Vis studentum.no som: Mobil

Arkitektur, Markedsføring, Design, Journalistikk og Kokk (Gastronomi) i Spania på Engelsk

Study for a better future
Sammendrag
Varighet: 4 år
Heltid/Deltid: Heltid
Utdanningsinstitutt: Study for a better future
Type utdanning: Universitet og høgskole
Oppstart: Kontakt Study for a better future - Valencia

Videopresentasjon

Arkitektur, Markedsføring, Design, Journalistikk og Kokk (Gastronomi) i Spania på Engelsk

Arkitektur, Ingeniør, Digital kommunikasjon, Design, MBS og Kokk i Spania på ... / Study for a better future

Studere i Valencia, Spanias tredje største by

Visste du at du kan søke på disse utdanningene allerede etter det andre året på videregående skole? Ved å fylle ut en interessemelding vil du automatisk få tilsendt mer informasjon via e-post. Ønsker du å sikre deg plass for høsten, bør du straks ta kontakt med Study for a better future for registrering!

Vil du studere i utlandet? Study for a better future hjelper deg, helt kostnadsfritt, med å søke på ingeniørutdanning innen energi i Valencia, Spania. Alle våre utdanninger følger EU-standard – og din avsluttende eksamen vil bli godkjent i hele den europeiske unionen, i tillegg til i mange andre land utenfor Europa.

Du kan søke på ingeniørutdanningen allerede etter andre året på gymnaset, og på denne måten garantere at du får plass.

Få hjelp til å søke – helt gratis

Ved å søke gjennom Study for a better future trenger du ikke å bekymre deg for noe! Du får hjelp, steg for steg, helt til den dagen du sitter på din første forelesning. Dette gjør Study for a better future gratis – du betaler kun skoleavgiften.

Studere i Valencia – en opplevelse for livet

I tillegg til 300 soldager i året, hyggelige mennesker og en fantastisk kultur, får du tilbud om studieplass på et av Spanias mest populære private universitet.

University of Valencia har et moderne campus med studenter fra hele verden. Her finnes det mange alternativer for de som er interessert i å holde på med idrett i løpet av studieperioden. Studentlivet byr på opplevelser som du aldri vil glemme!

Arkitektur, Ingeniør, Digital Kommunikasjon, Design, MBA og Kokk (Gastronomi) på engelsk

Du vil kunne kombinere dine interesser med personlig og faglig utvikling. Fra dag én vil du som student være i kontakt med anerkjente bedrifter og lærere som vil gi deg faglig dyktighet gjennom innsats, utholdenhet og planlegging.

Opptakskrav/Søknad

Du kan søke allerede etter det andre året på videregående skole, og dermed sikre deg plass på arkitektutdanningen. Vil ditt karaktersnitt gå ned slik at du ikke faller innenfor kravene etter du har søkt, vil du få pengene tilbake!

 • Engelsk versjon av vitnemålet ditt
 • Kopi av pass

Det er ingen spesielle karakterkrav. Du trenger kun dokumentene ovenfor for å kunne komme inn på utdanningen!

Fyll inn en interessemelding for å få informasjon om utdanningene og universitetet. Study for a better future gir deg ytterligere informasjon og veiledning.

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelorgrad og mastergrad. Du kan også velge å studere videre og få en dobbel grad.

Kostnader

Arkitekt – Kandidateksamen 5 år eller Dobbelteksamen 6 år

Årsavgift: 6.500 €/år

Plassreservasjon: 2.500 €/år

Ingeniør, energi

Årsavgift: 6.200 €/år

Plassreservasjon: 2.500 €/år

Digital Kommunikasjon

Årsavgift: 6.200 €/år

Plassreservasjon: 2.500 €/år

Design

Årsavgift: 7.000 €/år

Platsreservasjon: 2.500 €/år

MBA (1år)

15.000 €

Kokk (Gastronomi)

Årsavgift: 7.000 €/år

Plassreservasjon: 2.500 €/år

Det første året tilkommer en avgift på 600 euro for din Hospitality Package. Gjennom din Hospitality Package får du hjelp med følgende:

 • Bosted: Ved ankomst vil du kunne velge å bo i en leilighet eller i et College Mayor (dette er som en bostedshall, men med den ekstra bonusen av ulike kulturelle, akademiske, religiøse og sportslige aktiviteter). Du kan bla gjennom de ulike bo-alternativene på nettet. Ved ankomst til universitetet får du videre hjelp til å velge det bostedet som best passer dine behov.
 • Skaffe telefonkort: Ved ankomst vil du få et SIM-kort slik at du kan snakke i telefonen og surfe på nettet fra første minutt.  
 • Åpne en bankkonto: Noen fra universitetspersonalet vil følge deg til banken Banco Santander, som er den største banken i Spana. Du vil få hjelp med å åpne en konto som gir deg tilgang til dine penger 24/7. Banco Santander tar krever ingen avgift.
 • Dokument: Du slipper å bekymre deg for å håndtere alle internasjonale akademiske dokumenter, eller betale ekstra kostnader for dine dokumenter i Spania. Universitetet vil håndtere all den internasjonale dokumentasjonen og ta på seg betalinger av utgifter som du ellers ville stått for selv (utgifter for å bli godkjent av UNED).
 • Du vil også få all dokumentasjonen om universitetstjenestene på det språket du foretrekker (spansk, engelsk, fransk eller italiensk), samt en kultur- og turistpakke slik at du kan begynne å utforske Valencia fra den aller første dagen.
 • Bli hentet og få overnatting: du vil bli hentet på flyplassen eller togstasjonen, og tas inn på et hotell der din første natt vil være betalt på forskudd. Neste dag vil du få besøke de ulike bostedene du har sett gjennom på nettet.
 • ID-dokumentasjon: Universitetet kommer også håndtere alle ID-handlinger som du trenger for å bli offisielt registrert og bosatt i Spania (NIE, visum, registrering av oppholdstillatelse med mer)
 • Språkkurs: du vil få tilgang til et spesielt språkkurs i spansk
 • Fritid: I løpet av dine første uker på universitetet vil du bli oppfordret til å delta i ulike aktiviteter for å integreres i den spanske kulturen, eksempelvis en reise til områder rundt og, naturligvis, prøve den lokale paellaen.
 • Reise rundt: du vil få et Movilis-reisekort slik at du kan reise med buss, t-bane eller offentlige sykler de første ukene.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Arkitektur, Markedsføring, Design, Journalistikk og Kokk (Gastronomi) i Spania på Engelsk.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Errors
Valgfritt
Valgfritt

Valgfritt

Study for a better future

Study for a better future

«Study for a better future» – for deg som ønsker å studere i utlandet

Study for a better future tilbyr internasjonale universitetsprogram på engelsk i Europa. Ambisjonene deres er å minimere kostnadene for deg som student, samt finne den utdanningen som passer deg best.

Study for a better future sine tjenester er gratis. De vil følge deg gjennom hele søknadsprosessen – fra første kontakt til den dagen du sitter på din første forelesning. De arrangerer i tillegg den byråkratiske delen, godkjenner karakterene og sertifikatene dine, bosted og alt annet du måtte trenge hjelp til i et nytt og fremmed land.

Via Study for a better future kan du søke på følgende populære studier:

 • Medisinutdanning
 • Tannlegeutdanning
 • Veterinærutdanning
 • Sykepleierutdanning
 • Farmasiutdanning
 • Psykologiutdanning
 • Markedføring
 • Ledelse
 • Entreprenørskap
 • Finans
 • Internasjonale relasjoner
 • Turisme
 • Kokk (Gastronomi)
 • MBA 
 • Arkitektutdanning
 • Ulike ingeniørstudier

...og mye mer!

Study for a better future og QuraZone AB sin filosofi 

"By helping and guiding you to find your path in future, we also wish to help others to a better future."

– Mr. Kian Shoaie-nia M.D, Ph.D, CEO, QuraZone AB

Vis alle utdanninger fra Study for a better future

Kontaktinformasjon til Study for a better future

Study for a better future

Avda. Aragon, 30 – Planta 8 EDIFICIO EUROPA
46021 Valencia

Tlf: +46 8 559 215 16
studyforabetterfuture.com