Vis studentum.no som: Mobil

Ulike studiemuligheter - University of Rhode Island

Study Outside Norway (SONOR)
Sammendrag
Heltid/deltid
1-5 år
Bachelor
Oppstart: Kontakt SONOR - Rhode Island
Ja

Ulike studiemuligheter - University of Rhode Island

University of Rhode Island

University of Rhode Island

University of Rhode Island ble grunnlagt i 1892, og er det største universitetet i USAs minste stat. Skolen har opphav som en landbruksskole, men tilbyr et bredt utvalg av mer enn 80 spesialiseringer på bachelornivå og en rekke masterprogrammer.

The University of Rhode Island har lange forskningstradisjoner, og har et spesielt fokus på blant annet marin -og miljøvitenskap, helsevitenskap og avansert teknologi. Årlig mottar URI mer enn $60 millioner i forskningsmidler, og blir stadig rangert som ett av landets beste blant amerikanske institusjoner som mottar forskningsmidler.

URI er et stort universitet på et lite område. Det intime campusområdet bidrar til et svært godt studentmiljø. Med studenter fra hele USA og et stort antall internasjonale studenter samler skolen i overkant av 13,000 bachelorstudenter og 3,000 masterstudenter. Utenfor klasserommet kan studentene engasjere seg i mer enn 100 organisasjoner ved universitetet, eller velge blant en rekke studentaktiviteter som er tilpasset deres major.

Å studere i Kingston, Rhode Island

Hovedcampus for University of Rhode Island ligger i Kingston, på sørlige Rhode Island, med tre mindre campusområder i andre deler av delstaten i byene Providence, Narragansett og West Greenwich.

Kingston ligger ikke langt fra Rhode Islands kystlinje, og det er kort kjøreavstand til både Providence, Boston og New York. Kingstons pittoreske omgivelser i en tradisjonell New England college-by med kort avstand til nydelige strender eller et yrende byliv i storbyen Providence gjør URI til et godt studiested for alle og enhver.

Storbyen Providence har en stor studentpopulasjon som bidrar til et rikt og spennende byliv, med et bredt utvalg av kulturtilbud.

Hvorfor velge University of Rhode Island?

Fem gode grunner til å bli student ved University of Rhode Island:

  1. Studenter ved UIR vektlegger at du får en svært god utdannelse for pengene
  2. Det er flere stipender tilgjengelig for deg som internasjonal student ved University of Rhode Island
  3. 83 % av fulltidsansatte professorer og forelesere har doktorgrad eller den høyest mulige graden i sitt felt
  4. De store summene til forskningsmidler som universitetet mottar sikrer høy kvalitet på studiene
  5. URI har mange studentorganisasjoner som er relevante for studiene her, slik at du kan få nyttig erfaring innenfor ditt felt.

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelorgrad

Kostnader

Fra 28,874 USD

Stipend tilgjengelig for norske studenter.

Study Outside Norway (SONOR)

SONOR Study Outside Norway

SONOR – Study Outside Norway

Study Outside Norway (SONOR) er en organisasjon som til daglig jobber med å hjelpe norske studiesøkende til opptak ved en rekke spennende studiesteder i utlandet. SONOR jobber med over 50 større universiteter i engelskspråklige land, og har spesialkompetanse om studier i USA, Canada, Storbritannia, Australia, New Zealand og Singapore. 

SONORs veiledningstjenester er gratis å benytte seg av. SONOR støttes økonomisk av skolene de samarbeider med, og kan dermed gi deg gratis og uforpliktende hjelp med tanke på dine framtidige studier. SONOR har bred kompetanse på de skolene de jobber med, og kan hjelpe deg med å kartlegge dine muligheter ved disse utdanningsinstitusjonene.

Avtal møte med en studieveileder fra SONOR her!


Study Outside Norway hjelper deg

I forkant av utenlandsstudier er det er rekke formaliteter som må være i orden, blant annet visum, riktig oversatt vitnemål, akademiske og personlige attester, støtte fra lånekassen, samt at studiet er godkjent av NOKUT. Avhengig av hvor du ønsker å studere, finnes det en rekke ulike søknadsprosedyrer. SONOR kjenner til disse, og letter søknadsprosessen ved å hjelpe deg gjennom en liste sjekkpunkter. Study Outside Norway tilbyr også gratis veiledningstimer der mulighetene dine kartlegges ut i fra interesser og ambisjoner.

Nasjonal dekning

SONOR har kontorer i Oslo, Trondheim, Kristiansund og Bergen. Gjennom samtale og veiledning hjelper SONOR norske studenter med å realisere sine studiedrømmer. SONOR har dedikerte veiledere som hjelper deg med å kartlegge mulighetene dine. Med fokus på en god dialog vil SONOR gjøre den beste jobben for deg som studiesøker, og finne de alternativene som best passer deg og dine framtidsvisjoner.

Hvorfor studere i utlandet?

Som student gjennom Study Outside Norway får du oppleve hvordan det er å kunne leve i et annet klima, et annet miljø, se andre trender, og andre væremåter. Du vil få mange nye opplevelser, venner for livet, og ikke minst ett internasjonalt nettverk du kan dra nytte av i senere sammenhenger. Å stå på egne ben styrker din personlige utvikling og gjør deg tryggere. Du blir mer selvstendig samtidig som du får økt forståelse for og innblikk i andre kulturer og folkeslag.

Konkurransefordel på arbeidsmarkedet

Med en stadig globalisering av arbeidsmarkedet, friere kapitalflyt og multinasjonale fusjoner er en internasjonal utdanning svært attraktivt på arbeidsmarkedet. Elementer som språkkunnskap og internasjonal erfaring blir viktige brikker å vurdere når det gjelder dine framtidsambisjoner. Gjennom utenlandsstudier får du også flere valgmuligheter med tanke på både fag, kvalitet og spesialiseringsområder. Tilbudet er mangfoldig, og en anerkjent og respektert grad vil gi deg det fortrinnet du trenger i jakten på drømmejobben. Du viser for framtidige arbeidsgivere at du er i stand til selvstendig tenkning, og at du vil kunne bidra til kvalitetsutvikling i din framtidige jobb.

Bedre engelskkunnskaper

I tillegg til en utdannelse av topp kvalitet, vil et studieopphold i utlandet også styrke dine språklige kunnskaper. Study Outside Norway tilbyr studier i de engelsktalende landene Australia, New Zealand, USA og England, og gir deg dermed unik sjanse til å perfeksjonere engelsken din. Den aller beste måten å lære et nytt språk på er uten tvil gjennom å studere i det landet der språket snakkes. Å leve med et språk døgnet rundt, under en intensiv periode, gir en bratt læringskurve.

SONOR Study Outside Norway

Kontakt Study Outside Norway

Vis alle utdanninger fra Study Outside Norway (SONOR)

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Ulike studiemuligheter - University of Rhode Island.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Kontaktinformasjon til Study Outside Norway (SONOR)

Study Outside Norway (SONOR)

Kjøpmannsgata 10
7013 Trondheim

Tlf: 73 80 97 38
sonor.no


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Ulike studiemuligheter - University of Rhode Island:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!