Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Universitet og høgskole
California
Kontakt SONOR
Klasserom
CSUN

Kommunikasjon

Utdanning i kommunikasjon 

Er du kreativ og nyskapende og interessert i hvordan man kommuniserer med bruk av tekst, bilder, film og lyd? Da kan en utdanning i kommunikasjon være midt i blinken for deg! 

Om utdanningen 

Gjennom en utdanning i kommunikasjon vil du få kunnskap om hvordan ulike organisasjoner og bedrifter planlegger og legger strategier for hvordan de kommuniserer med omgivelsene sine. Med utgangspunkt i ulike teoretiske perspektiver vil du lære hvordan du bruker tekst, bilder og video for å lage ulike strategier som skal kommunisere det bedriften ønsker, med hensikt for å skape eller opprettholde en god relasjon med mottakeren. Du vil også få god innsikt i hvilken betydning kommunikasjon har for samfunnet på et kulturelt, sosialt og politisk plan.  

Typiske emner i en kommunikasjonsutdanning kan være: 

 • Digital innholdsutvikling 
 • PR, politikk og samfunn 
 • Informasjonsformidling 
 • Kommunikasjonsteori og retorikk 
 • Kampanjestrategier 
 • Digitale medier 
 • Organisasjonsteori  
 • Etikk 
 • Analyse 

Karrieremuligheter 

Med en utdanning i kommunikasjon får du en kompetanse som er ettertraktet i virksomheter i flere ulike bransjer på arbeidsmarkedet.  

Du kan blant annet jobbe som:  

 • Kommunikasjonsrådgiver 
 • Presseansvarlig/medierådgiver 
 • Kommunikasjonsansvarlig eller -sjef 
 • Webredaktør 
 • Innholdsprodusent 
 • Journalist 
For kontakt eller mer informasjon om Kommunikasjon, vennligst fyll inn en interessemelding.

Kostnader

Kontakt skolen for informasjon om kostnader. 

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Kommunikasjon.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

California State University Northridge

CSUN

Med stjernene som nærmeste nabo er CSUN det perfekte studiestedet for deg som drømmer om et liv på storskjerm – eller bare ønsker deg en studentopplevelse som er som tatt rett ut av en film.

Om California State University Northridge

Det er ingen tvil om at sola skinner på CSU Northridge – også kjent som CSUN (“see-sun”). Her er studielivet som tatt rett ut av en film, med amerikansk fotball, greek life og rare collegetradisjoner – og du skal ikke se bort ifra at en del av filmene du har sett, faktisk ble tatt opp på CSUNs campus. Med beliggenhet et steinkast unna Hollywood er dette studiestedet for deg som digger LA-livsstilen, eller ønsker deg en stjernespekket utdanning.

Livet på campus

Du kommer til å ønskes velkommen til "matador-familien" fra dag en. Hvert år holdes New Student Orientation, der nye studenter blir kjent med både hverandre og campusen. Er ikke det nok kan du bli med på Camp Matador, en skikkelig sommerleir der du lærer hva det betyr å være en ekte Matador. Når du først har startet studiene, er det lett å finne andre med de samme interessene som deg: Bare bli med i en av de over300 ulike studentorganisasjonene, deriblant en egen Screenwriters Club og en klubb for datanerder.

Bo på campus

Det anbefales å bo på campus– da får du den ekte amerikanske studieopplevelsen. Det er trygt, sosialt, og gjør det enkelt å komme seg rundt på campus. Du kan også velge å bli med i en Living Learning Community (LLC) eller en Themed Living Community (TLC), perfekt for deg som gjerne vil bo sammen med noen som har samme interessene for deg.

Søk gjennom SONOR

SONOR hjelper deg som har lyst til å studere i utlandet med alt fra kartlegging av studiemuligheter til selve søknadsprosessen. Det er ingen økonomiske forpliktelser for deg som student å benytte deg av SONOR sine tjenester, så hvorfor stå alene når du kan ha vår kompetanse i ryggen overfor et så stort og viktig valg?

Vis alle utdanninger fra California State University Northridge

Kontaktinformasjon til California State University Northridge

California State University Northridge

Northridge

Tlf: 73 80 97 31
Fax 73 80 97 51
sonor.no


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Kommunikasjon:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!