Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Universitet og høgskole
Southampton
Kontakt SONOR
Klasserom
Southampton

Ingeniør

Ingeniørutdanning 

Ta en teknisk utdanning og fordyp deg i dine interesser.  

Undersøk virkelige problemer og lær deg hvordan du utvikler de beste løsningene - alt fra fornybar energi til motstandsdyktig infrastruktur.  

Om utdanningen 

Med en ingeniørutdanning vil du lære om de største utfordringene i et moderne samfunn. Du vil lære å utvikle ny teknologi, samt opprettholde, vedlikeholde og optimalisere prosesser og systemer. For å bli i stand til å gjøre dette, vil du lære om emner som teknikk, bioteknologi, elektronikk, maskineri, matematikk og teknologi. Nøyaktig hvilke emner og hvor dypt du studerer disse er avhengig av hvilket fordypningsområde du velger.  

Ulike retninger i ingeniørutdanningen: 

 • Mekanisk ingeniør 
 • Dataingeniør 
 • Sivilingeniør 
 • Elektroingeniør 
 • Aeroingeniør 
 • Energiingeniør 

* Det er kun sivilingeniør som gir deg en beskyttet tittel. For å bli en sivilingeniør må du ta en mastergrad i faget.  

Utdanningen er bygget opp på en slik måte at du får en grundig innføring i teori, samtidig som du løser virkelige og praktiske oppgaver. De praktiske oppgavene kommer i form av gruppearbeid, case-oppgaver og praksis, for eksempel. Denne kombinasjonen mellom teori og praktiske ferdigheter gir deg verktøykassen du trenger for å starte din karriere som ingeniør - uansett hva din fordypning er.  

Karrieremuligheter 

Som ingeniør jobber du med teknologi og utvikling av nye teknikker. Innen hvilket fagområde du vil få jobbmuligheter vil påvirkes av hvilken utdanning og retning du har studert. De ulike retningene innen ingeniørfaget som nevnes over, fungerer også som eksempler på hva slags type ingeniør du kan bli.  

For kontakt eller mer informasjon om Ingeniør, vennligst fyll inn en interessemelding.

Kostnader

Kontakt skolen for informasjon om kostnader. 

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Ingeniør.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

University of Southampton

Southampton

Ved en av verdens mest trafikkerte cruisebåthavner, finner du University of Southampton. Ikke bare det - Soton er blant Storbritannias 10 beste forskningsuniversiteter.

Om University of Southampton

Byen Southampton er kanskje mest kjent som stedet Titanic seilte fra, men er et anerkjent sted for skipsfart for lenger tid tilbake enn det. I dag har University of Southampton har flere utdanninger hvor du kan bli bedre kjent med skipsarkitektur og design. Men  universitetet har mer å by på enn så.

Studentopplevelser

Helt fra 1903 har studentene ved Soton samlet seg i The University of Southampton Student’s Union, også kjent som SUSU. SUSU er i dag en moderne forening som blant annet forvandlet det gamle debattrommet om til nattklubb. Med 90 forskjellige idrettsklubber og 275 studentforeninger vil du alltid ha noe å gjøre. Hva med å bli med i strikkeklubben eller drive med e-sports? Ved University of Southampton er det mulig! 

Bolig

Alle studentboligene hos Soton har egen sosialkomité, som vil passe på at du som student trives ekstra godt. Som internasjonal student er du garantert bolig første året, for at tak over hodet ikke skal være et stressmoment mens du blir kjent med universitetet. I tillegg får du også gratis bussbillett, slik at du enkelt kan komme deg rundt i byen.

Rangeringer og utmerkelser

 • Topp 15 universiteter i Storbritannia, The Times and The Sunday Times Good University Guide 2021
 • #8 universitet med mest forskning i Storbritannia, REF 2014
 • #1 i byggingeniørfag i Storbritannia,Guardian University Guide 2021
 • #1 i elektroingeniørfag i Storbritannia,Guardian University Guide 2021
 • #1 i fysioterapi i Storbritannia,Complete University Guide 2022
 • #77 beste universitet i verden,QS World Univeristy Rankings 2022
 • Global #1 Business incubator
 • TEF Silver

 
Søk gjennom SONOR

SONOR hjelper deg som har lyst til å studere i utlandet med alt fra kartlegging av studiemuligheter til selve søknadsprosessen. Det er ingen økonomiske forpliktelser for deg som student å benytte deg av SONOR sine tjenester, så hvorfor stå alene når du kan ha vår kompetanse i ryggen overfor et så stort og viktig valg?

Vis alle utdanninger fra University of Southampton

Kontaktinformasjon til University of Southampton

University of Southampton

university road
Southampton

Tlf: 73 80 97 31
Fax 73 80 97 51
sonor.no


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Ingeniør:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!