Vis studentum.no som: Mobil

Ulike studiemuligheter - University of British Columbia

Study Outside Norway (SONOR)
Sammendrag
Heltid
1-5 år
Bachelor
Ja

Ulike studiemuligheter - University of British Columbia

studere i canada

The University of British Columbia (UBC)

University of British Columbia (UBC) er et offentlig universitet lokalisert på Canadas vestkyst. UBC er internasjonalt anerkjent og rangert som ett av de 40 beste universitetene  i verden. Det er omkring 63,000 studenter tilknyttet universitetet, og blant disse er rundt 14,500 internasjonale studenter.

The University of British Columbia er et breddeuniversitet som tilbyr en rekke varierte fag. Universitetet har et ”interdisciplinary focus” som innebærer at man får en bredere faglig innføring det første året. Hvis man for eksempel vil studere realfag (science), kan man få en mer generell innføring i både biologi, fysikk, matte og kjemi før man velger en mer spesifikk studieretning. Det samme gjelder andre studieretninger.

UBC har mer enn 300 studentdrevne klubber man kan melde seg inn i. Blant annet finnes det akademiske klubber, sportsklubber, kulturklubber, politiske klubber, og mye mer. Det er i tillegg mange sportsfasiliteter ved UBC. Her kan man svømme, spille golf, padle, skate, spille fotball eller gå flotte turer. Man kan også følge universitetets idrettslag i Dough Mitchell Thunderbird Sports Center, som er det største stadionet ved UBC. Stadionet ble brukt i forbindelse med vinter-OL i Vancouver i 2010.

NB: Siste frist for å søke på bachelorgrader ved UBC er 15. januar.

Beliggenhet

UBC har to hovedcampuser –Vancouver campus og Okanagan campus. Vancouver-campusen er størst,og ligger ca. 30 minutter utenfor Vancouver sentrum. Campusen ligger i idylliske omgivelser omgitt av skog og hav, og har vært lokalisert her i over 100 år. Omtrent 49,000 studenter bor på Vancouver campus.

Okanagan-campusen ligger ved innsjøen Okanagan, omtrent 270 km øst for Vancouver. Her er det gode muligheter for å bade og fiske, og Okanagan er en populær feriedestinasjon for turister. Ved Okanagan-campusen kan man finne et tett knyttet studentfelleskap, og omtrent 8,300 studenter går her.

Fem gode grunner til å velge UBC

  1. Universitetet er et ledende forskningsuniversitet.
  2. UBC ligger i naturfagre omgivelser med nær tilgang til urbant byliv.
  3. Universitetet har fostret syv nobelprisvinnere.
  4. Tilleggsstipend fra Lånekassen gjør studiet enklere å finansiere.
  5. UBC er et breddeuniversitet der du kan finne det faget som passer akkurat deg.

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelorgrad

Kostnader

Fra 34,857 CAD

MERK: UBC er på tilleggsstipendlisten til Lånekassen. Dette innebærer at du vil kunne få ekstra studiestøtte i form av stipend for å dekke skolepengene om du får opptak ved skolen!

Study Outside Norway (SONOR)

SONOR Study Outside Norway

SONOR – Study Outside Norway

Study Outside Norway (SONOR) er en organisasjon som til daglig jobber med å hjelpe norske studiesøkende til opptak ved en rekke spennende studiesteder i utlandet. SONOR jobber med over 50 større universiteter i engelskspråklige land, og har spesialkompetanse om studier i USA, Canada, Storbritannia, Australia, New Zealand og Singapore. 

SONORs veiledningstjenester er gratis å benytte seg av. SONOR støttes økonomisk av skolene de samarbeider med, og kan dermed gi deg gratis og uforpliktende hjelp med tanke på dine framtidige studier. SONOR har bred kompetanse på de skolene de jobber med, og kan hjelpe deg med å kartlegge dine muligheter ved disse utdanningsinstitusjonene.

Avtal møte med en studieveileder fra SONOR her!


Study Outside Norway hjelper deg

I forkant av utenlandsstudier er det er rekke formaliteter som må være i orden, blant annet visum, riktig oversatt vitnemål, akademiske og personlige attester, støtte fra lånekassen, samt at studiet er godkjent av NOKUT. Avhengig av hvor du ønsker å studere, finnes det en rekke ulike søknadsprosedyrer. SONOR kjenner til disse, og letter søknadsprosessen ved å hjelpe deg gjennom en liste sjekkpunkter. Study Outside Norway tilbyr også gratis veiledningstimer der mulighetene dine kartlegges ut i fra interesser og ambisjoner.

Nasjonal dekning

SONOR har kontorer i Oslo, Trondheim, Kristiansund og Bergen. Gjennom samtale og veiledning hjelper SONOR norske studenter med å realisere sine studiedrømmer. SONOR har dedikerte veiledere som hjelper deg med å kartlegge mulighetene dine. Med fokus på en god dialog vil SONOR gjøre den beste jobben for deg som studiesøker, og finne de alternativene som best passer deg og dine framtidsvisjoner.

Hvorfor studere i utlandet?

Som student gjennom Study Outside Norway får du oppleve hvordan det er å kunne leve i et annet klima, et annet miljø, se andre trender, og andre væremåter. Du vil få mange nye opplevelser, venner for livet, og ikke minst ett internasjonalt nettverk du kan dra nytte av i senere sammenhenger. Å stå på egne ben styrker din personlige utvikling og gjør deg tryggere. Du blir mer selvstendig samtidig som du får økt forståelse for og innblikk i andre kulturer og folkeslag.

Konkurransefordel på arbeidsmarkedet

Med en stadig globalisering av arbeidsmarkedet, friere kapitalflyt og multinasjonale fusjoner er en internasjonal utdanning svært attraktivt på arbeidsmarkedet. Elementer som språkkunnskap og internasjonal erfaring blir viktige brikker å vurdere når det gjelder dine framtidsambisjoner. Gjennom utenlandsstudier får du også flere valgmuligheter med tanke på både fag, kvalitet og spesialiseringsområder. Tilbudet er mangfoldig, og en anerkjent og respektert grad vil gi deg det fortrinnet du trenger i jakten på drømmejobben. Du viser for framtidige arbeidsgivere at du er i stand til selvstendig tenkning, og at du vil kunne bidra til kvalitetsutvikling i din framtidige jobb.

Bedre engelskkunnskaper

I tillegg til en utdannelse av topp kvalitet, vil et studieopphold i utlandet også styrke dine språklige kunnskaper. Study Outside Norway tilbyr studier i de engelsktalende landene Australia, New Zealand, USA og England, og gir deg dermed unik sjanse til å perfeksjonere engelsken din. Den aller beste måten å lære et nytt språk på er uten tvil gjennom å studere i det landet der språket snakkes. Å leve med et språk døgnet rundt, under en intensiv periode, gir en bratt læringskurve.

SONOR Study Outside Norway

Kontakt Study Outside Norway

Vis alle utdanninger fra Study Outside Norway (SONOR)

Studiested

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Ulike studiemuligheter - University of British Columbia.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Kontaktinformasjon til Study Outside Norway (SONOR)

Study Outside Norway (SONOR)

Kjøpmannsgata 10
7013 Trondheim

Tlf: 73 80 97 38
sonor.no


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Ulike studiemuligheter - University of British Columbia:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!