Vis studentum.no som: Mobil

Medisinstudier i Warszawa

Study Outside Norway (SONOR)
Sammendrag
Heltid
6 år
Profesjonsstudium
Ja

Medisinstudier i Warszawa

medisinstudier i polen

Medisinstudier i Warszawa 

Studiet gir legeutdanning (M.D.grad) som gir autorisasjon som lege i Norge. Turnus avtjenes på vanlig måte i Norge. Studiet er godkjent for lån og stipend etter gjeldende regler i Statens Lånekasse.

The Medical University of Warsaw

Medical University of Warsaw er ett av Polens eldste universiteter, over 200 år gammelt. I 1993 startet universitetet opp med sitt engelskspråklige program, og tilbyr 80 studieplasser til internasjonale studenter.

Universitetet ligger i Warszawa som er Polens hovedstad med om lag 2 millionwe innbyggere. Kort avstand til sentrum og den internasjonale flyplassen.

Studenter

Universitetet har totalt over 3 000 studenter. English Division tar vanligvis opp ca. 80 studenter pr. år. I dag studerer rundt 100 nordmenn ved fakultetet. Ellers er det en god del svenske, tyske og amerikanske studenter ved fakultetet.

Boforhold

Universitetet kan tilby hybel på studentby. Prisen er ca. NOK 2000 og standarden er rimelig bra. Likevel velger de fleste norske studentene å skaffe seg leilighet på det private utleiemarkedet. Warszawa er et pressområde, men det er fortsatt mulig å få leid en 3 roms leilighet for om lag 6000 NOK.

Opptakskrav/Søknad

Opptaket baserer seg på studiekompetanse fra videregående. Opptaket skjer gjennom en opptaksprøve i biologi, kjemi og fysikk. Kunnskaper på nivå med kjemi 1+2 og biologi 1+2, samt minimum fysikk 1 er nødvendig for å kunne ha noen sjanser til å klare opptaksprøven. Det er ikke et formelt krav at du har biologi, kjemi eller fysikk på vitnemålet. Det kreves minimum karakteren 4 i engelsk på vitnemålet. Hvis ikke må TOEFL ellet IELTS-test avlegges. Det vil være til sammen 100 spørsmål av typen multiple choice.

Hvis du har IB-vitnemål, ta kontakt med SONOR Interstudies for mer informasjon.

Studiefakta, Tittel m.m

Studiet gir legeutdanning ( M.D.grad) som etter noen ukers tilleggskurs gir autorisasjon som lege i Norge.

Kostnader

For tiden € 11.100 per skoleår. I tillegg er det en søknadsavgift (Application fee) på € 200 som betales i forbindelse med søknaden (refunderes ikke). Dette er avgifter som alle søkere må betale. Det koster ikke noe ekstra å søke gjennom SONOR Interstudies. Skolepengestøtten fra lånekassen dekker dette beløpet. Skolepengene kan betales i 2 rater.

Study Outside Norway (SONOR)

SONOR Study Outside Norway

SONOR – Study Outside Norway

Study Outside Norway (SONOR) er en organisasjon som til daglig jobber med å hjelpe norske studiesøkende til opptak ved en rekke spennende studiesteder i utlandet. SONOR jobber med over 50 større universiteter i engelskspråklige land, og har spesialkompetanse om studier i USA, Canada, Storbritannia, Australia, New Zealand og Singapore. 

SONORs veiledningstjenester er gratis å benytte seg av. SONOR støttes økonomisk av skolene de samarbeider med, og kan dermed gi deg gratis og uforpliktende hjelp med tanke på dine framtidige studier. SONOR har bred kompetanse på de skolene de jobber med, og kan hjelpe deg med å kartlegge dine muligheter ved disse utdanningsinstitusjonene.

Avtal møte med en studieveileder fra SONOR her!


Study Outside Norway hjelper deg

I forkant av utenlandsstudier er det er rekke formaliteter som må være i orden, blant annet visum, riktig oversatt vitnemål, akademiske og personlige attester, støtte fra lånekassen, samt at studiet er godkjent av NOKUT. Avhengig av hvor du ønsker å studere, finnes det en rekke ulike søknadsprosedyrer. SONOR kjenner til disse, og letter søknadsprosessen ved å hjelpe deg gjennom en liste sjekkpunkter. Study Outside Norway tilbyr også gratis veiledningstimer der mulighetene dine kartlegges ut i fra interesser og ambisjoner.

Nasjonal dekning

SONOR har kontorer i Oslo, Trondheim, Kristiansund og Bergen. Gjennom samtale og veiledning hjelper SONOR norske studenter med å realisere sine studiedrømmer. SONOR har dedikerte veiledere som hjelper deg med å kartlegge mulighetene dine. Med fokus på en god dialog vil SONOR gjøre den beste jobben for deg som studiesøker, og finne de alternativene som best passer deg og dine framtidsvisjoner.

Hvorfor studere i utlandet?

Som student gjennom Study Outside Norway får du oppleve hvordan det er å kunne leve i et annet klima, et annet miljø, se andre trender, og andre væremåter. Du vil få mange nye opplevelser, venner for livet, og ikke minst ett internasjonalt nettverk du kan dra nytte av i senere sammenhenger. Å stå på egne ben styrker din personlige utvikling og gjør deg tryggere. Du blir mer selvstendig samtidig som du får økt forståelse for og innblikk i andre kulturer og folkeslag.

Konkurransefordel på arbeidsmarkedet

Med en stadig globalisering av arbeidsmarkedet, friere kapitalflyt og multinasjonale fusjoner er en internasjonal utdanning svært attraktivt på arbeidsmarkedet. Elementer som språkkunnskap og internasjonal erfaring blir viktige brikker å vurdere når det gjelder dine framtidsambisjoner. Gjennom utenlandsstudier får du også flere valgmuligheter med tanke på både fag, kvalitet og spesialiseringsområder. Tilbudet er mangfoldig, og en anerkjent og respektert grad vil gi deg det fortrinnet du trenger i jakten på drømmejobben. Du viser for framtidige arbeidsgivere at du er i stand til selvstendig tenkning, og at du vil kunne bidra til kvalitetsutvikling i din framtidige jobb.

Bedre engelskkunnskaper

I tillegg til en utdannelse av topp kvalitet, vil et studieopphold i utlandet også styrke dine språklige kunnskaper. Study Outside Norway tilbyr studier i de engelsktalende landene Australia, New Zealand, USA og England, og gir deg dermed unik sjanse til å perfeksjonere engelsken din. Den aller beste måten å lære et nytt språk på er uten tvil gjennom å studere i det landet der språket snakkes. Å leve med et språk døgnet rundt, under en intensiv periode, gir en bratt læringskurve.

SONOR Study Outside Norway

Kontakt Study Outside Norway

Vis alle utdanninger fra Study Outside Norway (SONOR)

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Medisinstudier i Warszawa.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Kontaktinformasjon til Study Outside Norway (SONOR)

Study Outside Norway (SONOR)

Kjøpmannsgata 10
7013 Trondheim

Tlf: 73 80 97 38
sonor.no


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Medisinstudier i Warszawa:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!