Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Universitet og høgskole
California
Kontakt SONOR
Klasserom

Psykologi

Utdanning i psykologi

Er du interessert i menneskelig atferd og hva som foregår inni hodet vårt? Da kan en utdanning i psykologi være midt i blinken for deg!

Om utdanningen

Ved å studere psykologi vil du lære om hvorfor mennesker handler og kommuniserer som de gjør, om hvordan mennesker tenker og om hva som egentlig skjer i hjernen når vi utsettes for ulike sanseinntrykk. Du vil få kjennskap til sentrale begreper, forskningsfunn, teorier og metoder som gir et grunnlag for diskusjon og kritisk tenkning.

Psykologi er både en fagretning og en profesjon. Det betyr at du kan studere psykologi for å bli psykolog, eller du kan studere psykologi som fag. For å oppnå tittelen psykolog, må du ta det seksårige profesjonsstudiet i psykologi. 

Hva studiet inneholder avhenger oppbyggingen av graden du tar. Typiske emner kan være: 

 • Sosial- og personlighetspsykologi
 • Organisasjonspsykologi
 • Abnormal psykologi
 • Kognisjon, intelligens, læring, språk og hukommelse
 • Nevrovitenskap
 • Biologisk psykologi
 • Utviklingspsykologi
 • Kultur- og samfunnspsykologi
 • Helsepsykologi


Karrieremuligheter

Som nevnt, for å få tittelen psykolog, må du ta profesjonsutdanningen i psykologi. Men det finnes også andre spennende jobbmuligheter som venter på deg etter du har studert psykologi. 

Typiske jobber kan være:

 • Klinisk psykolog (krever profesjonsutdanning)
 • Forsker
 • Faglærer
 • Konsulent
 • Karriereveileder
 • HR-medarbeider
 • Organisasjons- og lederutvikling
For kontakt eller mer informasjon om Psykologi, vennligst fyll inn en interessemelding.

Kostnader

Kontakt skolen for informasjon om kostnader. 

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Psykologi.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

California State University Monterey Bay

Den eneste CSU-campusen der du både kan lære å dykke, drive bærekraftig business og holde på med forskning i verdensklasse. 

Om California State University Monterey Bay (CSUMB)

Legendariske strender, episke utsiktspunkter og trær på størrelse med skyskrapere – området rundt Monterey Bay er like myteomspunnet som det er populært. Midt oppi alt dette ligger CSU Monterey Bay (CSUMB), et universitet som vet å gjøre mest mulig ut av beliggenheten. Med Stillehavet som nærmeste nabo, er dette studiestedet for deg som er opptatt av havet, bærekraft, turisme eller bare elsker naturen.

Bærekraft i sentrum

Uansett hva du velger å studere ved CSUMB vil bærekraft stå i sentrum for undervisningen. Bærekraft er integrert i læringsmålene for alle studenter ved universitetet, i planene for nye bygninger på campus og i universitetets energibruk, vannressurser, matservering, og transport. Du kan også involvere deg mer aktivt. CSUMB har flere studentorganisasjoner med fokus på bærekraft, og det finnes også et program kalt Sustainable City Year Program, der studenter får være med på lokal byutvikling.

Livet på campus

Her er det over 100 studentdrevne klubber og organisasjoner å velge i, så du finner garantert noen som deler dine interesser, enten du er mest opptatt av eSports eller hagearbeid. En annen måte å delta i campuslivet på er å bli med i en fraternity eller sorority– da utvikler du både lederegenskaper og blir kjent med en fantastisk gruppe mennesker. Hvis du liker best å være aktiv, finner du garantert en idrett som passer deg ved CSUMB, enten du liker bowling eller seiling.

Søk gjennom SONOR

SONOR hjelper deg som har lyst til å studere i utlandet med alt fra kartlegging av studiemuligheter til selve søknadsprosessen. Det er ingen økonomiske forpliktelser for deg som student å benytte deg av SONOR sine tjenester, så hvorfor stå alene når du kan ha vår kompetanse i ryggen overfor et så stort og viktig valg?

Vis alle utdanninger fra California State University Monterey Bay

Kontaktinformasjon til California State University Monterey Bay

California State University Monterey Bay

Monterey

Tlf: 73 80 97 31
Fax 73 80 97 51
sonor.no


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Psykologi:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!