Vis studentum.no som: Mobil

Ulike studiemuligheter - University of Newcastle

Study Outside Norway (SONOR)
Sammendrag
Heltid/deltid
1-5 år
Bachelor
Oppstart: Kontakt SONOR - Newcastle AUS
Ja

Ulike studiemuligheter - University of Newcastle

University of Newcastle - SONOR

University of Newcastle

University of Newcastle ligger i delstaten New South Wales i Australia. Siden grunnleggelsen i 1965 har skolen etter hvert etablert et godt rykte nasjonalt og internasjonal. I 2016 befinner universitetet seg blant verdens topp 250 utdanningsinstitusjoner på QS World University Ranking. Dette er en imponerende rangering for et universitet på 50 år!

University of Newcastle tilbyr en rekke bachelor- og masterstudier, inkludert de aller fleste av de profesjonelle gradprogrammene som juss, arkitektur, medisin, ingeniørfag, lærerutdannelse, sosialfag og sykepleierstudier. Universitetet tilbyr også fag innen disipliner som data, matematikk, kunst, vitenskap, moderne språk, klassikere, ernæring, sosiologi og antropologi, historie, business, økonomi, filosofi og kommunikasjon, for å nevne noen. Universitetet har målrettet fokus på å uteksaminere karrierebevisste studenter og vektlegger undervisning ved hjelp av både akademiske og praktiske metoder.

Å studere i Australia

Newcastle ligger på østkysten av Australia, bare to timers kjøretur nord for Sydney. Byen strekker seg ut mot havet på en halvøy i munningen av Hunter River. Denne særegne beliggenheten gjør at Newcastle er den eneste australske byen som har sitt sentrale businessdistrikt nede ved stranden og havneområdene. Byen er Australias sjette største og ligger vakkert plassert ved Stillehavet, i nærheten av en kyststrekning som vil ta pusten fra deg. Newcastle kan skryte av å ha landets beste strender og flotte forhold for seiling, svømming, surfing og vannsport.

Med lave levekostnader og fordelaktig klima, tilbyr Newcastle en vennligsinnet og avslappet livsstil. Befolkningstallet ligger på rundt 500 000, og byen har en sterk businessektor og et solid nettverk av helsevesen og utdanningsfasiliteter. Newcastle er også hjem til noen av de beste underholdningslokalene på østkysten og har selvsagt de vanlige tilbudene man finner i en by, slik som restauranter, kafeer, parker, teater, gallerier, kjøpesenter og nattklubber.

Semester eller årsstudier ved University of Newcastle?

Ønsker du et kortere studieopphold ved UoN? Det kan SONOR tilrettelegge for! Enten du er under utdanning i Norge og ønsker ett semester eller to i utlandet, eller vil smake på studenttilværelsen før du starter på en videre utdanning, kan du få hjelp til dette. Ta kontakt med SONOR for mer informasjon om semesterstudier ved UoN.

Opptakskrav/Søknad

For å komme inn på Newcastle University må du ha hatt fordypning i engelsk fra VGS med over fire i snitt eller bevis fra IELTS/TOEFL test. Den anbefalte søknadsfristen er minst to måneder før skolestart. Du bør merke deg at enkelte studier fylles raskt opp, så det lønner seg å være tidlig ute!

For mer informasjon, kontakt SONOR.

Studiefakta, Tittel m.m

  • Bachelor
  • Master
  • Utveksling

Kostnader

Fra 23,160 AUD

Study Outside Norway (SONOR)

SONOR Study Outside Norway

SONOR – Study Outside Norway

Study Outside Norway (SONOR) er en organisasjon som til daglig jobber med å hjelpe norske studiesøkende til opptak ved en rekke spennende studiesteder i utlandet. SONOR jobber med over 50 større universiteter i engelskspråklige land, og har spesialkompetanse om studier i USA, Canada, Storbritannia, Australia, New Zealand og Singapore. 

SONORs veiledningstjenester er gratis å benytte seg av. SONOR støttes økonomisk av skolene de samarbeider med, og kan dermed gi deg gratis og uforpliktende hjelp med tanke på dine framtidige studier. SONOR har bred kompetanse på de skolene de jobber med, og kan hjelpe deg med å kartlegge dine muligheter ved disse utdanningsinstitusjonene.

Avtal møte med en studieveileder fra SONOR her!


Study Outside Norway hjelper deg

I forkant av utenlandsstudier er det er rekke formaliteter som må være i orden, blant annet visum, riktig oversatt vitnemål, akademiske og personlige attester, støtte fra lånekassen, samt at studiet er godkjent av NOKUT. Avhengig av hvor du ønsker å studere, finnes det en rekke ulike søknadsprosedyrer. SONOR kjenner til disse, og letter søknadsprosessen ved å hjelpe deg gjennom en liste sjekkpunkter. Study Outside Norway tilbyr også gratis veiledningstimer der mulighetene dine kartlegges ut i fra interesser og ambisjoner.

Nasjonal dekning

SONOR har kontorer i Oslo, Trondheim, Kristiansund og Bergen. Gjennom samtale og veiledning hjelper SONOR norske studenter med å realisere sine studiedrømmer. SONOR har dedikerte veiledere som hjelper deg med å kartlegge mulighetene dine. Med fokus på en god dialog vil SONOR gjøre den beste jobben for deg som studiesøker, og finne de alternativene som best passer deg og dine framtidsvisjoner.

Hvorfor studere i utlandet?

Som student gjennom Study Outside Norway får du oppleve hvordan det er å kunne leve i et annet klima, et annet miljø, se andre trender, og andre væremåter. Du vil få mange nye opplevelser, venner for livet, og ikke minst ett internasjonalt nettverk du kan dra nytte av i senere sammenhenger. Å stå på egne ben styrker din personlige utvikling og gjør deg tryggere. Du blir mer selvstendig samtidig som du får økt forståelse for og innblikk i andre kulturer og folkeslag.

Konkurransefordel på arbeidsmarkedet

Med en stadig globalisering av arbeidsmarkedet, friere kapitalflyt og multinasjonale fusjoner er en internasjonal utdanning svært attraktivt på arbeidsmarkedet. Elementer som språkkunnskap og internasjonal erfaring blir viktige brikker å vurdere når det gjelder dine framtidsambisjoner. Gjennom utenlandsstudier får du også flere valgmuligheter med tanke på både fag, kvalitet og spesialiseringsområder. Tilbudet er mangfoldig, og en anerkjent og respektert grad vil gi deg det fortrinnet du trenger i jakten på drømmejobben. Du viser for framtidige arbeidsgivere at du er i stand til selvstendig tenkning, og at du vil kunne bidra til kvalitetsutvikling i din framtidige jobb.

Bedre engelskkunnskaper

I tillegg til en utdannelse av topp kvalitet, vil et studieopphold i utlandet også styrke dine språklige kunnskaper. Study Outside Norway tilbyr studier i de engelsktalende landene Australia, New Zealand, USA og England, og gir deg dermed unik sjanse til å perfeksjonere engelsken din. Den aller beste måten å lære et nytt språk på er uten tvil gjennom å studere i det landet der språket snakkes. Å leve med et språk døgnet rundt, under en intensiv periode, gir en bratt læringskurve.

SONOR Study Outside Norway

Kontakt Study Outside Norway

Vis alle utdanninger fra Study Outside Norway (SONOR)

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Ulike studiemuligheter - University of Newcastle.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Kontaktinformasjon til Study Outside Norway (SONOR)

Study Outside Norway (SONOR)

Kjøpmannsgata 10
7013 Trondheim

Tlf: 73 80 97 38
sonor.no


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Ulike studiemuligheter - University of Newcastle:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!