Vis studentum.no som: Mobil

Ulike studiemuligheter - University of South Wales

Study Outside Norway (SONOR)
Sammendrag
Heltid/deltid
1-5 år
Bachelor
Oppstart: Kontakt SONOR - Cardiff
Ja

Ulike studiemuligheter - University of South Wales

University of South Wales - SONOR

Ta en bachelor- eller mastergrad ved University of South Wales!

University of South Wales består av tre campuser. Hvilken campus du kaller ”din” avhenger av hva du ønsker å studere. Du har nok av fag å velge mellom – South Wales tilbyr noe for alle!

University of South Wales er ett av to britiske universiteter som tilbyr kiropraktikkstudier. Studiene er akkreditert av European Council on Chiropractic Education (ECCE). Norske studenter kan oppnå en master i kiropraktikk (MChiro) på fire år ved universitetet. For opptak ved dette studiet kreves en fordypning i realfag og et karaktersnitt på minimum 4,5. Som en del av søknadsprosessen inngår et intervju med aktuelle søkere, og dette kan gjennomføres ved SONORs kontorer i Oslo. Ta kontakt SONOR for mer informasjon om kiropraktikk ved University of South Wales.

Ved universitetet tilbys det også et bredt utvalg av kreative fag; alt fra motedesign til musikk og film. Du kan også velge blant studier innen business og samfunnsvitenskap, samt avansert teknologi og naturvitenskap. Enten du ønsker å bli kriminaltekniker, språkviter eller kanskje idrettstrener, så har University of South Wales et studieprogram for deg!

Hvorfor velge University of South Wales?

Fem gode grunner til å bli student ved University of South Wales:

  1. Tilbyr 200 forskjellige studier – universitetet er rangert med 12 britiske ”excellence awards” for kvaliteten på undervisningen.
  2. Setter studentene først: Investerer i disse dager 130 millioner pund i utbygging av universitetets tre campuser og utbedring av studentfasiliteter.
  3. Lave boligkostnader og lik kostnad for alle bachelorstudier: prisen på studiene er den samme også om du ønsker å studere naturvitenskapelige fag.
  4. 96% av de som har fullført sin første grad ved South Wales er i arbeid eller i gang med videre studier innen seks måneder (HESA 2006/7 Performance Indicators).
  5. Ett av to britiske universitet som tilbyr kiropraktikkstudier.

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelor- og masternivå

Kostnader

Fra 11,900 GBP

Stipender tilgjengelige.

Study Outside Norway (SONOR)

SONOR Study Outside Norway

SONOR – Study Outside Norway

Study Outside Norway (SONOR) er en organisasjon som til daglig jobber med å hjelpe norske studiesøkende til opptak ved en rekke spennende studiesteder i utlandet. SONOR jobber med over 50 større universiteter i engelskspråklige land, og har spesialkompetanse om studier i USA, Canada, Storbritannia, Australia, New Zealand og Singapore. 

SONORs veiledningstjenester er gratis å benytte seg av. SONOR støttes økonomisk av skolene de samarbeider med, og kan dermed gi deg gratis og uforpliktende hjelp med tanke på dine framtidige studier. SONOR har bred kompetanse på de skolene de jobber med, og kan hjelpe deg med å kartlegge dine muligheter ved disse utdanningsinstitusjonene.

Avtal møte med en studieveileder fra SONOR her!


Study Outside Norway hjelper deg

I forkant av utenlandsstudier er det er rekke formaliteter som må være i orden, blant annet visum, riktig oversatt vitnemål, akademiske og personlige attester, støtte fra lånekassen, samt at studiet er godkjent av NOKUT. Avhengig av hvor du ønsker å studere, finnes det en rekke ulike søknadsprosedyrer. SONOR kjenner til disse, og letter søknadsprosessen ved å hjelpe deg gjennom en liste sjekkpunkter. Study Outside Norway tilbyr også gratis veiledningstimer der mulighetene dine kartlegges ut i fra interesser og ambisjoner.

Nasjonal dekning

SONOR har kontorer i Oslo, Trondheim, Kristiansund og Bergen. Gjennom samtale og veiledning hjelper SONOR norske studenter med å realisere sine studiedrømmer. SONOR har dedikerte veiledere som hjelper deg med å kartlegge mulighetene dine. Med fokus på en god dialog vil SONOR gjøre den beste jobben for deg som studiesøker, og finne de alternativene som best passer deg og dine framtidsvisjoner.

Hvorfor studere i utlandet?

Som student gjennom Study Outside Norway får du oppleve hvordan det er å kunne leve i et annet klima, et annet miljø, se andre trender, og andre væremåter. Du vil få mange nye opplevelser, venner for livet, og ikke minst ett internasjonalt nettverk du kan dra nytte av i senere sammenhenger. Å stå på egne ben styrker din personlige utvikling og gjør deg tryggere. Du blir mer selvstendig samtidig som du får økt forståelse for og innblikk i andre kulturer og folkeslag.

Konkurransefordel på arbeidsmarkedet

Med en stadig globalisering av arbeidsmarkedet, friere kapitalflyt og multinasjonale fusjoner er en internasjonal utdanning svært attraktivt på arbeidsmarkedet. Elementer som språkkunnskap og internasjonal erfaring blir viktige brikker å vurdere når det gjelder dine framtidsambisjoner. Gjennom utenlandsstudier får du også flere valgmuligheter med tanke på både fag, kvalitet og spesialiseringsområder. Tilbudet er mangfoldig, og en anerkjent og respektert grad vil gi deg det fortrinnet du trenger i jakten på drømmejobben. Du viser for framtidige arbeidsgivere at du er i stand til selvstendig tenkning, og at du vil kunne bidra til kvalitetsutvikling i din framtidige jobb.

Bedre engelskkunnskaper

I tillegg til en utdannelse av topp kvalitet, vil et studieopphold i utlandet også styrke dine språklige kunnskaper. Study Outside Norway tilbyr studier i de engelsktalende landene Australia, New Zealand, USA og England, og gir deg dermed unik sjanse til å perfeksjonere engelsken din. Den aller beste måten å lære et nytt språk på er uten tvil gjennom å studere i det landet der språket snakkes. Å leve med et språk døgnet rundt, under en intensiv periode, gir en bratt læringskurve.

SONOR Study Outside Norway

Kontakt Study Outside Norway

Vis alle utdanninger fra Study Outside Norway (SONOR)

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Ulike studiemuligheter - University of South Wales.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Kontaktinformasjon til Study Outside Norway (SONOR)

Study Outside Norway (SONOR)

Kjøpmannsgata 10
7013 Trondheim

Tlf: 73 80 97 38
sonor.no


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Ulike studiemuligheter - University of South Wales:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!