Vis studentum.no som: Mobil

Ulike studiemuligheter - Arts University Bournemouth

Study Outside Norway (SONOR)
Sammendrag
Bachelor
Bournemouth
1-5 år
Heltid/deltid
Kontakt lånekassen
Kontakt SONOR
Søknadsfrist: 30. juni
Klasserom

Ulike studiemuligheter - Arts University Bournemouth

Ta din utdanning ved Arts University Bournemouth

Arts University Bournemouth er et ledende kunst- og designuniversitet i Storbritannia. Universitetet ligger i vakre Bournemouth og tilbyr et rikt akademisk og sosialt miljø under studiene.

Universitetet er én av bare femten institusjoner for høyere utdanning i Storbritannia som er viet kun til studier innenfor kunst, design og media. AUB har undervist i disse fagene i lang tid og har et godt rykte, både nasjonalt og internasjonalt. I 2021 ble universitetet kåret til det beste spesialiserte kunst- og designuniversitetet i Storbritannia (Good University Guide 2021).

Arts University Bournemouth er et universitet med i underkant av 4000 studenter, alle tilhørende på et campus i Bournemouth. Her finner du et kreativt fellesskap der både ansatte og studenter deler en forpliktelse til å gjøre kreativiteten til karriere.

Beliggenhet

Skolen ligger i Bournemouth, en by som ifølge TripAdvisor er hjem til Storbritannias beste strender! Selve byen er kjent som et senter for turisme, og tiltrekker seg store mengder besøkende fra både Storbritannia og resten av Europa.

Byen har et aktivt uteliv, med en rekke barer, cafeer og nattklubber. Det er også flere kinoer, teater og konsertscener her. Bournemouth er også kjent for gode fasiliteter for å drive idrett. Store treningssenter, og et mangfold av utendørsaktiviteter. Området er kanskje spesielt kjent for aktiviteter knyttet opp mot vannsport.

For kontakt eller mer informasjon om Ulike studiemuligheter - Arts University Bournemouth, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Vurderer normalt sett søkere med 4 i karaktersnitt. Det er i tillegg krav om portefølje for de fleste fag.

Kontakt SONOR for mer informasjon!

Studiefakta, Tittel m.m

  • Bachelor
  • Master

Kostnader

Fra 16 950 GBP (stipender tilgjengelig). 

Kontakt SONOR for mer informasjon. 

Hvorfor velge Study Outside Norway (SONOR)?

Rullerende opptak

Støttet av lånekassen

Internasjonal akkreditering

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Ulike studiemuligheter - Arts University Bournemouth.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Study Outside Norway (SONOR)

SONOR Study outside Norway

SONOR – Study Outside Norway

Study Outside Norway (SONOR) er en organisasjon som til daglig jobber med å hjelpe studiesøkende norske studenter med opptak til en rekke spennende studiesteder i utlandet. Vår spesialkompetanse omhandler studier i USA, Storbritannia, Australia, New Zealand, Singapore og en rekke institusjoner med fokus på helsefag rundt om i EU.

SONORs veiledningstjenester er gratis å benytte seg av. SONOR støttes økonomisk av skolene de samarbeider med, og kan dermed gi deg gratis og uforpliktende hjelp med tanke på dine framtidige studier. SONOR har bred kompetanse på de skolene de jobber med, og kan hjelpe deg med å kartlegge dine muligheter ved disse utdanningsinstitusjonene.

Study Outside Norway hjelper deg

I forkant av utenlandsstudier er det er rekke formaliteter som må være i orden, blant annet visum, riktig oversatt vitnemål, akademiske og personlige attester, støtte fra Lånekassen, samt at studiet er godkjent av NOKUT. Avhengig av hvor du ønsker å studere, finnes det en rekke ulike søknadsprosedyrer. SONOR kjenner til disse, og letter søknadsprosessen ved å hjelpe deg gjennom en liste sjekkpunkter. Study Outside Norway tilbyr også gratis veiledningstimer der mulighetene dine kartlegges ut i fra interesser og ambisjoner.

Nasjonal dekning

Ved våre kontorer i Oslo og Trondheim treffer vi daglig norske studenter som vi gjennom samtale og veiledning hjelper med å realisere sine studiedrømmer. Ved våre kontorer finner du dedikerte veiledere som hjelper deg med å kartlegge dine videre muligheter. Sammen finner vi alternativer som passer for deg og dine framtidsvisjoner.

Hvorfor studere i utlandet?

Som student gjennom Study Outside Norway får du oppleve blant annet:

  • Hvordan det er å leve i et annet klima, et annet miljø, se andre trender, og andre væremåter.
  • Du vil få mange nye opplevelser, venner for livet, og ikke minst ett internasjonalt nettverk du kan dra nytte av i senere sammenhenger.
  • At å stå på egne ben styrker din personlige utvikling og gjør deg tryggere.
  • Du blir mer selvstendig samtidig som du får økt forståelse for og innblikk i andre kulturer og folkeslag.

Konkurransefordel på arbeidsmarkedet

Med en stadig globalisering av arbeidsmarkedet, friere kapitalflyt og multinasjonale fusjoner er en internasjonal utdanning svært attraktivt på arbeidsmarkedet. Elementer som språkkunnskap og internasjonal erfaring blir viktige brikker å vurdere når det gjelder dine framtidsambisjoner. Gjennom utenlandsstudier får du også flere valgmuligheter med tanke på både fag, kvalitet og spesialiseringsområder. Tilbudet er mangfoldig, og en anerkjent og respektert grad vil gi deg det fortrinnet du trenger i jakten på drømmejobben. Du viser for framtidige arbeidsgivere at du er i stand til selvstendig tenkning, og at du vil kunne bidra til kvalitetsutvikling i din framtidige jobb.

Bedre engelskkunnskaper

I tillegg til en utdannelse av topp kvalitet, vil et studieopphold i utlandet også styrke dine språklige kunnskaper. Study Outside Norway tilbyr studier i de engelsktalende landene Australia, New Zealand, USA og England, og gir deg dermed unik sjanse til å perfeksjonere engelsken din. Den aller beste måten å lære et nytt språk på er uten tvil gjennom å studere i det landet der språket snakkes. Å leve med et språk døgnet rundt, under en intensiv periode, gir en bratt læringskurve.

Vis alle utdanninger fra Study Outside Norway (SONOR)

Kontaktinformasjon til Study Outside Norway (SONOR)

Study Outside Norway (SONOR)

Kjøpmannsgata 10
7013 Trondheim

Tlf: 73 80 97 38
Fax 73 80 97 51
sonor.no


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Ulike studiemuligheter - Arts University Bournemouth:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!

Maiken kom inn på drømmestudiet ...

SONOR har hjulpet mange studenter å finne sitt drømmestudium. Les mer om hvordan vi hjalp Maiken å oppfylle sin drøm og hvordan vi kan hjelpe deg med å oppfylle din!

Les mer