Vis studentum.no som: Mobil

Ulike studiemuligheter - San Francisco State University

Study Outside Norway (SONOR)

Ulike studiemuligheter - San Francisco State University

studere i San Francisco

San Francisco State University

San Francisco State University har mye til felles med byen den ligger i: Innovativ, mangfoldig og kreativ! Bare ett år etter at universitetet ble startet i 1899 ble læremetodene her beskrevet som radikale. De har siden dette fokusert på å skape muligheter for studentene sine, samt høy kvalitet innenfor utdanning og forskning med tanke på å skape positive endringer i verden.

San Francisco State University (SFSU) ligger en 14 minutts kjøretur fra Golden Gate Bridge, og er et offentlig universitet i en av verdens mest spennende byer! SFSU tilhører CSU-systemet, som består av 23 offentlige universiteter i delstaten California. «Make things happen» er deres slagord, og de oppfordrer til innovasjon og lederskap. SFSU har har hatt som mål å være nytenkende siden oppstarten i 1899. Universitetet blir beskrevet som et åpent, mangfoldig og progressivt sted å studere.

Kreativitet gjennomsyrer studiene ved San Francisco State University

På SFSU kan du velge blant 126 bachelorgrader, 103 mastergrader, semester- og årsstudier og en doktorgrad i utdanningsledelse. Enten det er kunst, business eller vitenskap du studerer, så legges det vekt på nyskapning, og man oppfordres til å tenke utenfor boksen. Resultatene taler for seg selv: Skolen kan skilte med mange studenter som har lyktes i sine fagfelt ved å anvende kreative læringsmetoder,  og som har gått videre til å bli bestselgende forfattere, Oscar-vinnende skuespillere, innovative designere og entreprenører.

Fem gode grunner til å velge SFSU:

  1. En kreativ læringsstil som belønner deg som tenker utenfor boksen.
  2. Et mangfoldig studiested der du kan være deg selv
  3. Relativt lave studiekostnader
  4. Bestem selv om du vil bo med andre førsteårsstudenter, jevnaldrende eller de som studerer samme fag
  5. Sentral beliggenhet i San Francisco
For kontakt eller mer informasjon om Ulike studiemuligheter - San Francisco State University, vennligst fyll inn en interessemelding.

Studiefakta, Tittel m.m

  • Bachelor
  • Mastergrad
  • Utveksling

Kostnader

19,138 USD

Study Outside Norway (SONOR)

SONOR Study outside Norway

SONOR – Study Outside Norway

Study Outside Norway (SONOR) er en organisasjon som til daglig jobber med å hjelpe studiesøkende norske studenter til opptak ved en rekke spennende studiesteder i utlandet. Vår spesialkompetanse omhandler studier i USA, Canada, Storbritannia, Australia, New Zealand,Singapore og en rekke institusjoner med fokus på helsefag rundt om i EU.

SONORs veiledningstjenester er gratis å benytte seg av. SONOR støttes økonomisk av skolene de samarbeider med, og kan dermed gi deg gratis og uforpliktende hjelp med tanke på dine framtidige studier. SONOR har bred kompetanse på de skolene de jobber med, og kan hjelpe deg med å kartlegge dine muligheter ved disse utdanningsinstitusjonene.

Avtal møte med en studieveileder fra SONOR her!


Study Outside Norway hjelper deg

I forkant av utenlandsstudier er det er rekke formaliteter som må være i orden, blant annet visum, riktig oversatt vitnemål, akademiske og personlige attester, støtte fra Lånekassen, samt at studiet er godkjent av NOKUT. Avhengig av hvor du ønsker å studere, finnes det en rekke ulike søknadsprosedyrer. SONOR kjenner til disse, og letter søknadsprosessen ved å hjelpe deg gjennom en liste sjekkpunkter. Study Outside Norway tilbyr også gratis veiledningstimer der mulighetene dine kartlegges ut i fra interesser og ambisjoner.

Nasjonal dekning

Ved våre kontor i Oslo, Trondheim og Bergen treffer vi til daglig store mengder norske studenter som vi gjennom samtale og veiledning hjelper med å realisere sine studiedrømmer. Ved våre kontor finner du dedikerte veiledere som hjelper deg med å kartlegge dine videre muligheter. Det er nettopp gjennom fokuset på en god dialog med deg som studiesøker vi her i SONOR kan gjøre den beste jobben for deg. Sammen finner vi alternativer som passer for deg og dine framtidsvisjoner.

Eksperter på studiesystemer og opptakskrav

Vår ekspertise er på studiesystemer, opptakskrav og søkerutiner for universitet og colleges fra følgende land: Australia, New Zealand, Singapore, USA ,Canada, Storbritannia og en rekke institusjoner i EU med fokus på medisin og tannlege. Dette er skoler vi med trygghet kan si vil kunne gi deg som student den studiekvalitet du søker, både med tanke på din akademiske og din personlige utvikling.

Hvorfor studere i utlandet?

Som student gjennom Study Outside Norway får du oppleve hvordan det er å kunne leve i et annet klima, et annet miljø, se andre trender, og andre væremåter. Du vil få mange nye opplevelser, venner for livet, og ikke minst ett internasjonalt nettverk du kan dra nytte av i senere sammenhenger. Å stå på egne ben styrker din personlige utvikling og gjør deg tryggere. Du blir mer selvstendig samtidig som du får økt forståelse for og innblikk i andre kulturer og folkeslag.

Konkurransefordel på arbeidsmarkedet

Med en stadig globalisering av arbeidsmarkedet, friere kapitalflyt og multinasjonale fusjoner er en internasjonal utdanning svært attraktivt på arbeidsmarkedet. Elementer som språkkunnskap og internasjonal erfaring blir viktige brikker å vurdere når det gjelder dine framtidsambisjoner. Gjennom utenlandsstudier får du også flere valgmuligheter med tanke på både fag, kvalitet og spesialiseringsområder. Tilbudet er mangfoldig, og en anerkjent og respektert grad vil gi deg det fortrinnet du trenger i jakten på drømmejobben. Du viser for framtidige arbeidsgivere at du er i stand til selvstendig tenkning, og at du vil kunne bidra til kvalitetsutvikling i din framtidige jobb.

Bedre engelskkunnskaper

I tillegg til en utdannelse av topp kvalitet, vil et studieopphold i utlandet også styrke dine språklige kunnskaper. Study Outside Norway tilbyr studier i de engelsktalende landene Australia, New Zealand, USA og England, og gir deg dermed unik sjanse til å perfeksjonere engelsken din. Den aller beste måten å lære et nytt språk på er uten tvil gjennom å studere i det landet der språket snakkes. Å leve med et språk døgnet rundt, under en intensiv periode, gir en bratt læringskurve.

SONOR Study Outside Norway

Kontakt Study Outside Norway

Vis alle utdanninger fra Study Outside Norway (SONOR)

Studiested og bomuligheter

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Ulike studiemuligheter - San Francisco State University.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Kontaktinformasjon til Study Outside Norway (SONOR)

Study Outside Norway (SONOR)

Kjøpmannsgata 10
7013 Trondheim

Tlf: 73 80 97 38
Fax 73 80 97 51
sonor.no


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Ulike studiemuligheter - San Francisco State University:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!