Vis studentum.no som: Mobil

Ulike studiemuligheter - SOAS, University of London

Study Outside Norway (SONOR)
Sammendrag
Heltid/deltid
1-5 år
Bachelor
Oppstart: Kontakt SONOR - London
Ja

Ulike studiemuligheter - SOAS, University of London

SOAS, University of London - SONOR

Ta en utdanning ved School of Oriental and African Studies i London!

School of Oriental and African Studies (SOAS) er den eneste høyere utdanningsinstitusjonen i Storbritannia som spesialiserer seg på studier som omhandler Asia, Afrika og Midtøsten. SOAS kan tilby et vidt spekter av bachelor og mastergrader innenfor fakultenene (social sciences, arts, humanities and languages), alle med spesifikk regional fokus.

Spesialiserte SOAS-program har en økende relevans i dagens verden, og skolens akademiske personale er kjente forskere med bred erfaring fra sitt fagfelt. SOAS her mer en 4,400 studenter fra over 130 land, og 40 % av den totale studentmassen kommer utenfra Storbritannia. Skolens hovedcampus ligger midt i hjertet av London, så byens rike intellektuelle, kulturelle og sosiale liv står for dine føtter!

Beliggenhet

School of Oriental and African Studies (SOAS) ligger ved Russel Square i et område som kalles Bloomsbury. Dette området er midt i hjertet av de skoler som utgjør University of London, og på dørstokken til UoLs administrasjonsbygg, Senate House.

West End, Covent Garden og Oxford Street ligger bare ti minutters gange unna. Bloomsbury i seg selv er et flott område, med mengder små markedsplasser, hager og er merkbart rent i forhold til andre deler av London, og faktisk ganske så rolig og fredfullt.

Hvorfor studere ved SOAS, University of London?

Fem gode grunner til å velge School of Oriental and African Studies:

  1. SOAS er verdensledende på en lang rekke fag knyttet til Asia, Afrika og Midtøsten
  2. Skolen har den største konsentrasjonen i verden av spesialister knyttet til disse regionene
  3. Skolen er en del av internasjonalt anerkjente University of London, og en grad herfra vil skille deg ut fra mengden
  4. Sterke forskningsprogrammer er med på å definere undervisningen
  5. SOAS har små klasser, og det gjennomsnittlige forholdstallet mellom studenter og lærere er 12:1


Study Outside Norway (SONOR) er en organisasjon som til daglig jobber med å hjelpe studiesøkende norske studenter til opptak ved en rekke spennende studiesteder i utlandet.

Studiefakta, Tittel m.m

  • Bachelor
  • Master
  • Utveksling

Kostnader

Fra 16,575 GBP

Study Outside Norway (SONOR)

SONOR Study Outside Norway

SONOR – Study Outside Norway

Study Outside Norway (SONOR) er en organisasjon som til daglig jobber med å hjelpe norske studiesøkende til opptak ved en rekke spennende studiesteder i utlandet. SONOR jobber med over 50 større universiteter i engelskspråklige land, og har spesialkompetanse om studier i USA, Canada, Storbritannia, Australia, New Zealand og Singapore. 

SONORs veiledningstjenester er gratis å benytte seg av. SONOR støttes økonomisk av skolene de samarbeider med, og kan dermed gi deg gratis og uforpliktende hjelp med tanke på dine framtidige studier. SONOR har bred kompetanse på de skolene de jobber med, og kan hjelpe deg med å kartlegge dine muligheter ved disse utdanningsinstitusjonene.

Avtal møte med en studieveileder fra SONOR her!


Study Outside Norway hjelper deg

I forkant av utenlandsstudier er det er rekke formaliteter som må være i orden, blant annet visum, riktig oversatt vitnemål, akademiske og personlige attester, støtte fra lånekassen, samt at studiet er godkjent av NOKUT. Avhengig av hvor du ønsker å studere, finnes det en rekke ulike søknadsprosedyrer. SONOR kjenner til disse, og letter søknadsprosessen ved å hjelpe deg gjennom en liste sjekkpunkter. Study Outside Norway tilbyr også gratis veiledningstimer der mulighetene dine kartlegges ut i fra interesser og ambisjoner.

Nasjonal dekning

SONOR har kontorer i Oslo, Trondheim, Kristiansund og Bergen. Gjennom samtale og veiledning hjelper SONOR norske studenter med å realisere sine studiedrømmer. SONOR har dedikerte veiledere som hjelper deg med å kartlegge mulighetene dine. Med fokus på en god dialog vil SONOR gjøre den beste jobben for deg som studiesøker, og finne de alternativene som best passer deg og dine framtidsvisjoner.

Hvorfor studere i utlandet?

Som student gjennom Study Outside Norway får du oppleve hvordan det er å kunne leve i et annet klima, et annet miljø, se andre trender, og andre væremåter. Du vil få mange nye opplevelser, venner for livet, og ikke minst ett internasjonalt nettverk du kan dra nytte av i senere sammenhenger. Å stå på egne ben styrker din personlige utvikling og gjør deg tryggere. Du blir mer selvstendig samtidig som du får økt forståelse for og innblikk i andre kulturer og folkeslag.

Konkurransefordel på arbeidsmarkedet

Med en stadig globalisering av arbeidsmarkedet, friere kapitalflyt og multinasjonale fusjoner er en internasjonal utdanning svært attraktivt på arbeidsmarkedet. Elementer som språkkunnskap og internasjonal erfaring blir viktige brikker å vurdere når det gjelder dine framtidsambisjoner. Gjennom utenlandsstudier får du også flere valgmuligheter med tanke på både fag, kvalitet og spesialiseringsområder. Tilbudet er mangfoldig, og en anerkjent og respektert grad vil gi deg det fortrinnet du trenger i jakten på drømmejobben. Du viser for framtidige arbeidsgivere at du er i stand til selvstendig tenkning, og at du vil kunne bidra til kvalitetsutvikling i din framtidige jobb.

Bedre engelskkunnskaper

I tillegg til en utdannelse av topp kvalitet, vil et studieopphold i utlandet også styrke dine språklige kunnskaper. Study Outside Norway tilbyr studier i de engelsktalende landene Australia, New Zealand, USA og England, og gir deg dermed unik sjanse til å perfeksjonere engelsken din. Den aller beste måten å lære et nytt språk på er uten tvil gjennom å studere i det landet der språket snakkes. Å leve med et språk døgnet rundt, under en intensiv periode, gir en bratt læringskurve.

SONOR Study Outside Norway

Kontakt Study Outside Norway

Vis alle utdanninger fra Study Outside Norway (SONOR)

Studiested og bomuligheter

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Ulike studiemuligheter - SOAS, University of London.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Kontaktinformasjon til Study Outside Norway (SONOR)

Study Outside Norway (SONOR)

Kjøpmannsgata 10
7013 Trondheim

Tlf: 73 80 97 38
sonor.no


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Ulike studiemuligheter - SOAS, University of London:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!