Vis studentum.no som: Mobil

Medisinstudier i Warszawa

Study Outside Norway (SONOR)
Sammendrag
Heltid
6 år
Profesjonsstudium
Oppstart: - Warszawa
Ja

Medisinstudier i Warszawa

medisinstudier i polen

Medisinstudier i Warszawa 

Universitetet har det største medisinske programmet i Polen og er svært populært blant lokale og internasjonale studenter. De samarbeider tett med universiteter i blant annet Tyskland, Frankrike og Storbritannia, for å sikre best mulig kunnskapsutveksling. Universitetet har også et tett samarbeid med næringslivet, og har i samarbeid med blant annet Bayer, GlaxoSmithKline og GE Healthcare opprettet et moderne forskningssenter.

The Medical University of Warsaw

Medical University of Warsaw er ett av Polens eldste universiteter, over 200 år gammelt. I 1993 startet universitetet opp med sitt engelskspråklige program, og tilbyr 80 studieplasser til internasjonale studenter.

Universitetet ligger i Warszawa som er Polens hovedstad med om lag 2 millioner innbyggere. Kort avstand til sentrum og den internasjonale flyplassen.

Studenter

Siden 1993 har The Medical University of Warsaw tilbudt engelskspråklig medisinprogram, og tilbyr 80 plasser til internasjonale studenter hvert år. Som norsk student vil du ta del i undervisningen på 2nd Faculty of Medicine Universitetet holder til sentralt i Warszawa.

Livet rundt studiene

I tillegg til den lokale ANSA-foreningen, har universitetet flere studentforeninger. Den mest appellerende er kanskje Teddy Bear Hospital hvor studenter hjelper syke bamser i et prosjekt for å få barn mindre redde for sykehus og leger. Bamsene gjennomgår blant annet EKG-tester og ultralyd, og viser barna at sykehus kan også være ufarlige. I tillegg har universitetet en rekke sportsklubber og musikkforeninger.

For kontakt eller mer informasjon om Medisinstudier i Warszawa, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

For studenter med norsk vitnemål har The Medical University of Warsaw satt følgende krav:
1. Bestått opptaksprøve i kjemi 1+2, biologi 1+2 og fysikk 1.
2. Minimum karakteren 4 i VG1 engelsk, 6.0 IELTS eller 90 TOFEL iBT.

Du må ha generell studiekompetanse for å studere ved The Medical University of Warsaw.

Opptaksprøven består av 100 spørsmål – 35 i kjemi, 35 i biologi og 30 i fysikk.

For mer informasjon om søknadsprosedyrer ta kontakt med SONOR.

Studiefakta, Tittel m.m

Fem gode grunner til å velge The Medical University of Warsaw

  1. Du kan begynne rett i jobb etter endte studier

  2. Det er billig å bo

  3. En medisingrad fra Polen holder høy standard

  4. Du lærer et nytt språk

  5. Universitetet har lang og tradisjonsrik historie

Kostnader

12 900 EUR

Study Outside Norway (SONOR)

SONOR Study outside Norway

SONOR – Study Outside Norway

Study Outside Norway (SONOR) er en organisasjon som til daglig jobber med å hjelpe studiesøkende norske studenter til opptak ved en rekke spennende studiesteder i utlandet. Vår spesialkompetanse omhandler studier i USA, Canada, Storbritannia, Australia, New Zealand,Singapore og en rekke institusjoner med fokus på helsefag rundt om i EU.

SONORs veiledningstjenester er gratis å benytte seg av. SONOR støttes økonomisk av skolene de samarbeider med, og kan dermed gi deg gratis og uforpliktende hjelp med tanke på dine framtidige studier. SONOR har bred kompetanse på de skolene de jobber med, og kan hjelpe deg med å kartlegge dine muligheter ved disse utdanningsinstitusjonene.

Avtal møte med en studieveileder fra SONOR her!


Study Outside Norway hjelper deg

I forkant av utenlandsstudier er det er rekke formaliteter som må være i orden, blant annet visum, riktig oversatt vitnemål, akademiske og personlige attester, støtte fra Lånekassen, samt at studiet er godkjent av NOKUT. Avhengig av hvor du ønsker å studere, finnes det en rekke ulike søknadsprosedyrer. SONOR kjenner til disse, og letter søknadsprosessen ved å hjelpe deg gjennom en liste sjekkpunkter. Study Outside Norway tilbyr også gratis veiledningstimer der mulighetene dine kartlegges ut i fra interesser og ambisjoner.

Nasjonal dekning

Ved våre kontor i Oslo, Trondheim og Bergen treffer vi til daglig store mengder norske studenter som vi gjennom samtale og veiledning hjelper med å realisere sine studiedrømmer. Ved våre kontor finner du dedikerte veiledere som hjelper deg med å kartlegge dine videre muligheter. Det er nettopp gjennom fokuset på en god dialog med deg som studiesøker vi her i SONOR kan gjøre den beste jobben for deg. Sammen finner vi alternativer som passer for deg og dine framtidsvisjoner.

Eksperter på studiesystemer og opptakskrav

Vår ekspertise er på studiesystemer, opptakskrav og søkerutiner for universitet og colleges fra følgende land: Australia, New Zealand, Singapore, USA ,Canada, Storbritannia og en rekke institusjoner i EU med fokus på medisin og tannlege. Dette er skoler vi med trygghet kan si vil kunne gi deg som student den studiekvalitet du søker, både med tanke på din akademiske og din personlige utvikling.

Hvorfor studere i utlandet?

Som student gjennom Study Outside Norway får du oppleve hvordan det er å kunne leve i et annet klima, et annet miljø, se andre trender, og andre væremåter. Du vil få mange nye opplevelser, venner for livet, og ikke minst ett internasjonalt nettverk du kan dra nytte av i senere sammenhenger. Å stå på egne ben styrker din personlige utvikling og gjør deg tryggere. Du blir mer selvstendig samtidig som du får økt forståelse for og innblikk i andre kulturer og folkeslag.

Konkurransefordel på arbeidsmarkedet

Med en stadig globalisering av arbeidsmarkedet, friere kapitalflyt og multinasjonale fusjoner er en internasjonal utdanning svært attraktivt på arbeidsmarkedet. Elementer som språkkunnskap og internasjonal erfaring blir viktige brikker å vurdere når det gjelder dine framtidsambisjoner. Gjennom utenlandsstudier får du også flere valgmuligheter med tanke på både fag, kvalitet og spesialiseringsområder. Tilbudet er mangfoldig, og en anerkjent og respektert grad vil gi deg det fortrinnet du trenger i jakten på drømmejobben. Du viser for framtidige arbeidsgivere at du er i stand til selvstendig tenkning, og at du vil kunne bidra til kvalitetsutvikling i din framtidige jobb.

Bedre engelskkunnskaper

I tillegg til en utdannelse av topp kvalitet, vil et studieopphold i utlandet også styrke dine språklige kunnskaper. Study Outside Norway tilbyr studier i de engelsktalende landene Australia, New Zealand, USA og England, og gir deg dermed unik sjanse til å perfeksjonere engelsken din. Den aller beste måten å lære et nytt språk på er uten tvil gjennom å studere i det landet der språket snakkes. Å leve med et språk døgnet rundt, under en intensiv periode, gir en bratt læringskurve.

SONOR Study Outside Norway

Kontakt Study Outside Norway

Vis alle utdanninger fra Study Outside Norway (SONOR)

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Medisinstudier i Warszawa.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Kontaktinformasjon til Study Outside Norway (SONOR)

Study Outside Norway (SONOR)

Kjøpmannsgata 10
7013 Trondheim


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Medisinstudier i Warszawa:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!