Vis studentum.no som: Mobil

Ulike studiemuligheter - Felician University

Study Outside Norway (SONOR)
Sammendrag
Heltid/deltid
1-5 år
Bachelor
Oppstart: Kontakt SONOR - New York
Kontakt lånekassen

Ulike studiemuligheter - Felician University

felician university

Felician University, New York City

I de flotte forstedene til NYC ligger Felician University, et lite universitet med store ambisjoner: De vil forberede deg på å møte dette århundrets største globale utfordringer.

Bare 16 km utenfor NYC ligger Felician University, et uavhengig, privat universitet med campuser i Rutherford og Lodi, New Jersey. Universitetet ble grunnlagt i 1942 med mål om å uteksaminere studenter som er klare for å møte en verden i stadig endring. Det har de klart: 84 % av deres studenter er i relevant arbeid eller tar videre studier etter endt grad. Du kan velge mellom 55 spesialiseringer på bachelornivå fra 4 fakulteter: Arts and Sciences, Business, Education og Nursing. Felician tilbyr blant annet grader innen kunst og fotografi, journalistikk, cybersecurity og business. I flere av studieløpene er det mulig å få arbeidserfaring gjennom en praktikantstilling. Uansett hva du studerer vil du bli godt ivaretatt: Her studerer knappe 2100 studenter på bachelor- og masternivå, som sikrer deg et godt og intimt campusmiljø. Hele 73 % av klassene har mindre enn 20 studenter.

Løs globale utfordringer ved Felician University

Tross størrelsen er Felician et globalt universitet. Felician er ett av bare 30 universiteter som er blitt utnevnt til NGO av FN, altså en ikke-statlig organisasjon som driver med internasjonal virksomhet. De samarbeider med FN for å løse med globale utfordringer, fra menneskerettigheter til helse, fra økonomisk utvikling til utdanning. Universitetet har opprettet et egetU.N. Fellows-program, som gjør det mulig for studenter å delta på FN-konferanser og møte diplomater og ambassadører fra hele verden. Tidligere deltagere i programmet har representert så forskjellige land som Polen, Russland, Korea, Bosnia, Japan og USA. Uansett bakgrunn eller studiespesialisering, jobber Felician-studenter sammen om ett mål: Å gjøre verden til et bedre sted å være.

Studieliv

Felician University har lagt mye arbeid i å gi deg en god start på studielivet. Alle studenter ved Felician blir tildelt en akademisk veileder, som vil hjelpe deg å velge fag, fagregistrere deg, og legge opp løpet for hele bachelorgraden. Første året deltar du også i Felicians Freshman Experience Year (FYE). Dette er en slags brukermanual for studenter, der du får en grundig introduksjon i både de akademiske og sosiale aspektene ved universitetslivet. Kurset gjennomgår alt fra å bruke biblioteket og god studieteknikk, til å finne riktige studentorganisasjoner og aktiviteter for deg.

For kontakt eller mer informasjon om Ulike studiemuligheter - Felician University, vennligst fyll inn en interessemelding.

Studiefakta, Tittel m.m

Universitetsnivå

Kostnader

Per år: 35 000 USD

Study Outside Norway (SONOR)

SONOR Study outside Norway

SONOR – Study Outside Norway

Study Outside Norway (SONOR) er en organisasjon som til daglig jobber med å hjelpe studiesøkende norske studenter til opptak ved en rekke spennende studiesteder i utlandet. Vår spesialkompetanse omhandler studier i USA, Canada, Storbritannia, Australia, New Zealand,Singapore og en rekke institusjoner med fokus på helsefag rundt om i EU.

SONORs veiledningstjenester er gratis å benytte seg av. SONOR støttes økonomisk av skolene de samarbeider med, og kan dermed gi deg gratis og uforpliktende hjelp med tanke på dine framtidige studier. SONOR har bred kompetanse på de skolene de jobber med, og kan hjelpe deg med å kartlegge dine muligheter ved disse utdanningsinstitusjonene.

Avtal møte med en studieveileder fra SONOR her!


Study Outside Norway hjelper deg

I forkant av utenlandsstudier er det er rekke formaliteter som må være i orden, blant annet visum, riktig oversatt vitnemål, akademiske og personlige attester, støtte fra Lånekassen, samt at studiet er godkjent av NOKUT. Avhengig av hvor du ønsker å studere, finnes det en rekke ulike søknadsprosedyrer. SONOR kjenner til disse, og letter søknadsprosessen ved å hjelpe deg gjennom en liste sjekkpunkter. Study Outside Norway tilbyr også gratis veiledningstimer der mulighetene dine kartlegges ut i fra interesser og ambisjoner.

Nasjonal dekning

Ved våre kontor i Oslo, Trondheim og Bergen treffer vi til daglig store mengder norske studenter som vi gjennom samtale og veiledning hjelper med å realisere sine studiedrømmer. Ved våre kontor finner du dedikerte veiledere som hjelper deg med å kartlegge dine videre muligheter. Det er nettopp gjennom fokuset på en god dialog med deg som studiesøker vi her i SONOR kan gjøre den beste jobben for deg. Sammen finner vi alternativer som passer for deg og dine framtidsvisjoner.

Eksperter på studiesystemer og opptakskrav

Vår ekspertise er på studiesystemer, opptakskrav og søkerutiner for universitet og colleges fra følgende land: Australia, New Zealand, Singapore, USA ,Canada, Storbritannia og en rekke institusjoner i EU med fokus på medisin og tannlege. Dette er skoler vi med trygghet kan si vil kunne gi deg som student den studiekvalitet du søker, både med tanke på din akademiske og din personlige utvikling.

Hvorfor studere i utlandet?

Som student gjennom Study Outside Norway får du oppleve hvordan det er å kunne leve i et annet klima, et annet miljø, se andre trender, og andre væremåter. Du vil få mange nye opplevelser, venner for livet, og ikke minst ett internasjonalt nettverk du kan dra nytte av i senere sammenhenger. Å stå på egne ben styrker din personlige utvikling og gjør deg tryggere. Du blir mer selvstendig samtidig som du får økt forståelse for og innblikk i andre kulturer og folkeslag.

Konkurransefordel på arbeidsmarkedet

Med en stadig globalisering av arbeidsmarkedet, friere kapitalflyt og multinasjonale fusjoner er en internasjonal utdanning svært attraktivt på arbeidsmarkedet. Elementer som språkkunnskap og internasjonal erfaring blir viktige brikker å vurdere når det gjelder dine framtidsambisjoner. Gjennom utenlandsstudier får du også flere valgmuligheter med tanke på både fag, kvalitet og spesialiseringsområder. Tilbudet er mangfoldig, og en anerkjent og respektert grad vil gi deg det fortrinnet du trenger i jakten på drømmejobben. Du viser for framtidige arbeidsgivere at du er i stand til selvstendig tenkning, og at du vil kunne bidra til kvalitetsutvikling i din framtidige jobb.

Bedre engelskkunnskaper

I tillegg til en utdannelse av topp kvalitet, vil et studieopphold i utlandet også styrke dine språklige kunnskaper. Study Outside Norway tilbyr studier i de engelsktalende landene Australia, New Zealand, USA og England, og gir deg dermed unik sjanse til å perfeksjonere engelsken din. Den aller beste måten å lære et nytt språk på er uten tvil gjennom å studere i det landet der språket snakkes. Å leve med et språk døgnet rundt, under en intensiv periode, gir en bratt læringskurve.

SONOR Study Outside Norway

Kontakt Study Outside Norway

Vis alle utdanninger fra Study Outside Norway (SONOR)

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Ulike studiemuligheter - Felician University.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Kontaktinformasjon til Study Outside Norway (SONOR)

Study Outside Norway (SONOR)

Kjøpmannsgata 10
7013 Trondheim


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Ulike studiemuligheter - Felician University:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!