Vis studentum.no som: Mobil

Ulike studiemuligheter - Auckland University of Technology

Study Outside Norway (SONOR)
Sammendrag
Heltid/deltid
1-5 år
Bachelor
Oppstart: Kontakt SONOR - Auckland
Søknadsfrist: Vår: 15. desember – Høst: 15. mai

Ulike studiemuligheter - Auckland University of Technology

Auckland University of Technology - SONOR

Auckland University of Technology

Drømmer du om å studere på New Zealand? Auckland University of Technology er et innovativt og teknologisk rettet universitet som ligger på New Zelands nord-øy. Her møter du studenter fra over femti ulike land!

Aukland University of Technology (AUT) har totalt 24000 studenter og 1010 lærere. Klassene er små og personlige, noe som skaper god kontakt med lærer og student. AUT er lokalisert på New Zealands største by, den multikulturelle og vakre byen Auckland.

Internasjonalt anerkjent universitet

Auckland University of Technology er et internasjonalt anerkjent universitet som er kvalitetsgodkjent av regjeringen på New Zealand. Skolen holder kurs på alle nivåer, fra grunnkurs til PhD (doktorgrad), og tilbyr en lang rekke emner som inkluderer:

 • Business
 • Helse
 • Sport og friluft
 • Vitenskap
 • Kunst og design
 • Kommunikasjon
 • Data 
 • Matematikk
 • Teknologi
 • Ingeniørfag
 • Språk
 • Turisme og service
 • Samfunnsfag

 

Auckland University of Technology har også en sterk forskningskultur. Dette betyr at studenter har mulighet til å jobbe og lære side om side på et av New Zealands mest innovative og kreative forskningssteder. Skolens nære kontakt med relevante industrier og eksperter er i tillegg et godt utgangspunkt for nettverksbygging.

Etter å ha fullført dine studier ved Auckland University of Technology har du en universitetsutdannelse av høy kvalitet.

Bomuligheter i Auckland

Auckland University of Technology tilbyr to inlosjeringsmuligheter; Wellesly Student Apartments og Akoranga Student Village. Disse rommer tilsamen over 700 studenter og er utmerkede losjeringstilbud til rimelige priser og i nær avstand til skolen.

For kontakt eller mer informasjon om Ulike studiemuligheter - Auckland University of Technology, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Studenter kan søke om studentvisum etter ankomst i New Zealand. Det internasjonale kontoret ved universitetet vil hjelpe deg med denne prosessen. Det er ikke nødvendig å søke om turistvisum på forhånd, men du må skaffe returbillett innen tre måneder. Denne kan du senere endre.

I tillegg kreves det dokumenterte gode engelskkunnskaper. Om søkere ikke tilfredsstiller dette kravet må man avlegge en språktest (IELTS eller TOEFL).

For mer informasjon om søknadsprosessen og opptakskrav, ta kontakt med SONOR.

Studiefakta, Tittel m.m

 • Bachelor
 • Master
 • Utveksling

Beliggenhet

New Zealands hovedstad

Auckland er New Zealands hovedstad og har ca 1.200.000 innbyggere, hvorav 27 % er fra andre land enn New Zealand. Dette gjør Auckland til en kulturell smeltedigel og en sann internasjonal opplevelse! I tillegg til å være det mest urbane området på New Zealand ligger byen nær regnskog og eksotiske øyer og byr dermed på både natur og storby.

Auckland – City of Sails

Auckland kalles ofte «City of Sails» fordi havnen alltid er fylt med seilbåter. Utenfor havnen Viaduct Basin arrangeres ofte seilaser, blant annet America's Cup-regattaane. Et yrende tilbud av kafeer, restauranter og nattklubber ved havnen bidrar til Aucklands pulserende natteliv. Byen er også ett shoppingmekka med store shoppingsentre, berømte loppemarkeder og fargerike handleopplevelser. Waitemata Harbour har flere populære strender, og på vestkysten er det gode muligheter for surfing. Strendene blir ofte patruljerte av livredningsklubber.

Byen har en rekke rugby- og cricket-baner, samt arenaer for motorsport, tennis, badminton, svømming, fotball og mye annet. Mars hvert år, arrangeres et 8,4 km langt mosjonsløp, kalt «Round the Bays». En av de Aucklands største attraksjoner er det berømte 328 meter høye Sky Tower, den høyeste frittstående konstruksjonen på den sørlige halvkulen.

Kostnader

Fra 25,000 NZD

Study Outside Norway (SONOR)

SONOR Study outside Norway

SONOR – Study Outside Norway

Study Outside Norway (SONOR) er en organisasjon som til daglig jobber med å hjelpe studiesøkende norske studenter til opptak ved en rekke spennende studiesteder i utlandet. Vår spesialkompetanse omhandler studier i USA, Canada, Storbritannia, Australia, New Zealand,Singapore og en rekke institusjoner med fokus på helsefag rundt om i EU.

SONORs veiledningstjenester er gratis å benytte seg av. SONOR støttes økonomisk av skolene de samarbeider med, og kan dermed gi deg gratis og uforpliktende hjelp med tanke på dine framtidige studier. SONOR har bred kompetanse på de skolene de jobber med, og kan hjelpe deg med å kartlegge dine muligheter ved disse utdanningsinstitusjonene.

Avtal møte med en studieveileder fra SONOR her!


Study Outside Norway hjelper deg

I forkant av utenlandsstudier er det er rekke formaliteter som må være i orden, blant annet visum, riktig oversatt vitnemål, akademiske og personlige attester, støtte fra Lånekassen, samt at studiet er godkjent av NOKUT. Avhengig av hvor du ønsker å studere, finnes det en rekke ulike søknadsprosedyrer. SONOR kjenner til disse, og letter søknadsprosessen ved å hjelpe deg gjennom en liste sjekkpunkter. Study Outside Norway tilbyr også gratis veiledningstimer der mulighetene dine kartlegges ut i fra interesser og ambisjoner.

Nasjonal dekning

Ved våre kontor i Oslo, Trondheim og Bergen treffer vi til daglig store mengder norske studenter som vi gjennom samtale og veiledning hjelper med å realisere sine studiedrømmer. Ved våre kontor finner du dedikerte veiledere som hjelper deg med å kartlegge dine videre muligheter. Det er nettopp gjennom fokuset på en god dialog med deg som studiesøker vi her i SONOR kan gjøre den beste jobben for deg. Sammen finner vi alternativer som passer for deg og dine framtidsvisjoner.

Eksperter på studiesystemer og opptakskrav

Vår ekspertise er på studiesystemer, opptakskrav og søkerutiner for universitet og colleges fra følgende land: Australia, New Zealand, Singapore, USA ,Canada, Storbritannia og en rekke institusjoner i EU med fokus på medisin og tannlege. Dette er skoler vi med trygghet kan si vil kunne gi deg som student den studiekvalitet du søker, både med tanke på din akademiske og din personlige utvikling.

Hvorfor studere i utlandet?

Som student gjennom Study Outside Norway får du oppleve hvordan det er å kunne leve i et annet klima, et annet miljø, se andre trender, og andre væremåter. Du vil få mange nye opplevelser, venner for livet, og ikke minst ett internasjonalt nettverk du kan dra nytte av i senere sammenhenger. Å stå på egne ben styrker din personlige utvikling og gjør deg tryggere. Du blir mer selvstendig samtidig som du får økt forståelse for og innblikk i andre kulturer og folkeslag.

Konkurransefordel på arbeidsmarkedet

Med en stadig globalisering av arbeidsmarkedet, friere kapitalflyt og multinasjonale fusjoner er en internasjonal utdanning svært attraktivt på arbeidsmarkedet. Elementer som språkkunnskap og internasjonal erfaring blir viktige brikker å vurdere når det gjelder dine framtidsambisjoner. Gjennom utenlandsstudier får du også flere valgmuligheter med tanke på både fag, kvalitet og spesialiseringsområder. Tilbudet er mangfoldig, og en anerkjent og respektert grad vil gi deg det fortrinnet du trenger i jakten på drømmejobben. Du viser for framtidige arbeidsgivere at du er i stand til selvstendig tenkning, og at du vil kunne bidra til kvalitetsutvikling i din framtidige jobb.

Bedre engelskkunnskaper

I tillegg til en utdannelse av topp kvalitet, vil et studieopphold i utlandet også styrke dine språklige kunnskaper. Study Outside Norway tilbyr studier i de engelsktalende landene Australia, New Zealand, USA og England, og gir deg dermed unik sjanse til å perfeksjonere engelsken din. Den aller beste måten å lære et nytt språk på er uten tvil gjennom å studere i det landet der språket snakkes. Å leve med et språk døgnet rundt, under en intensiv periode, gir en bratt læringskurve.

SONOR Study Outside Norway

Kontakt Study Outside Norway

Vis alle utdanninger fra Study Outside Norway (SONOR)

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Ulike studiemuligheter - Auckland University of Technology.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Kontaktinformasjon til Study Outside Norway (SONOR)

Study Outside Norway (SONOR)

Kjøpmannsgata 10
7013 Trondheim


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Ulike studiemuligheter - Auckland University of Technology:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!