Vis studentum.no som: Mobil

Ulike studiemuligheter - University of Mississippi

Study Outside Norway (SONOR)
Sammendrag
Heltid/deltid
1-5 år
Bachelor
Oppstart: Kontakt SONOR - Mississippi
Ja

Ulike studiemuligheter - University of Mississippi

University of Mississippi - SONOR

University of Mississippi i USA

University of Mississippi, eller Ole Miss som det også blir kalt, er i dag det ledende universitetet i sin delstat. Med sine over 20,000 studenter er det også det største. Universitetet kan tilby utdanning på svært høyt faglig nivå, og er klassifisert i den øverste kategorien av forskningsuniversiteter i USA, sammen med storheter som Columbia, Brown, Harvard og Princeton.

Universitetet tilbyr over 100 grader og spesialiseringer, og de mest populære studieområdene er lærerutdanning, markedsføring, regnskap og finans, farmasi, biologi, psykologi, kriminologi, økonomi og administrasjon og ledelse. Universitetet har også grader innenfor områder som ingeniør, juss, tannlege, sykepleie, medisin og journalistikk, for å nevne noen.

Av mer unike studieområder kan Ole Miss skilte med et senter for studiet av sørstatskultur og et senter for etterretning- og sikkerhetsstudier. Ole Miss kan dessuten by på en ekte amerikansk campusopplevelse. Universitetsområdet er vakkert, og strekker seg over hele 15 km2, og her kan man finne alt man trenger som student: hybler, restauranter, treningssenter, konsertscener og mye mer. Universitetet har over 250 studentforeninger, og universitetenes idrettslag konkurrerer i den øverste divisjonen av amerikansk collegeidrett: NCAA Division I.

Å studere i Mississippi

Oxford ligger i North Mississippi Hill County, og har rundt 20 000 innbyggere. Byen er ansett som et viktig kultursenter i sørstatene, og kan by på prisvinnende restauranter, butikker, kunstgallerier og musikkscener. Oxford tiltrekker seg kreative mennesker som forfattere, kunstnere og musikere på grunn av sin småbysjarm og rike kulturelle historie. Kjente forfattere fra Oxford er blant andre nobelprisvinnende William Faulkner og krimforfatteren John Grisham, som begge to tok sin utdanning ved universitetet.

Hvorfor velge University of Mississippi?

5 gode grunner til å bli student ved University of Mississippi:

  1. Her får du en klassisk amerikansk universitetsopplevelse av høy kvalitet
  2. Du får svært god oppfølging: Forholdstallet mellom studenter og forelesere ved Ole Miss er 19: 1, og nesten halvparten av undervisningstimene går for seg i klasser på 20 personer eller mindre.
  3. Universitet er et forskningsuniversitet av rang, og 83 % av de akademisk ansatte har den høyeste graden som er mulig å få i sitt felt.
  4. University of Mississippi er et offentlig universitet, og dermed er kostnadene overkommelige.
  5. Det er mulig å få opp til 21,000 USD i stipend

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelornivå

Kostnader

22 327 USD

Stipender opp til 21,000 USD tilgjengelig.

Study Outside Norway (SONOR)

SONOR Study Outside Norway

SONOR – Study Outside Norway

Study Outside Norway (SONOR) er en organisasjon som til daglig jobber med å hjelpe norske studiesøkende til opptak ved en rekke spennende studiesteder i utlandet. SONOR jobber med over 50 større universiteter i engelskspråklige land, og har spesialkompetanse om studier i USA, Canada, Storbritannia, Australia, New Zealand og Singapore. 

SONORs veiledningstjenester er gratis å benytte seg av. SONOR støttes økonomisk av skolene de samarbeider med, og kan dermed gi deg gratis og uforpliktende hjelp med tanke på dine framtidige studier. SONOR har bred kompetanse på de skolene de jobber med, og kan hjelpe deg med å kartlegge dine muligheter ved disse utdanningsinstitusjonene.

Avtal møte med en studieveileder fra SONOR her!


Study Outside Norway hjelper deg

I forkant av utenlandsstudier er det er rekke formaliteter som må være i orden, blant annet visum, riktig oversatt vitnemål, akademiske og personlige attester, støtte fra lånekassen, samt at studiet er godkjent av NOKUT. Avhengig av hvor du ønsker å studere, finnes det en rekke ulike søknadsprosedyrer. SONOR kjenner til disse, og letter søknadsprosessen ved å hjelpe deg gjennom en liste sjekkpunkter. Study Outside Norway tilbyr også gratis veiledningstimer der mulighetene dine kartlegges ut i fra interesser og ambisjoner.

Nasjonal dekning

SONOR har kontorer i Oslo, Trondheim, Kristiansund og Bergen. Gjennom samtale og veiledning hjelper SONOR norske studenter med å realisere sine studiedrømmer. SONOR har dedikerte veiledere som hjelper deg med å kartlegge mulighetene dine. Med fokus på en god dialog vil SONOR gjøre den beste jobben for deg som studiesøker, og finne de alternativene som best passer deg og dine framtidsvisjoner.

Hvorfor studere i utlandet?

Som student gjennom Study Outside Norway får du oppleve hvordan det er å kunne leve i et annet klima, et annet miljø, se andre trender, og andre væremåter. Du vil få mange nye opplevelser, venner for livet, og ikke minst ett internasjonalt nettverk du kan dra nytte av i senere sammenhenger. Å stå på egne ben styrker din personlige utvikling og gjør deg tryggere. Du blir mer selvstendig samtidig som du får økt forståelse for og innblikk i andre kulturer og folkeslag.

Konkurransefordel på arbeidsmarkedet

Med en stadig globalisering av arbeidsmarkedet, friere kapitalflyt og multinasjonale fusjoner er en internasjonal utdanning svært attraktivt på arbeidsmarkedet. Elementer som språkkunnskap og internasjonal erfaring blir viktige brikker å vurdere når det gjelder dine framtidsambisjoner. Gjennom utenlandsstudier får du også flere valgmuligheter med tanke på både fag, kvalitet og spesialiseringsområder. Tilbudet er mangfoldig, og en anerkjent og respektert grad vil gi deg det fortrinnet du trenger i jakten på drømmejobben. Du viser for framtidige arbeidsgivere at du er i stand til selvstendig tenkning, og at du vil kunne bidra til kvalitetsutvikling i din framtidige jobb.

Bedre engelskkunnskaper

I tillegg til en utdannelse av topp kvalitet, vil et studieopphold i utlandet også styrke dine språklige kunnskaper. Study Outside Norway tilbyr studier i de engelsktalende landene Australia, New Zealand, USA og England, og gir deg dermed unik sjanse til å perfeksjonere engelsken din. Den aller beste måten å lære et nytt språk på er uten tvil gjennom å studere i det landet der språket snakkes. Å leve med et språk døgnet rundt, under en intensiv periode, gir en bratt læringskurve.

SONOR Study Outside Norway

Kontakt Study Outside Norway

Vis alle utdanninger fra Study Outside Norway (SONOR)

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Ulike studiemuligheter - University of Mississippi.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Kontaktinformasjon til Study Outside Norway (SONOR)

Study Outside Norway (SONOR)

Kjøpmannsgata 10
7013 Trondheim

Tlf: 73 80 97 38
sonor.no


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Ulike studiemuligheter - University of Mississippi:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!