Vis studentum.no som: Mobil

Ulike studiemuligheter - University of Utah

Study Outside Norway (SONOR)
Sammendrag
Bachelor
Salt Lake City
1-5 år
Heltid/deltid
Støttet av lånekassen
Kontakt SONOR
Klasserom

Ulike studiemuligheter - University of Utah

Ta din utdanning ved University of Utah

University of Utah er en offentlig institusjon som ble stiftet i 1850. Det er nesten 33,000 studenter ved universitetet som alle studerer i urbane omgivelser i Salt Lake City, Utah.

Enten du kaller det UofU eller bare «the U», så er dette universitetet der alt handler om deg. Eventyrere, entreprenører og fremtidige verdensledere kaller University of Utah sitt hjem. Dette er universitetet for deg som ønsker å gjøre en forskjell – i ditt eget liv, og andres. Når The U i tillegg rangeres blant de beste universitetene i verden, så er valget enkelt.

Studietilbud

University of Utah tilbyr over100 forskjellige undergraduate majors, inkludert flere høyt rangerte studieprogrammer innen entreprenørskap, business, ingeniørfag, lærerutdanning og spilldesign. Her finner du det perfekte studieprogrammet for deg uansett hva du ønsker å bli.

Beliggenhet

University of Utah ligger i Salt Lake City i Utah. Utah er kjent som mormonerstaten, men etter hvert som Salt Lake City har blitt mer populært har de stadig mindre innflytelse. Når det er sagt, ikke gå glipp av verdens største mormonertempel når du først er her – det ser ut som et eventyrslott. Selve Salt Lake City har rundt 200 000 innbyggere, men i området rundt bor det nærmere 2,51 millioner mennesker – så dette er helt klart en storby. For de som er gamle nok til å huske det, er byen kanskje mest kjent for å ha arrangert vinter-OL i 2002 – dette er et skikkelig skiparadis.

Fem gode grunner til å velge University of Utah

  1. Forskning i verdensklasse
  2. Fantastiske omgivelser for studier og opplevelser
  3. Gode stipender om du søker via SONOR
  4. Stort utvalg av studentorganisasjoner
  5. NCAA divisjon 1 idrett på campus
For kontakt eller mer informasjon om Ulike studiemuligheter - University of Utah, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Vurderer studenter med snitt på 4,0 og oppover.

Kontakt SONOR for mer informasjon. 

Studiefakta, Tittel m.m

  • Bachelor 

Kostnader

33 000 USD. 

Kontakt SONOR for mer informasjon.

Hvorfor velge Study Outside Norway (SONOR)?

Rullerende opptak

Støttet av lånekassen

Internasjonal akkreditering

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Ulike studiemuligheter - University of Utah.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Study Outside Norway (SONOR)

SONOR Study outside Norway

SONOR – Study Outside Norway

Study Outside Norway (SONOR) er en organisasjon som til daglig jobber med å hjelpe studiesøkende norske studenter med opptak til en rekke spennende studiesteder i utlandet. Vår spesialkompetanse omhandler studier i USA, Storbritannia, Australia, New Zealand, Singapore og en rekke institusjoner med fokus på helsefag rundt om i EU.

SONORs veiledningstjenester er gratis å benytte seg av. SONOR støttes økonomisk av skolene de samarbeider med, og kan dermed gi deg gratis og uforpliktende hjelp med tanke på dine framtidige studier. SONOR har bred kompetanse på de skolene de jobber med, og kan hjelpe deg med å kartlegge dine muligheter ved disse utdanningsinstitusjonene.

Study Outside Norway hjelper deg

I forkant av utenlandsstudier er det er rekke formaliteter som må være i orden, blant annet visum, riktig oversatt vitnemål, akademiske og personlige attester, støtte fra Lånekassen, samt at studiet er godkjent av NOKUT. Avhengig av hvor du ønsker å studere, finnes det en rekke ulike søknadsprosedyrer. SONOR kjenner til disse, og letter søknadsprosessen ved å hjelpe deg gjennom en liste sjekkpunkter. Study Outside Norway tilbyr også gratis veiledningstimer der mulighetene dine kartlegges ut i fra interesser og ambisjoner.

Nasjonal dekning

Ved våre kontorer i Oslo og Trondheim treffer vi daglig norske studenter som vi gjennom samtale og veiledning hjelper med å realisere sine studiedrømmer. Ved våre kontorer finner du dedikerte veiledere som hjelper deg med å kartlegge dine videre muligheter. Sammen finner vi alternativer som passer for deg og dine framtidsvisjoner.

Hvorfor studere i utlandet?

Som student gjennom Study Outside Norway får du oppleve blant annet:

  • Hvordan det er å leve i et annet klima, et annet miljø, se andre trender, og andre væremåter.
  • Du vil få mange nye opplevelser, venner for livet, og ikke minst ett internasjonalt nettverk du kan dra nytte av i senere sammenhenger.
  • At å stå på egne ben styrker din personlige utvikling og gjør deg tryggere.
  • Du blir mer selvstendig samtidig som du får økt forståelse for og innblikk i andre kulturer og folkeslag.

Konkurransefordel på arbeidsmarkedet

Med en stadig globalisering av arbeidsmarkedet, friere kapitalflyt og multinasjonale fusjoner er en internasjonal utdanning svært attraktivt på arbeidsmarkedet. Elementer som språkkunnskap og internasjonal erfaring blir viktige brikker å vurdere når det gjelder dine framtidsambisjoner. Gjennom utenlandsstudier får du også flere valgmuligheter med tanke på både fag, kvalitet og spesialiseringsområder. Tilbudet er mangfoldig, og en anerkjent og respektert grad vil gi deg det fortrinnet du trenger i jakten på drømmejobben. Du viser for framtidige arbeidsgivere at du er i stand til selvstendig tenkning, og at du vil kunne bidra til kvalitetsutvikling i din framtidige jobb.

Bedre engelskkunnskaper

I tillegg til en utdannelse av topp kvalitet, vil et studieopphold i utlandet også styrke dine språklige kunnskaper. Study Outside Norway tilbyr studier i de engelsktalende landene Australia, New Zealand, USA og England, og gir deg dermed unik sjanse til å perfeksjonere engelsken din. Den aller beste måten å lære et nytt språk på er uten tvil gjennom å studere i det landet der språket snakkes. Å leve med et språk døgnet rundt, under en intensiv periode, gir en bratt læringskurve.

Vis alle utdanninger fra Study Outside Norway (SONOR)

Kontaktinformasjon til Study Outside Norway (SONOR)

Study Outside Norway (SONOR)

Kjøpmannsgata 10
7013 Trondheim

Tlf: 73 80 97 38
Fax 73 80 97 51
sonor.no


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Ulike studiemuligheter - University of Utah:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!

Maiken kom inn på drømmestudiet ...

SONOR har hjulpet mange studenter å finne sitt drømmestudium. Les mer om hvordan vi hjalp Maiken å oppfylle sin drøm og hvordan vi kan hjelpe deg med å oppfylle din!

Les mer