Vis studentum.no som: Mobil

Ulike studiemuligheter - University of Texas at San Antonio (UTSA)

Study Outside Norway (SONOR)

Ulike studiemuligheter - University of Texas at San Antonio (UTSA)

studere i texas usa

University of Texas at San Antonio (UTSA)

University of Texas i San Antonio har den største businesskolen i Texas og det største campuset. I 2013 ble det anerkjent av Times Higher Education som et av de mest fremtredende unge universitetene i verden. The College of Liberal and Fine arts er også kjent for sin størrelse og satsing på forskning. UTSA satser i tillegg stort på mangfoldighet, og er ett av de beste universitetene for minoriteter. 

University of Texas at San Antonio (UTSA)  ble grunnlagt i 1969.  Dette som en del av det omfattende offentlige universitetssystemet i Texas kalt – University of Texas. Siden grunnleggelsen har universitetet vokst seg til å bli et av de største i Texas, med en sterk profil innen forskning. UTSA er i tillegg et universitet som satser sterkt på mangfoldighet, noe som gjør at de er rangert høyt på listen for minoritetsstudenter og veteraner. Universitetet er også nominert som No.1 Hispanic Serving Institution i landet.

Businesskolen til UTSA er den største i delstaten Texas og har blitt nasjonalt rangert av flere tidsskrifter for sin gode utdannelse. Skolen er også meget sterk på ingeniørfag, hvor dem blant annet har blitt omtalt av Hewlett-Packard for å ha det beste cybersecurity programmet i landet.

Universitetets idrettslag har en sterk profil blant sine 30.000 studenter og alumni. De deltar i NCAA Division I, som er det høyeste nivået innen college athletics, og har godt over 30.000 fans tilstede i snitt på sine fotballkamper i Alamodome stadium.

Fem gode grunner til å velge studier ved University of Texas at San Antonio (UTSA):

  1. UTSA er et stort universitet som fokuserer stort på minoriteter. Her vil du virkelig lære andre kulturer å kjenne og samtidig få en skikkelig college opplevelse i USA
  2. Lokalisert i San Antonio, en by med mye historie og godt og varmt klima
  3. Bredt fagtilbud med en sterk profil innenfor ingeniørfag og science.
  4. Et campus som tilbyr topp fasiliteter innenfor alt du kan tenke deg
  5. Stor på idrett, tilhørende NCAA D-I

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelorgrad

Kostnader

23,263 USD

Stipend tilgjengelig.

Study Outside Norway (SONOR)

SONOR Study Outside Norway

SONOR – Study Outside Norway

Study Outside Norway (SONOR) er en organisasjon som til daglig jobber med å hjelpe norske studiesøkende til opptak ved en rekke spennende studiesteder i utlandet. SONOR jobber med over 50 større universiteter i engelskspråklige land, og har spesialkompetanse om studier i USA, Canada, Storbritannia, Australia, New Zealand og Singapore. 

SONORs veiledningstjenester er gratis å benytte seg av. SONOR støttes økonomisk av skolene de samarbeider med, og kan dermed gi deg gratis og uforpliktende hjelp med tanke på dine framtidige studier. SONOR har bred kompetanse på de skolene de jobber med, og kan hjelpe deg med å kartlegge dine muligheter ved disse utdanningsinstitusjonene.

Avtal møte med en studieveileder fra SONOR her!


Study Outside Norway hjelper deg

I forkant av utenlandsstudier er det er rekke formaliteter som må være i orden, blant annet visum, riktig oversatt vitnemål, akademiske og personlige attester, støtte fra lånekassen, samt at studiet er godkjent av NOKUT. Avhengig av hvor du ønsker å studere, finnes det en rekke ulike søknadsprosedyrer. SONOR kjenner til disse, og letter søknadsprosessen ved å hjelpe deg gjennom en liste sjekkpunkter. Study Outside Norway tilbyr også gratis veiledningstimer der mulighetene dine kartlegges ut i fra interesser og ambisjoner.

Nasjonal dekning

SONOR har kontorer i Oslo, Trondheim, Kristiansund og Bergen. Gjennom samtale og veiledning hjelper SONOR norske studenter med å realisere sine studiedrømmer. SONOR har dedikerte veiledere som hjelper deg med å kartlegge mulighetene dine. Med fokus på en god dialog vil SONOR gjøre den beste jobben for deg som studiesøker, og finne de alternativene som best passer deg og dine framtidsvisjoner.

Hvorfor studere i utlandet?

Som student gjennom Study Outside Norway får du oppleve hvordan det er å kunne leve i et annet klima, et annet miljø, se andre trender, og andre væremåter. Du vil få mange nye opplevelser, venner for livet, og ikke minst ett internasjonalt nettverk du kan dra nytte av i senere sammenhenger. Å stå på egne ben styrker din personlige utvikling og gjør deg tryggere. Du blir mer selvstendig samtidig som du får økt forståelse for og innblikk i andre kulturer og folkeslag.

Konkurransefordel på arbeidsmarkedet

Med en stadig globalisering av arbeidsmarkedet, friere kapitalflyt og multinasjonale fusjoner er en internasjonal utdanning svært attraktivt på arbeidsmarkedet. Elementer som språkkunnskap og internasjonal erfaring blir viktige brikker å vurdere når det gjelder dine framtidsambisjoner. Gjennom utenlandsstudier får du også flere valgmuligheter med tanke på både fag, kvalitet og spesialiseringsområder. Tilbudet er mangfoldig, og en anerkjent og respektert grad vil gi deg det fortrinnet du trenger i jakten på drømmejobben. Du viser for framtidige arbeidsgivere at du er i stand til selvstendig tenkning, og at du vil kunne bidra til kvalitetsutvikling i din framtidige jobb.

Bedre engelskkunnskaper

I tillegg til en utdannelse av topp kvalitet, vil et studieopphold i utlandet også styrke dine språklige kunnskaper. Study Outside Norway tilbyr studier i de engelsktalende landene Australia, New Zealand, USA og England, og gir deg dermed unik sjanse til å perfeksjonere engelsken din. Den aller beste måten å lære et nytt språk på er uten tvil gjennom å studere i det landet der språket snakkes. Å leve med et språk døgnet rundt, under en intensiv periode, gir en bratt læringskurve.

SONOR Study Outside Norway

Kontakt Study Outside Norway

Vis alle utdanninger fra Study Outside Norway (SONOR)

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Ulike studiemuligheter - University of Texas at San Antonio (UTSA).

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Kontaktinformasjon til Study Outside Norway (SONOR)

Study Outside Norway (SONOR)

Kjøpmannsgata 10
7013 Trondheim

Tlf: 73 80 97 38
sonor.no


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Ulike studiemuligheter - University of Texas at San Antonio (UTSA):

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!