Vis studentum.no som: Mobil

Ulike studiemuligheter - California State University Fullerton

Study Outside Norway (SONOR)
Sammendrag
Heltid/deltid
1-5 år
Bachelor
Oppstart: Kontakt SONOR - California
Ja

Ulike studiemuligheter - California State University Fullerton

California State University Fullerton - SONOR

Utveksling på California State University Fullerto (CSUF)

SONOR har etablert samarbeid med CSUF for deg som er immatrikulert ved et universitet eller høyskole og har gjennomført et studieår av graden din. Her kan du velge mellom 3400 forskjellige fag, få fantastiske opplevelser både på og utenfor campus, samt få et fint tilskudd til CV'en din.

Universitetet er en del av California State University systemet, så her får du høy kvalitet til en relativt lav kostnad sammenliknet med andre alternativer i området. Solen skinner fra en skyfri himmel nesten året rundt, og Los Angeles er en kun en kort og flott kjøretur unna.

100 ulike studieprogrammer

Universitetet tilbyr mer enn 100 ulike studieprogrammer, inkludert 50 på masternivå. Her kan du velge mellom 3400 forskjellige fag  innenfor fakultetene for Kunst, økonomi og ledelse, Kommunikasjon, Utdanning, Helsevitenskap, Humanistiske  og samfunnsvitenskap, Naturvitenskap og matematikk, i tillegg til Ingeniør og informasjonsteknologi.

Alt av fasiliteter

CSU Fullerton er det største universitetet i California State University system, med mer enn 35 000 studenter. Campus er nydelig med blomstrende grøntarealer og moderne bygninger og fasiliteter for deg som student. Her har du lett tilgang på bibliotek, restauranter, treningssentre, svømmebassenger, datasaler og fremragende studieområder for både individuelt og gruppearbeid. Universitetet har også rundt 250 forskjellige klubber og studentorganisasjoner.

Hvorfor velge California University Fullerton?

Fem grunner til å studere ved Cal State Fullerton:

  • Studere i Orange County
  • Stort universitet med mange fagalternativer
  • Lett å overføre fag til din grad i Norge
  • Mange studentorganisasjoner og idrettslag på campus
  • Lave studiekostnader sammenliknet med tilsvarende programmer ved andre skoler i regionen

Opplev California!

Fullerton ligger sørvest for Los Angeles i Orange County. Det er en trygg og sikker by på ca 130 000 innbyggere. Området tilbyr det sørlige Californias solfylte klima med en gjennomsnittlig temperatur på 21 grader året rundt. Mindre enn 30 minutter unna så finner du sørlige Californias vakre kystlinjen med ca 6,5 km lange strender. Omtrent på samme tid det tar å reise med bil til Los Angeles, med alt som denne legendariske byen har å tilby. Santa Monica, Venice Beach, Hollywood, Beverly Hills, Sunset Boulevard er bare noen av attraksjonene. Disneyland er rundt 15 minutter unna og det tar kun 1 ½ time å kjøre ned til San Diego. CSUF er perfekt plasser for å oppleve det sørlige California!

Studiefakta, Tittel m.m

Utveksling på universitet

Kostnader

6,720 USD per semester

Study Outside Norway (SONOR)

SONOR Study Outside Norway

SONOR – Study Outside Norway

Study Outside Norway (SONOR) er en organisasjon som til daglig jobber med å hjelpe norske studiesøkende til opptak ved en rekke spennende studiesteder i utlandet. SONOR jobber med over 50 større universiteter i engelskspråklige land, og har spesialkompetanse om studier i USA, Canada, Storbritannia, Australia, New Zealand og Singapore. 

SONORs veiledningstjenester er gratis å benytte seg av. SONOR støttes økonomisk av skolene de samarbeider med, og kan dermed gi deg gratis og uforpliktende hjelp med tanke på dine framtidige studier. SONOR har bred kompetanse på de skolene de jobber med, og kan hjelpe deg med å kartlegge dine muligheter ved disse utdanningsinstitusjonene.

Avtal møte med en studieveileder fra SONOR her!


Study Outside Norway hjelper deg

I forkant av utenlandsstudier er det er rekke formaliteter som må være i orden, blant annet visum, riktig oversatt vitnemål, akademiske og personlige attester, støtte fra lånekassen, samt at studiet er godkjent av NOKUT. Avhengig av hvor du ønsker å studere, finnes det en rekke ulike søknadsprosedyrer. SONOR kjenner til disse, og letter søknadsprosessen ved å hjelpe deg gjennom en liste sjekkpunkter. Study Outside Norway tilbyr også gratis veiledningstimer der mulighetene dine kartlegges ut i fra interesser og ambisjoner.

Nasjonal dekning

SONOR har kontorer i Oslo, Trondheim, Kristiansund og Bergen. Gjennom samtale og veiledning hjelper SONOR norske studenter med å realisere sine studiedrømmer. SONOR har dedikerte veiledere som hjelper deg med å kartlegge mulighetene dine. Med fokus på en god dialog vil SONOR gjøre den beste jobben for deg som studiesøker, og finne de alternativene som best passer deg og dine framtidsvisjoner.

Hvorfor studere i utlandet?

Som student gjennom Study Outside Norway får du oppleve hvordan det er å kunne leve i et annet klima, et annet miljø, se andre trender, og andre væremåter. Du vil få mange nye opplevelser, venner for livet, og ikke minst ett internasjonalt nettverk du kan dra nytte av i senere sammenhenger. Å stå på egne ben styrker din personlige utvikling og gjør deg tryggere. Du blir mer selvstendig samtidig som du får økt forståelse for og innblikk i andre kulturer og folkeslag.

Konkurransefordel på arbeidsmarkedet

Med en stadig globalisering av arbeidsmarkedet, friere kapitalflyt og multinasjonale fusjoner er en internasjonal utdanning svært attraktivt på arbeidsmarkedet. Elementer som språkkunnskap og internasjonal erfaring blir viktige brikker å vurdere når det gjelder dine framtidsambisjoner. Gjennom utenlandsstudier får du også flere valgmuligheter med tanke på både fag, kvalitet og spesialiseringsområder. Tilbudet er mangfoldig, og en anerkjent og respektert grad vil gi deg det fortrinnet du trenger i jakten på drømmejobben. Du viser for framtidige arbeidsgivere at du er i stand til selvstendig tenkning, og at du vil kunne bidra til kvalitetsutvikling i din framtidige jobb.

Bedre engelskkunnskaper

I tillegg til en utdannelse av topp kvalitet, vil et studieopphold i utlandet også styrke dine språklige kunnskaper. Study Outside Norway tilbyr studier i de engelsktalende landene Australia, New Zealand, USA og England, og gir deg dermed unik sjanse til å perfeksjonere engelsken din. Den aller beste måten å lære et nytt språk på er uten tvil gjennom å studere i det landet der språket snakkes. Å leve med et språk døgnet rundt, under en intensiv periode, gir en bratt læringskurve.

SONOR Study Outside Norway

Kontakt Study Outside Norway

Vis alle utdanninger fra Study Outside Norway (SONOR)

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Ulike studiemuligheter - California State University Fullerton.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Kontaktinformasjon til Study Outside Norway (SONOR)

Study Outside Norway (SONOR)

Kjøpmannsgata 10
7013 Trondheim

Tlf: 73 80 97 38
sonor.no


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Ulike studiemuligheter - California State University Fullerton:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!