Vis studentum.no som: Mobil

Ulike studiemuligheter - University of Massachusetts Boston

Study Outside Norway (SONOR)
Sammendrag
Heltid/deltid
1-5 år
Bachelor
Oppstart: Kontakt SONOR - Boston
Kontakt lånekassen

Ulike studiemuligheter - University of Massachusetts Boston

university of massachusetts boston

University of Massachusetts Boston

Studer i Boston, USAs akademiske hovedstad. Her vil du studere og utveksle ideer med studenter fra noen av verdens mest prestisjefulle institusjoner. Få en utdanning av garantert høy kvalitet ved UMass.

University of Massachusetts (UMass) i Boston ble etablert i 1964. På tross av at det er et nokså nytt universitet har det vokst og blitt et populært sted for viktige lokale og nasjonale hendelser, som for eksempel politikk og samfunnsdebatt. UMass er et urbant, offentlig universitet. De vet å kombinere en «small-college experience» med de enorme ressursene til et stort forskningsuniversitet. Derfor er de også nasjonalt anerkjent for kvaliteten på undervisningen. UMass har en mangfoldig studentmasse som gjør at du som student her kan stifte bekjentskaper fra hele verden. Man får også muligheten til å skape forbindelser med arbeidsgivere i storbyen Boston og dermed jobbe med alt fra finans og helse til teknologi og utdanning.

Rangeringer og utmerkelser

University of Massachusetts ble i 2019 rangert som nr. 247 av Forbes i listen over «Best Value Colleges» og har også fått flere utmerkelser for deres mastergradsprogrammer som er rangert blant de 100 beste av U.S. News & World Report.

Fagtilbudet

UMass legger stor vekt på utfordrende læring, banebrytende forskning og omfattende service som svar på behovene i Massachusetts urbane byområder. Universitetet har ti forskjellige colleges som spesialiserer seg innenfor ulike studieretninger og fagfelt. De mest populære studieretningene på universitetet er psykologi, biologi, og helse og oppvekst. Om man ønsker å ta en bachelor ved UMass har man muligheten til å velge mellom over 70 forskjellige studieretninger. På masternivå kan du velge mellom en av de over 130 anerkjente mastergradstudiene.

Forholdet mellom studenter og professorer er 16:1, noe som vil si at klassene er relativt små. Her får du stort utbytte av klassetimene. Man får mulighet til å kommunisere og diskutere med lærere og medstudenter i mye større grad, og vil derfor få et mye større læringsutbytte. Sedenne sidenfor fag på bachelor- og mastergradsnivå.

Fem gode grunner til å velge University of Massachusetts, Boston

  1. Forholdet mellom studenter og professorer er 16:1, og studentene kan derfor enklere kommunisere og lære av lærere og medstudenter.

  2. Universitetet tilbyr over 70 bachelorgradstudier og over 130 mastergradstudier som du kan velge mellom.

  3. UMass har en mangfoldig studentmasse med studenter fra hele verden, som igjen fører til et kontaktnett som strekker seg langt.

  4. Skolens beliggenhet gjør at du som student kan skape forbindelser med arbeidsgivere innenfor mange spennende felt, som for eksempel finans, helse og omsorg, teknologi, service og utdanning. Rundt 500 av byens selskaper rekrutterer nye arbeidstakere på universitetets campus.

  5. Universitetet har over 100 studentforeninger og organisasjoner man kan engasjere seg i. Dette inkluderer alt fra klubber som interesserer seg for radiostasjoner og kunstgallerier, til klubber som jobber med aviser og «creative writing».

For kontakt eller mer informasjon om Ulike studiemuligheter - University of Massachusetts Boston, vennligst fyll inn en interessemelding.

Studiefakta, Tittel m.m

Universitetsnivå

Kostnader

39 985 USD

Study Outside Norway (SONOR)

SONOR Study outside Norway

SONOR – Study Outside Norway

Study Outside Norway (SONOR) er en organisasjon som til daglig jobber med å hjelpe studiesøkende norske studenter til opptak ved en rekke spennende studiesteder i utlandet. Vår spesialkompetanse omhandler studier i USA, Canada, Storbritannia, Australia, New Zealand,Singapore og en rekke institusjoner med fokus på helsefag rundt om i EU.

SONORs veiledningstjenester er gratis å benytte seg av. SONOR støttes økonomisk av skolene de samarbeider med, og kan dermed gi deg gratis og uforpliktende hjelp med tanke på dine framtidige studier. SONOR har bred kompetanse på de skolene de jobber med, og kan hjelpe deg med å kartlegge dine muligheter ved disse utdanningsinstitusjonene.

Avtal møte med en studieveileder fra SONOR her!


Study Outside Norway hjelper deg

I forkant av utenlandsstudier er det er rekke formaliteter som må være i orden, blant annet visum, riktig oversatt vitnemål, akademiske og personlige attester, støtte fra Lånekassen, samt at studiet er godkjent av NOKUT. Avhengig av hvor du ønsker å studere, finnes det en rekke ulike søknadsprosedyrer. SONOR kjenner til disse, og letter søknadsprosessen ved å hjelpe deg gjennom en liste sjekkpunkter. Study Outside Norway tilbyr også gratis veiledningstimer der mulighetene dine kartlegges ut i fra interesser og ambisjoner.

Nasjonal dekning

Ved våre kontor i Oslo, Trondheim og Bergen treffer vi til daglig store mengder norske studenter som vi gjennom samtale og veiledning hjelper med å realisere sine studiedrømmer. Ved våre kontor finner du dedikerte veiledere som hjelper deg med å kartlegge dine videre muligheter. Det er nettopp gjennom fokuset på en god dialog med deg som studiesøker vi her i SONOR kan gjøre den beste jobben for deg. Sammen finner vi alternativer som passer for deg og dine framtidsvisjoner.

Eksperter på studiesystemer og opptakskrav

Vår ekspertise er på studiesystemer, opptakskrav og søkerutiner for universitet og colleges fra følgende land: Australia, New Zealand, Singapore, USA ,Canada, Storbritannia og en rekke institusjoner i EU med fokus på medisin og tannlege. Dette er skoler vi med trygghet kan si vil kunne gi deg som student den studiekvalitet du søker, både med tanke på din akademiske og din personlige utvikling.

Hvorfor studere i utlandet?

Som student gjennom Study Outside Norway får du oppleve hvordan det er å kunne leve i et annet klima, et annet miljø, se andre trender, og andre væremåter. Du vil få mange nye opplevelser, venner for livet, og ikke minst ett internasjonalt nettverk du kan dra nytte av i senere sammenhenger. Å stå på egne ben styrker din personlige utvikling og gjør deg tryggere. Du blir mer selvstendig samtidig som du får økt forståelse for og innblikk i andre kulturer og folkeslag.

Konkurransefordel på arbeidsmarkedet

Med en stadig globalisering av arbeidsmarkedet, friere kapitalflyt og multinasjonale fusjoner er en internasjonal utdanning svært attraktivt på arbeidsmarkedet. Elementer som språkkunnskap og internasjonal erfaring blir viktige brikker å vurdere når det gjelder dine framtidsambisjoner. Gjennom utenlandsstudier får du også flere valgmuligheter med tanke på både fag, kvalitet og spesialiseringsområder. Tilbudet er mangfoldig, og en anerkjent og respektert grad vil gi deg det fortrinnet du trenger i jakten på drømmejobben. Du viser for framtidige arbeidsgivere at du er i stand til selvstendig tenkning, og at du vil kunne bidra til kvalitetsutvikling i din framtidige jobb.

Bedre engelskkunnskaper

I tillegg til en utdannelse av topp kvalitet, vil et studieopphold i utlandet også styrke dine språklige kunnskaper. Study Outside Norway tilbyr studier i de engelsktalende landene Australia, New Zealand, USA og England, og gir deg dermed unik sjanse til å perfeksjonere engelsken din. Den aller beste måten å lære et nytt språk på er uten tvil gjennom å studere i det landet der språket snakkes. Å leve med et språk døgnet rundt, under en intensiv periode, gir en bratt læringskurve.

SONOR Study Outside Norway

Kontakt Study Outside Norway

Vis alle utdanninger fra Study Outside Norway (SONOR)

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Ulike studiemuligheter - University of Massachusetts Boston.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Kontaktinformasjon til Study Outside Norway (SONOR)

Study Outside Norway (SONOR)

Kjøpmannsgata 10
7013 Trondheim


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Ulike studiemuligheter - University of Massachusetts Boston:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!