Vis studentum.no som: Mobil

Ulike studiemuligheter - Northumbria University

Study Outside Norway (SONOR)

Ulike studiemuligheter - Northumbria University

studere i storbritannia

Northumbria University

I hjertet av Newcastle, Nordøst-Englands største by, ligger Northumbria University. Universitetet er et breddeuniversitet og tilbyr mange ulike studiemuligheter. Det er imidlertid deres business-skole og karrierefokuserte tilnærming til utdannelse som virkelig skiller Northumbria University ut fra mengden. Når du i tillegg kan delta i sport på høyt nivå og bo i en av Storbritannias beste studentbyer er valget lett!

400 studieprogrammer

Northumbria University er et moderne breddeuniversitet med en praktisk tilnærming til utdannelse. Universitetet har et fantastisk bredt studietilbud med 400 studieprogrammer og mulighet for praksis i løpet av studiet i mange av fagretningene. Ved Northumbria University kan du studere animasjon, business og biologi eller ingeniørfag, industridesign og humanetiske fag. Northumbria har også blitt rangert høyt av QS World University Rankings for sine kunst- og designfag, samt deres arkitekturfag.

Ved Northumbria University får du en karrierefokusert utdannelse. Universitetet samarbeider tett med forretningslivet og mange grader tilbyr utplasseringer i en virksomhet. I tillegg er 94% av deres uteksaminerte studenter i arbeid eller videre studier innen seks måneder etter endte studier ved universitetet. Samtidig finner du også fantastiske fasiliteter, både for studier og fritid, i en av Englands beste studentbyer!

Fem gode grunner til å velge Northumbria University

  1. Nye førsteårs studenter er garantert et rom på campus
  2. Northumbria University ble rangert topp 5 for sport i Times Higher Education Student Experience Survey i 2016
  3. Undervisningen ved Northumbria University ble i 2017 tildelt en Silver Award i Teaching Excellence Framework
  4. Universitetet kom på 9. plass for «employability» etter endte studier
  5. Northumbria University havnet i topp 10 i den nasjonale sportsligaen BUCS sesongen 2016/2017
For kontakt eller mer informasjon om Ulike studiemuligheter - Northumbria University, vennligst fyll inn en interessemelding.

Studiefakta, Tittel m.m

  • Semesterstudier
  • Årsstudium
  • Bachelorgrad
  • Mastergrad

Kostnader

15,000 GBP

Study Outside Norway (SONOR)

SONOR Study outside Norway

SONOR – Study Outside Norway

Study Outside Norway (SONOR) er en organisasjon som til daglig jobber med å hjelpe studiesøkende norske studenter til opptak ved en rekke spennende studiesteder i utlandet. Vår spesialkompetanse omhandler studier i USA, Canada, Storbritannia, Australia, New Zealand,Singapore og en rekke institusjoner med fokus på helsefag rundt om i EU.

SONORs veiledningstjenester er gratis å benytte seg av. SONOR støttes økonomisk av skolene de samarbeider med, og kan dermed gi deg gratis og uforpliktende hjelp med tanke på dine framtidige studier. SONOR har bred kompetanse på de skolene de jobber med, og kan hjelpe deg med å kartlegge dine muligheter ved disse utdanningsinstitusjonene.

Avtal møte med en studieveileder fra SONOR her!


Study Outside Norway hjelper deg

I forkant av utenlandsstudier er det er rekke formaliteter som må være i orden, blant annet visum, riktig oversatt vitnemål, akademiske og personlige attester, støtte fra Lånekassen, samt at studiet er godkjent av NOKUT. Avhengig av hvor du ønsker å studere, finnes det en rekke ulike søknadsprosedyrer. SONOR kjenner til disse, og letter søknadsprosessen ved å hjelpe deg gjennom en liste sjekkpunkter. Study Outside Norway tilbyr også gratis veiledningstimer der mulighetene dine kartlegges ut i fra interesser og ambisjoner.

Nasjonal dekning

Ved våre kontor i Oslo, Trondheim og Bergen treffer vi til daglig store mengder norske studenter som vi gjennom samtale og veiledning hjelper med å realisere sine studiedrømmer. Ved våre kontor finner du dedikerte veiledere som hjelper deg med å kartlegge dine videre muligheter. Det er nettopp gjennom fokuset på en god dialog med deg som studiesøker vi her i SONOR kan gjøre den beste jobben for deg. Sammen finner vi alternativer som passer for deg og dine framtidsvisjoner.

Eksperter på studiesystemer og opptakskrav

Vår ekspertise er på studiesystemer, opptakskrav og søkerutiner for universitet og colleges fra følgende land: Australia, New Zealand, Singapore, USA ,Canada, Storbritannia og en rekke institusjoner i EU med fokus på medisin og tannlege. Dette er skoler vi med trygghet kan si vil kunne gi deg som student den studiekvalitet du søker, både med tanke på din akademiske og din personlige utvikling.

Hvorfor studere i utlandet?

Som student gjennom Study Outside Norway får du oppleve hvordan det er å kunne leve i et annet klima, et annet miljø, se andre trender, og andre væremåter. Du vil få mange nye opplevelser, venner for livet, og ikke minst ett internasjonalt nettverk du kan dra nytte av i senere sammenhenger. Å stå på egne ben styrker din personlige utvikling og gjør deg tryggere. Du blir mer selvstendig samtidig som du får økt forståelse for og innblikk i andre kulturer og folkeslag.

Konkurransefordel på arbeidsmarkedet

Med en stadig globalisering av arbeidsmarkedet, friere kapitalflyt og multinasjonale fusjoner er en internasjonal utdanning svært attraktivt på arbeidsmarkedet. Elementer som språkkunnskap og internasjonal erfaring blir viktige brikker å vurdere når det gjelder dine framtidsambisjoner. Gjennom utenlandsstudier får du også flere valgmuligheter med tanke på både fag, kvalitet og spesialiseringsområder. Tilbudet er mangfoldig, og en anerkjent og respektert grad vil gi deg det fortrinnet du trenger i jakten på drømmejobben. Du viser for framtidige arbeidsgivere at du er i stand til selvstendig tenkning, og at du vil kunne bidra til kvalitetsutvikling i din framtidige jobb.

Bedre engelskkunnskaper

I tillegg til en utdannelse av topp kvalitet, vil et studieopphold i utlandet også styrke dine språklige kunnskaper. Study Outside Norway tilbyr studier i de engelsktalende landene Australia, New Zealand, USA og England, og gir deg dermed unik sjanse til å perfeksjonere engelsken din. Den aller beste måten å lære et nytt språk på er uten tvil gjennom å studere i det landet der språket snakkes. Å leve med et språk døgnet rundt, under en intensiv periode, gir en bratt læringskurve.

SONOR Study Outside Norway

Kontakt Study Outside Norway

Vis alle utdanninger fra Study Outside Norway (SONOR)

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Ulike studiemuligheter - Northumbria University.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Kontaktinformasjon til Study Outside Norway (SONOR)

Study Outside Norway (SONOR)

Kjøpmannsgata 10
7013 Trondheim


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Ulike studiemuligheter - Northumbria University:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!