Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Universitet og høgskole
Perth
Kontakt SONOR
Klasserom
Perth

Økonomi

Utdanning i økonomi

Ønsker du å ta en utdannelse som gir deg gode jobbmuligheter, både nasjonalt og internasjonalt? Ta en utdanning i økonomi i utlandet!

Om utdanningen

I løpet av utdanningen i økonomi vil du få allsidige kunnskaper om ledelse, etisk refleksjon, finansiering og drift av private bedrifter og offentlige virksomheter. Du lærer å analysere komplekse markeder og finne nye løsninger for å tilpasse kunders behov. Du vil også få kompetanse i hvordan det er å jobbe i et konkurransepreget næringsliv, hvor kunnskapsutvikling, økonomisk vekst, klimautfordringer og arbeidsmiljø er viktige begreper. Det er vanlig at en økonomiutdannelse er mer spesialisert innen ulike områder, for eksempel administrasjon, ledelse eller samfunn. 

Typiske emner i økonomistudiet kan blant annet være:

 • Økonomi og administrasjon
 • Økonomi og juss
 • Innovasjon og ledelse
 • Samfunnsøkonomi
 • Regnskap
 • Matematikk for økonomer
 • Statistikk og analyse
 • Markedsføring

Karrieremuligheter

En utdanning innen økonomi gir deg gode jobbmuligheter i arbeidsmarkedet, både nasjonal og internasjonalt. Økonomers arbeid består ofte av å analysere den nåværende økonomiske situasjonen i samfunnet og/eller bedriften de jobber i, og bruke dette som grunnlag for å si noe om fremtiden. 

Du kan blant annet jobbe som: 

 • Regnskapsfører
 • Samfunnsøkonom
 • Siviløkonom
 • Økonomisjef
 • Økonomikonsulent
For kontakt eller mer informasjon om Økonomi, vennligst fyll inn en interessemelding.

Kostnader

Kontakt skolen for informasjon om kostnader. 

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Økonomi.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Edith Cowan University

Perth

Om Edith Cowan University

Edith Cowan var den første kvinnen i det australske parlamentet, og ECU er det eneste universitetet som er oppkalt etter en kvinne. Hun kjempet for kvinners rettigheter, og for universitetet så er det viktig at alle skal føle seg velkommen her. ECU er også hjemmet til the West Australian Acadmemy of Performing Arts. Ikke bare får du et inkluderende studiemiljø her, men de tilbyr mange unike studier med høy kvalitet.

Bo på campus

Moderne boligalternativer er tilgjengelige for alle som studerer ved Edith Cowan, enten du velger å bo på campus eller privat. Velger du å bo på campus kan de friste med både basseng, fasiliteter for å drive med idrett og områder for å studere eller spille slappe av med bordtennis. Hvem ønsker ikke dette når de bor i den mest solrike byen i Australia? Her kan du også møte andre internasjonale og australske studenter, det perfekte utgangspunktet for et bra studieliv.

Bo i Perth

Perth er kåret til en av Australias beste byer å bo i. Dette skyldes blant annet de lave levekostnadene, som er betydelig lavere enn andre storbyer i Australia. Med over 2 millioner innbyggere er du også garantert et bredt spekter av kultur, sol, shopping og uteliv.

Søk gjennom SONOR

SONOR hjelper deg som har lyst til å studere i utlandet med alt fra kartlegging av studiemuligheter til selve søknadsprosessen. Det er ingen økonomiske forpliktelser for deg som student å benytte deg av SONOR sine tjenester, så hvorfor stå alene når du kan ha vår kompetanse i ryggen overfor et så stort og viktig valg?

Vis alle utdanninger fra Edith Cowan University

Kontaktinformasjon til Edith Cowan University

Edith Cowan University

Joondalup 270
Perth


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Økonomi:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!