er ingen økonomiske forpliktelser for deg som student å benytte deg av SONOR sine tjenester, så hvorfor stå alene når du kan ha vår kompetanse i ryggen overfor et så stort og viktig valg?

Vis alle utdanninger fra University of Strathclyde

Kontaktinformasjon til University of Strathclyde

University of Strathclyde

richmond street 16
glasgow

Tlf: 73 80 97 31
Fax 73 80 97 51
sonor.no


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Ingeniør:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!