Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Universitet og høgskole
Portland
Kontakt SONOR
Klasserom
Portland

Ingeniør

Ingeniørutdanning 

Ta en teknisk utdanning og fordyp deg i dine interesser.  

Undersøk virkelige problemer og lær deg hvordan du utvikler de beste løsningene - alt fra fornybar energi til motstandsdyktig infrastruktur.  

Om utdanningen 

Med en ingeniørutdanning vil du lære om de største utfordringene i et moderne samfunn. Du vil lære å utvikle ny teknologi, samt opprettholde, vedlikeholde og optimalisere prosesser og systemer. For å bli i stand til å gjøre dette, vil du lære om emner som teknikk, bioteknologi, elektronikk, maskineri, matematikk og teknologi. Nøyaktig hvilke emner og hvor dypt du studerer disse er avhengig av hvilket fordypningsområde du velger.  

Ulike retninger i ingeniørutdanningen: 

  • Mekanisk ingeniør 
  • Dataingeniør 
  • Sivilingeniør 
  • Elektroingeniør 
  • Aeroingeniør 
  • Energiingeniør 

* Det er kun sivilingeniør som gir deg en beskyttet tittel. For å bli en sivilingeniør må du ta en mastergrad i faget.  

Utdanningen er bygget opp på en slik måte at du får en grundig innføring i teori, samtidig som du løser virkelige og praktiske oppgaver. De praktiske oppgavene kommer i form av gruppearbeid, case-oppgaver og praksis, for eksempel. Denne kombinasjonen mellom teori og praktiske ferdigheter gir deg verktøykassen du trenger for å starte din karriere som ingeniør - uansett hva din fordypning er.  

Karrieremuligheter 

Som ingeniør jobber du med teknologi og utvikling av nye teknikker. Innen hvilket fagområde du vil få jobbmuligheter vil påvirkes av hvilken utdanning og retning du har studert. De ulike retningene innen ingeniørfaget som nevnes over, fungerer også som eksempler på hva slags type ingeniør du kan bli.  

For kontakt eller mer informasjon om Ingeniør, vennligst fyll inn en interessemelding.

Kostnader

Kontakt skolen for informasjon om kostnader. 

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Ingeniør.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Portland State University

Portland

Vil du studere ved et universitet som er litt annerledes? Da bør Portland State University være på toppen av din liste – dette er et universitet med rom for alle.

Om Portland State University

Portland State University (PSU) er studiestedet for deg som liker å tenke utenfor boksen. Her gjør de mer enn å studere problemene - de tar tak i dem. Ved PSU får du jobbe side om side med toppforskere, lokale organisasjoner og bransjeledere. Du får bryne deg på ekte problemstillinger og finne kreative løsninger. 

Stipend

PSU gir rett til studiestøtte fra Lånekassen. Det betyr at du kan få støtte til å betale skolepenger, betale for livsopphold og dekke reise til studiestedet.

En utdanning som betyr noe

PSU er et universitet som er åpent for nye ideer – spesielt unike ideer – som betyr at du som student får rom til å prøve, feile og lykkes. Det er det du som styrer undervisningen. University Studies, et prisvinnende studieprogram, er skreddersydd for deg og dine ambisjoner. Uansett hva du studerer ved PSU, vil du utfordres til å svare på de store spørsmålene.

Bo på campus

Den aller beste måten å komme i kontakt med andre studenter er å bo på campus; en opplevelse du ikke vil gå glipp av. For studenter som bor på campus finnes det masse ekstra støtte og ressurser, til og med egne arrangementer slik som Kickstart Your Brain, Weekly Success Series og Refuel Your Brain.

Søk gjennom SONOR

SONOR hjelper deg som har lyst til å studere i utlandet med alt fra kartlegging av studiemuligheter til selve søknadsprosessen. Det er ingen økonomiske forpliktelser for deg som student å benytte deg av SONOR sine tjenester, så hvorfor stå alene når du kan ha vår kompetanse i ryggen overfor et så stort og viktig valg?

Vis alle utdanninger fra Portland State University

Kontaktinformasjon til Portland State University

Portland State University

broadway 97201
1825 portland

Tlf: 73 80 97 31
Fax 73 80 97 51
sonor.no


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Ingeniør:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!