Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Master
Milano
2 år
Heltid
Kontakt lånekassen
Høst
Søknadsfrist: Kontakt Studier i Utlandet
Klasserom

Banking and Finance

Master i Banking and Finance 

Lær deg å integrere finansielle modeller, bransje- og industrispesifikke økonomiske faktorer i avgjørelsesprosesser. Studer bank og finans ved Università Cattolica, via Studier i Utlandet.

Om studiet

Masteren i bank og finans er en spesialisert grad, designer for deg som ønsker å konsentrere karrieren din på finansielle markeder og institusjoner. Studiet gir deg avanserte kunnskaper i viktige områder innen handel og risikostyring. Signifikant ved studiet, er det sterke analytiske grunnlaget som kombineres med praktisk bruk på virkelige problemer.

Kvalifiserte forelesere

Masteremnene undervises av høyt kvalifiserte talere innen områder, som finansiell industri, praksisprogram i italienske og internasjonale institusjoner, samt utvekslingsprogram ved europeiske og amerikanske universiteter.

En akkreditert grad

Mastergraden er akkreditert av CFA (Chartered Financial Analyst). Fakultetet for Bank, finans og forsikringsvitenskap har også satt igang en avtale med the Italian Association of Analysts and Financial Consultants (AIAF), som gir mulgihet for opptak første året uten noen kostnad.

Student-tilfredshet

 • 76,5% av uteksaminerte studenter sier de var fornøyde med programmet
 • 65,5% vurderer arbeidsmengden som bra
 • 71,6% ville valgt Università Cattolica igjen
For kontakt eller mer informasjon om Banking and Finance, vennligst fyll inn en interessemelding.

Videre studier/jobbmuligheter

Uteksaminerte fra denne mastergraden får både teknisk kunnskap og de metodiske verktøyene for karriere som leder eller konsulent innen: 

 • Bank
 • Kapitalforvaltning
 • Finans
 • Regulering

Søknad, opptak og kostnader

Ta kontakt med Studier i Utlandet for mer informasjon og veiledning om søknad, opptak og kostnader mm.

Studiefakta, Tittel m.m

Mastergrad, 120 ECTS.

Kostnader

6.250 euro per år. 

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Banking and Finance.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Università Cattolica v/ norsk agent Studier i Utlandet

Università Cattolica v/ norsk agent Studier i Utlandet

Università Cattolica del Sacro Cuore, bedre kjent som Cattolica, ligger i Italia og har campus i Milano, Piacenza, Cremona, Brescia og Roma. Universitetet er anerkjent både for sine utdanninger og deres globale nettverk, i tillegg til å være det største private internasjonale universitet i Europa.

Cattolica er et stort universitet med mange utdanningsmuligheter. Fordelt på de ulike campusene finner du fakultet i både økonomi, jus, kunst og filosofi, medisin, psykologi, jordbruk, mat og miljø, finans, utdanning, språk, realfag og politikk og sosialfag.

Campus Milano

Università Cattolicas hoved campus ligger i Milano. De travle gatene rundt campus er fulle av kafeer, restauranter og butikker. På campusen finner du likevel skjulte pittoreske hager og gårdsplasser, som skaper en unik atmosfære og bidrar til et godt studiemiljø.

Milano er den økonomiske, kommersielle og industrielle hovedstaden i Italia, og en port til internasjonale markeder. Her finnes over 8600 aktive nasjonale og internasjonale finans- og forsikringsselskaper. Den italienske børsen, la Borsa Italiana, ligger kun 10 minutter unna campusen – en ideell nærhet for studentene som studerer innen økonomi, ledelse og bank og finans.

Campus Piacenza og Cremona

Piacenza og Cremona ligger i den nordlige delen av Italia. Opplev byenes rike historier bare ved å gå i gatene, med gamle katedraler og bygninger. Her finner du også museum med kunstverk fra romertiden, en betydelig musikkhistorie og vakker natur.

Studieprogrammene blir undervist av akademikere og forskere som står i forkant av deres respektive fagområder, og som har stor erfaring fra verdensklassen.

Campus Roma

Roma campus er anerkjent for sitt medisinfakultet, "School of Medicine and Surgery". Er du interessert i medisin, er det her du vil være. Ikke bare vil du få en solid utdanning, men du vil også nyte kulturlivet byen tilbyr. 

Roma er hovedstaden i Italia, rik på kultur, kunst og religion. Severdighetene du ser gatelangs er grunn nok til å reise hit, men også maten, museene og omgivelsene.

Gjennom Studier i Utlandet kan du studere disse fagene ved Universita Cattolica 

 • Psykologi 
 • Medisin 
 • Studier innen bank og finans 
 • Økonomi 
 • Management 
 • Food production management 
 • Innovation and technology management 
 • Flere masterstudier
Vis alle utdanninger fra Università Cattolica v/ norsk agent Studier i Utlandet

Kontaktinformasjon til Università Cattolica v/ norsk agent Studier i Utlandet

Università Cattolica v/ norsk agent Studier i Utlandet

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Banking and Finance:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!