Vis studentum.no som: Mobil

Ulike studiemuligheter - University of Illinois at Chicago

Study Outside Norway (SONOR)
Sammendrag
Heltid/deltid
1-5 år
Bachelor
Oppstart: Kontakt SONOR - Chicago, Illinois
Kontakt lånekassen

Ulike studiemuligheter - University of Illinois at Chicago

university of illinois at chicago

University of Illinois at Chicago

En utmerket utdanning til en rimelig pris. En moderne campus i en helt unik by. Et universitet der det snakkes over 50 språk, og der du alltid vil føle deg hjemme. Dette er UIC.

I hjertet av en av verdens beste byer finner du University of Illinois at Chicago (UIC). Universitetet er en viktig del av og bidragsyter til regionens fokus på pedagogikk, teknologi og kultur, og er Chicagos eneste offentlige forskningsuniversitet med over 30 000 studenter. Om du ønsker akademisk anerkjennelse og uendelige muligheter er UIC stedet for deg.

Rangeringer og utmerkelser

UIC ble i 2019 rangert som nr. 129 av de beste nasjonale universitetene av U.S. News & World Report’s. Det har også blitt rangert som nr. 52 på listen av «America’s Best Value Colleges» av Forbes Magazine.

Fagtilbudet

Universitetet tilbyr utdanning innenfor flere forskjellige studieretninger, som for eksempel samfunnsfag, business, ingeniørfag og urban planlegging. De mest populære studieretningene er arkitektur, datateknologi og kriminologi. Om du ønsker å ta en bachelorgrad ved UIC kan du velge blant 87 studieretninger.På mastergradsnivå kan velge mellom over 100 studieretninger. Gjennom å studere ved UIC får du gode mentorer. Du vil få hjelp med studiene og få et godt forhold til dine medstudenter. Det legges også stor vekt på å tilrettelegge og skreddersy gradene etter studentenes ønske, noe som gjør at du i større grad kan spesialisere graden din slik du foretrekker.

Fem gode grunner til å velge University of Chicago at Illinois

  1. Universitetet tilbyr over 80 studieretninger som gir deg muligheten til å utforske og finne retningen som er best for deg.

  2. Forholdstallet mellom studenter og professorer er 18:1.

  3. Universitetet ligger sentralt i storbyen Chicago, og er omringet av flere idylliske parker, caféer og restauranter.

  4. Ved UIC har du over 30 «sororities» og «fraternities» som du kan engasjere deg i.

  5. Studentene kan dra nytte av flere fantastiske fasiliteter som for eksempel basseng og klatrevegger, og arrangementer på campus som musikkfestivaler og temakvelder med spill og underholdning.

For kontakt eller mer informasjon om Ulike studiemuligheter - University of Illinois at Chicago, vennligst fyll inn en interessemelding.

Studiefakta, Tittel m.m

Universitetsnivå

Kostnader

29 778 USD

Study Outside Norway (SONOR)

SONOR Study outside Norway

SONOR – Study Outside Norway

Study Outside Norway (SONOR) er en organisasjon som til daglig jobber med å hjelpe studiesøkende norske studenter til opptak ved en rekke spennende studiesteder i utlandet. Vår spesialkompetanse omhandler studier i USA, Canada, Storbritannia, Australia, New Zealand,Singapore og en rekke institusjoner med fokus på helsefag rundt om i EU.

SONORs veiledningstjenester er gratis å benytte seg av. SONOR støttes økonomisk av skolene de samarbeider med, og kan dermed gi deg gratis og uforpliktende hjelp med tanke på dine framtidige studier. SONOR har bred kompetanse på de skolene de jobber med, og kan hjelpe deg med å kartlegge dine muligheter ved disse utdanningsinstitusjonene.

Avtal møte med en studieveileder fra SONOR her!


Study Outside Norway hjelper deg

I forkant av utenlandsstudier er det er rekke formaliteter som må være i orden, blant annet visum, riktig oversatt vitnemål, akademiske og personlige attester, støtte fra Lånekassen, samt at studiet er godkjent av NOKUT. Avhengig av hvor du ønsker å studere, finnes det en rekke ulike søknadsprosedyrer. SONOR kjenner til disse, og letter søknadsprosessen ved å hjelpe deg gjennom en liste sjekkpunkter. Study Outside Norway tilbyr også gratis veiledningstimer der mulighetene dine kartlegges ut i fra interesser og ambisjoner.

Nasjonal dekning

Ved våre kontor i Oslo, Trondheim og Bergen treffer vi til daglig store mengder norske studenter som vi gjennom samtale og veiledning hjelper med å realisere sine studiedrømmer. Ved våre kontor finner du dedikerte veiledere som hjelper deg med å kartlegge dine videre muligheter. Det er nettopp gjennom fokuset på en god dialog med deg som studiesøker vi her i SONOR kan gjøre den beste jobben for deg. Sammen finner vi alternativer som passer for deg og dine framtidsvisjoner.

Eksperter på studiesystemer og opptakskrav

Vår ekspertise er på studiesystemer, opptakskrav og søkerutiner for universitet og colleges fra følgende land: Australia, New Zealand, Singapore, USA ,Canada, Storbritannia og en rekke institusjoner i EU med fokus på medisin og tannlege. Dette er skoler vi med trygghet kan si vil kunne gi deg som student den studiekvalitet du søker, både med tanke på din akademiske og din personlige utvikling.

Hvorfor studere i utlandet?

Som student gjennom Study Outside Norway får du oppleve hvordan det er å kunne leve i et annet klima, et annet miljø, se andre trender, og andre væremåter. Du vil få mange nye opplevelser, venner for livet, og ikke minst ett internasjonalt nettverk du kan dra nytte av i senere sammenhenger. Å stå på egne ben styrker din personlige utvikling og gjør deg tryggere. Du blir mer selvstendig samtidig som du får økt forståelse for og innblikk i andre kulturer og folkeslag.

Konkurransefordel på arbeidsmarkedet

Med en stadig globalisering av arbeidsmarkedet, friere kapitalflyt og multinasjonale fusjoner er en internasjonal utdanning svært attraktivt på arbeidsmarkedet. Elementer som språkkunnskap og internasjonal erfaring blir viktige brikker å vurdere når det gjelder dine framtidsambisjoner. Gjennom utenlandsstudier får du også flere valgmuligheter med tanke på både fag, kvalitet og spesialiseringsområder. Tilbudet er mangfoldig, og en anerkjent og respektert grad vil gi deg det fortrinnet du trenger i jakten på drømmejobben. Du viser for framtidige arbeidsgivere at du er i stand til selvstendig tenkning, og at du vil kunne bidra til kvalitetsutvikling i din framtidige jobb.

Bedre engelskkunnskaper

I tillegg til en utdannelse av topp kvalitet, vil et studieopphold i utlandet også styrke dine språklige kunnskaper. Study Outside Norway tilbyr studier i de engelsktalende landene Australia, New Zealand, USA og England, og gir deg dermed unik sjanse til å perfeksjonere engelsken din. Den aller beste måten å lære et nytt språk på er uten tvil gjennom å studere i det landet der språket snakkes. Å leve med et språk døgnet rundt, under en intensiv periode, gir en bratt læringskurve.

SONOR Study Outside Norway

Kontakt Study Outside Norway

Vis alle utdanninger fra Study Outside Norway (SONOR)

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Ulike studiemuligheter - University of Illinois at Chicago.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Kontaktinformasjon til Study Outside Norway (SONOR)

Study Outside Norway (SONOR)

Kjøpmannsgata 10
7013 Trondheim


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Ulike studiemuligheter - University of Illinois at Chicago:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!