Vis studentum.no som: Mobil

Ulike studiemuligheter - Manhattan College

Study Outside Norway (SONOR)
Sammendrag
Heltid/deltid
1-5 år
Bachelor
Oppstart: Kontakt SONOR - New York
Kontakt lånekassen

Ulike studiemuligheter - Manhattan College

manhattan college

Manhattan College

Få det beste av to verdener ved Manhattan College: Studér på en vakker campus like innenfor grensene til USAs mest spennende storby.

Mange colleges og universiteter i denne regionen skryter av sin nærhet til New York City, men Manhattan College kan by på noe helt unikt: Deres campus ligger innenfor grensene til New York City, rett ved siden av ett subway-stopp. Men i motsetning til veldig mange NYC-universiteter, har Manhattan College en ekte college campus—230 000 kvadratmeter der studentene kan boltre seg, spille Frisbee, studere i solen eller henge med venner.

New Yorks beste stipend?

Manhattan College har tilrettelagt for deg som kanskje er New Yorks absolutt beste akademiske stipend. Skolen tilrettelegger for opp til 32.000 USD i reduserte årlige skolepengekostnader for godt kvalifiserte norske søkere!

Lurer du på kostnaden for studier ved Manhattan College? Ta kontakt med SONOR for mer informasjon!

Studieliv

Nærmere 4000 studerer ved Manhattan College. De nyter godt av alt det et klassisk college campus kan by på, fra små klasser til stolte idrettslag. Å bo på campus gir deg den komplette “Jasper-opplevelsen,” fra å tilbringe solfylte ettermiddager på gresset med romkameratene dine, til å stikke innom Lockes Loft for litt nattmat eller Draddys Gym for en runde basketball. Skolens Manhattan Jaspers deltar i 1. divisjon i NCAA (National Collegiate Athletic Association), med hele 19 lag. Tradisjonelt har friidrett stått sterkest ved Manhattan College, men i dag er basketball og baseball stadig mer populært. I tillegg finnes det over 100 studentorganisasjoner og klubber på campus. Enten du er aspirerende cheerleader eller spirende investor vil du kunne finne en aktivitet du vil trives med.

Fem gode grunner til å velge Manhattan College

  1. Det beste av to verdener: En helamerikansk studieopplevelse midt i USAs mest spennende by.

  2. En akademisk oase i sentrum av NYC: Ved Manhattan College får du et solid utvalg av studieretninger og oppfølgingen du trenger for å lykkes.

  3. Det gjennomsnittlige klasserommet har 23 studenter, og forholdstallet mellom studenter og professorer er 12:1.

  4. US News & World Report rangerer Manhattan College som nummer 15 av 138 i kategorien Best Regional Universities (North) i 2016-7. Dette er det tiende året på rad colleget har plassert i den regionale topp 20.

  5. Det er bare 35 minutter til midtown Manhattan, behøver vi si mer?

For kontakt eller mer informasjon om Ulike studiemuligheter - Manhattan College, vennligst fyll inn en interessemelding.

Studiefakta, Tittel m.m

Universitetsnivå

Kostnader

45 420 USD

Study Outside Norway (SONOR)

SONOR Study outside Norway

SONOR – Study Outside Norway

Study Outside Norway (SONOR) er en organisasjon som til daglig jobber med å hjelpe studiesøkende norske studenter til opptak ved en rekke spennende studiesteder i utlandet. Vår spesialkompetanse omhandler studier i USA, Canada, Storbritannia, Australia, New Zealand,Singapore og en rekke institusjoner med fokus på helsefag rundt om i EU.

SONORs veiledningstjenester er gratis å benytte seg av. SONOR støttes økonomisk av skolene de samarbeider med, og kan dermed gi deg gratis og uforpliktende hjelp med tanke på dine framtidige studier. SONOR har bred kompetanse på de skolene de jobber med, og kan hjelpe deg med å kartlegge dine muligheter ved disse utdanningsinstitusjonene.

Avtal møte med en studieveileder fra SONOR her!


Study Outside Norway hjelper deg

I forkant av utenlandsstudier er det er rekke formaliteter som må være i orden, blant annet visum, riktig oversatt vitnemål, akademiske og personlige attester, støtte fra Lånekassen, samt at studiet er godkjent av NOKUT. Avhengig av hvor du ønsker å studere, finnes det en rekke ulike søknadsprosedyrer. SONOR kjenner til disse, og letter søknadsprosessen ved å hjelpe deg gjennom en liste sjekkpunkter. Study Outside Norway tilbyr også gratis veiledningstimer der mulighetene dine kartlegges ut i fra interesser og ambisjoner.

Nasjonal dekning

Ved våre kontor i Oslo, Trondheim og Bergen treffer vi til daglig store mengder norske studenter som vi gjennom samtale og veiledning hjelper med å realisere sine studiedrømmer. Ved våre kontor finner du dedikerte veiledere som hjelper deg med å kartlegge dine videre muligheter. Det er nettopp gjennom fokuset på en god dialog med deg som studiesøker vi her i SONOR kan gjøre den beste jobben for deg. Sammen finner vi alternativer som passer for deg og dine framtidsvisjoner.

Eksperter på studiesystemer og opptakskrav

Vår ekspertise er på studiesystemer, opptakskrav og søkerutiner for universitet og colleges fra følgende land: Australia, New Zealand, Singapore, USA ,Canada, Storbritannia og en rekke institusjoner i EU med fokus på medisin og tannlege. Dette er skoler vi med trygghet kan si vil kunne gi deg som student den studiekvalitet du søker, både med tanke på din akademiske og din personlige utvikling.

Hvorfor studere i utlandet?

Som student gjennom Study Outside Norway får du oppleve hvordan det er å kunne leve i et annet klima, et annet miljø, se andre trender, og andre væremåter. Du vil få mange nye opplevelser, venner for livet, og ikke minst ett internasjonalt nettverk du kan dra nytte av i senere sammenhenger. Å stå på egne ben styrker din personlige utvikling og gjør deg tryggere. Du blir mer selvstendig samtidig som du får økt forståelse for og innblikk i andre kulturer og folkeslag.

Konkurransefordel på arbeidsmarkedet

Med en stadig globalisering av arbeidsmarkedet, friere kapitalflyt og multinasjonale fusjoner er en internasjonal utdanning svært attraktivt på arbeidsmarkedet. Elementer som språkkunnskap og internasjonal erfaring blir viktige brikker å vurdere når det gjelder dine framtidsambisjoner. Gjennom utenlandsstudier får du også flere valgmuligheter med tanke på både fag, kvalitet og spesialiseringsområder. Tilbudet er mangfoldig, og en anerkjent og respektert grad vil gi deg det fortrinnet du trenger i jakten på drømmejobben. Du viser for framtidige arbeidsgivere at du er i stand til selvstendig tenkning, og at du vil kunne bidra til kvalitetsutvikling i din framtidige jobb.

Bedre engelskkunnskaper

I tillegg til en utdannelse av topp kvalitet, vil et studieopphold i utlandet også styrke dine språklige kunnskaper. Study Outside Norway tilbyr studier i de engelsktalende landene Australia, New Zealand, USA og England, og gir deg dermed unik sjanse til å perfeksjonere engelsken din. Den aller beste måten å lære et nytt språk på er uten tvil gjennom å studere i det landet der språket snakkes. Å leve med et språk døgnet rundt, under en intensiv periode, gir en bratt læringskurve.

SONOR Study Outside Norway

Kontakt Study Outside Norway

Vis alle utdanninger fra Study Outside Norway (SONOR)

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Ulike studiemuligheter - Manhattan College.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Kontaktinformasjon til Study Outside Norway (SONOR)

Study Outside Norway (SONOR)

Kjøpmannsgata 10
7013 Trondheim


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Ulike studiemuligheter - Manhattan College:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!