Vis studentum.no som: Mobil

Ulike studiemuligheter - Heriot-Watt University

Study Outside Norway (SONOR)
Sammendrag
Heltid/deltid
1-5 år
Bachelor
Ja
Kontakt SONOR
Dubai, Edinburgh, Orkney (Scotland)

Ulike studiemuligheter - Heriot-Watt University

Heriot-Watt University - SONOR

Heriot-Watt University 

Frister det å studere i Skottland eller Dubai? Heriot-Watt University består av fire hovedcampuser, hvorav tre ligger i Skottland og ett ligger i Dubai. Dette universitetet har som høyeste prioritet å være på toppen når det kommer til forskning og undervisning.

På Heriot-Watt University vil du finne fagområder som vil gjøre deg etterspurt på både arbeidsmarkedet i Norge og internasjonalt. Du kan utdanne deg innenfor spennende områder som blant annet industri- og ingeniørfag og business. I tillegg tilbys det nå nye studier i mote og tekstil.

Blir kjent med nye kulturer!

Studier i utlandet gir deg en unik mulighet til å bli kjent med nye kulturer i tillegg til studenter som er i samme situasjon som deg. På Heriot-Watt University er nesten en tredjedel av studentene internasjonale studenter. Universitetet har dessuten stort fokus på at alle studentene skal trives, samt at det skapes et godt miljø.

Campus i Skottland og Dubai

Heriot-Watt University tilbyr deg studieprogram i eksotiske omgivelser i Dubai, i historie- og kultursentrumet Edinburgh, i Galashiels,  som også byr på mye spennende historie, og til slutt på Orknøyene hvor du har mulighet til å bedrive en rekke friluftsaktiviteter som fisking, klatring seiling, dykking og surfing. Skottland er kjent for sin vakre natur, rike kultur og utadvendte og hyggelige mennesker.

Hvorfor velge Heriot-Watt University?

Fem gode grunner til å studere på Heriot-Watt University:

  1. Muligheten til å studere i helt spesielle omgivelser.
  2. Tilbyr flere spesialiserte studieprogram innen industri- og ingeniørfag, med sterkt fokus på miljø og innovasjon.
  3. Nye og spennende studieprogram innen mote og tekstilfag.
  4. Internasjonalt studiemiljø.
  5. Fokus på studenttrivsel.

Studiefakta, Tittel m.m

Universitetsnivå

Kostnader

Fra 13,770 GBP

Study Outside Norway (SONOR)

SONOR Study Outside Norway

SONOR – Study Outside Norway

Study Outside Norway (SONOR) er en organisasjon som til daglig jobber med å hjelpe norske studiesøkende til opptak ved en rekke spennende studiesteder i utlandet. SONOR jobber med over 50 større universiteter i engelskspråklige land, og har spesialkompetanse om studier i USA, Canada, Storbritannia, Australia, New Zealand og Singapore. 

SONORs veiledningstjenester er gratis å benytte seg av. SONOR støttes økonomisk av skolene de samarbeider med, og kan dermed gi deg gratis og uforpliktende hjelp med tanke på dine framtidige studier. SONOR har bred kompetanse på de skolene de jobber med, og kan hjelpe deg med å kartlegge dine muligheter ved disse utdanningsinstitusjonene.

Avtal møte med en studieveileder fra SONOR her!


Study Outside Norway hjelper deg

I forkant av utenlandsstudier er det er rekke formaliteter som må være i orden, blant annet visum, riktig oversatt vitnemål, akademiske og personlige attester, støtte fra lånekassen, samt at studiet er godkjent av NOKUT. Avhengig av hvor du ønsker å studere, finnes det en rekke ulike søknadsprosedyrer. SONOR kjenner til disse, og letter søknadsprosessen ved å hjelpe deg gjennom en liste sjekkpunkter. Study Outside Norway tilbyr også gratis veiledningstimer der mulighetene dine kartlegges ut i fra interesser og ambisjoner.

Nasjonal dekning

SONOR har kontorer i Oslo, Trondheim, Kristiansund og Bergen. Gjennom samtale og veiledning hjelper SONOR norske studenter med å realisere sine studiedrømmer. SONOR har dedikerte veiledere som hjelper deg med å kartlegge mulighetene dine. Med fokus på en god dialog vil SONOR gjøre den beste jobben for deg som studiesøker, og finne de alternativene som best passer deg og dine framtidsvisjoner.

Hvorfor studere i utlandet?

Som student gjennom Study Outside Norway får du oppleve hvordan det er å kunne leve i et annet klima, et annet miljø, se andre trender, og andre væremåter. Du vil få mange nye opplevelser, venner for livet, og ikke minst ett internasjonalt nettverk du kan dra nytte av i senere sammenhenger. Å stå på egne ben styrker din personlige utvikling og gjør deg tryggere. Du blir mer selvstendig samtidig som du får økt forståelse for og innblikk i andre kulturer og folkeslag.

Konkurransefordel på arbeidsmarkedet

Med en stadig globalisering av arbeidsmarkedet, friere kapitalflyt og multinasjonale fusjoner er en internasjonal utdanning svært attraktivt på arbeidsmarkedet. Elementer som språkkunnskap og internasjonal erfaring blir viktige brikker å vurdere når det gjelder dine framtidsambisjoner. Gjennom utenlandsstudier får du også flere valgmuligheter med tanke på både fag, kvalitet og spesialiseringsområder. Tilbudet er mangfoldig, og en anerkjent og respektert grad vil gi deg det fortrinnet du trenger i jakten på drømmejobben. Du viser for framtidige arbeidsgivere at du er i stand til selvstendig tenkning, og at du vil kunne bidra til kvalitetsutvikling i din framtidige jobb.

Bedre engelskkunnskaper

I tillegg til en utdannelse av topp kvalitet, vil et studieopphold i utlandet også styrke dine språklige kunnskaper. Study Outside Norway tilbyr studier i de engelsktalende landene Australia, New Zealand, USA og England, og gir deg dermed unik sjanse til å perfeksjonere engelsken din. Den aller beste måten å lære et nytt språk på er uten tvil gjennom å studere i det landet der språket snakkes. Å leve med et språk døgnet rundt, under en intensiv periode, gir en bratt læringskurve.

SONOR Study Outside Norway

Kontakt Study Outside Norway

Vis alle utdanninger fra Study Outside Norway (SONOR)

Studiested

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Ulike studiemuligheter - Heriot-Watt University.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Kontaktinformasjon til Study Outside Norway (SONOR)

Study Outside Norway (SONOR)

Kjøpmannsgata 10
7013 Trondheim

Tlf: 73 80 97 38
sonor.no


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Ulike studiemuligheter - Heriot-Watt University:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!