Portland

Vil du studere ved et universitet som er litt annerledes? Da bør Portland State University være på toppen av din liste – dette er et universitet med rom for alle.

Om Portland State University

Portland State University (PSU) er studiestedet for deg som liker å tenke utenfor boksen. Her gjør de mer enn å studere problemene - de tar tak i dem. Ved PSU får du jobbe side om side med toppforskere, lokale organisasjoner og bransjeledere. Du får bryne deg på ekte problemstillinger og finne kreative løsninger. 

Stipend

PSU gir rett til studiestøtte fra Lånekassen. Det betyr at du kan få støtte til å betale skolepenger, betale for livsopphold og dekke reise til studiestedet.

En utdanning som betyr noe

PSU er et universitet som er åpent for nye ideer – spesielt unike ideer – som betyr at du som student får rom til å prøve, feile og lykkes. Det er det du som styrer undervisningen. University Studies, et prisvinnende studieprogram, er skreddersydd for deg og dine ambisjoner. Uansett hva du studerer ved PSU, vil du utfordres til å svare på de store spørsmålene.

Bo på campus

Den aller beste måten å komme i kontakt med andre studenter er å bo på campus; en opplevelse du ikke vil gå glipp av. For studenter som bor på campus finnes det masse ekstra støtte og ressurser, til og med egne arrangementer slik som Kickstart Your Brain, Weekly Success Series og Refuel Your Brain.

Søk gjennom SONOR

SONOR hjelper deg som har lyst til å studere i utlandet med alt fra kartlegging av studiemuligheter til selve søknadsprosessen. Det er ingen økonomiske forpliktelser for deg som student å benytte deg av SONOR sine tjenester, så hvorfor stå alene når du kan ha vår kompetanse i ryggen overfor et så stort og viktig valg?


For kontakt eller mer informasjon om Portland State University, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger

Ingeniør Portland
Visuell og utøvende kunst Portland

Kontakt skolen

Portland State University

broadway 97201
1825 portland

Tlf: 73 80 97 31
Fax 73 80 97 51
sonor.no


Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Portland State University.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Portland State University:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!