Vis studentum.no som: Mobil

Tannlegeutdanning i Madrid og Valencia

Studier i Utlandet
Sammendrag
Heltid
Madrid, Valencia
5 år
Profesjonsstudium
Ja

Tannlegeutdanning i Madrid og Valencia

tannlegeutdanning i madrid og valencia

Bli tannlege ved Universidad Europea i Madrid, eller Valencia!

Drømmer du om å bli tannlege? Universidad Europea gir deg de kunnskapene og det forspranget du trenger for å bli en profesjonell tannlege. Bli tannlegestudent i vakre Valencia, eller i den pulserende hovedstaden Madrid. 

Campus som inspirerer

Studieløpet er laget for at du skal lære prosedyrer, ferdigheter og teknikker, samt være i stand til å løse kliniske problemer. Dette gjøres gjennom et innovativt og praktisk studieprogram over 5 år, med bruk av moderne teknologi og avanserte fasiliteter.

Universitets internasjonale tilnærming, dets konstante tilstrømming av studenter fra andre land, samt muligheten til å fullføre en del av studiene på internasjonale universitet, vil styrke kompetansen din og sikre at du blir en allsidig tannlege som er godt forberedt for det globale markedet.

Praksis

Utdanningen inkluderer praktisk trening i campus baserte laboratorier og virtuelle simuleringsrom, etterfulgt av klinisk praksis ved en av universitetets helseklinikker. Her vil du behandle pasienter med veiledning av anerkjente professorer.

Både undervisningen og praksisen er tilpasset til deg og det globale markedet. Du vil studere med både lokale og internasjonale studenter, og får muligheten til å utføre praksisperioden din ved respekterte universiteter verden over!

Språk

Velger du å studere ved universitetet i Valencia, vil undervisningen de 3 første årene foregå på engelsk. De 2 siste årene vil undervisningsspråket være spansk. Universitetet i Madrid gjennomfører undervisningen alle 5 årene på engelsk. Du kan søke om stipend fra Lånekassen for språkkurs i spansk ved begge universitetene.

Madrid og Valencia

Tannlege utdanningen tilbys på Universidad Europea i både Madrid og Valencia. 

For kontakt eller mer informasjon om Tannlegeutdanning i Madrid og Valencia, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Søknad og opptak

Det er ikke fagkrav for å komme inn på universitet i Spania, men det er en klar fordel og ha kjemi og biologifag, eventuelt også matematikk/fysikk.

Madrid og Valencia

Universidad de Europea, Madrid tilbyr 200 studieplasser. All undervisning er på engelsk, men studentene må lære seg spansk B2-nivå i løpet av de tre første årene, da de skal jobbe klinisk med pasienter. Spansk er satt opp som fag på timeplanen fra start. 

Universidad de Europea, Valencia tilbyr 60 studieplasser. Undervisning på engelsk de tre første årene, de to siste undervises på spansk. Spansk er satt opp som fag på timeplanen fra start.

Opptakskrav:

  • Vitnemål, på engelsk. Eventuelt karakterutskrift fra 1, 2. og 3. året (1. termin)
  • Written Interview
  • Online opptakstester:

        - Engelsk
        - Spansk (kun for kartlegging av nivå, fra 0)
        - Personlighetstest

I Madrid teller opptakstestene 10%, karakterer 90%.
I Valencia teller opptakstestene 20%, karakterer 80%

Søknad og opptak skjer gjennom Studier i Utlandet. Du får hjelp og veiledning gjennom hele søknadsprosessen. Send en henvendelse for mer informasjon.

Studiefakta, Tittel m.m

Profesjonsutdanning (5-årig)
Profesjonstudiet er et harmonisert fag innen EU/EØS. Dette betyr at når du blir autorisert tannlege i Spania, blir du også autorisert tannlege i Norge. Dette kan du blant annet lese mer om på ANSA sine sider.

Kostnader

Ta kontakt med Studier i Utlandet for informasjon om om pris.

Studiet er godkjent for lån og stipend fra Lånekassen.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Tannlegeutdanning i Madrid og Valencia.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Universidad Europea v/ norsk agent Studier i Utlandet

Universidad Europea ved norsk agent Studier i Utlandet

Universidad Europea Spania v/ norsk agent Studier i Utlandet

Vil du studere på et internasjonalt universitet i hjertet av Europa - ved "Verdens vakreste Campus"? UEM Madrid er det universitetet i Spania som har flest norske studenter.

Studier i Utlandet er norsk agent for Universidad Europea, og gir deg hjelp og veiledning fra søknad til studiestart. Send en interessemelding i dag og motta informasjonen du trenger – på norsk!

Studer i spania

Campus ligger litt utenfor Madrid- og er i seg selv en oase. Her finner du parkanlegg, innsjøer, fossefall, og et bredt utvalg av sportsfasiliteter inklusiv fotball og friidrettsbane, volleyball og tennis, samt sportssenter med svømmehall og mye mer. Universidad Europea er et av de største universitet i Spania, med et rikt internasjonalt miljø, hvor antall internasjonale studenter er stadig økende.

Om Universitetet

Universidad Europea tilbyr en helhetlig akademisk opplevelse, som gjør deg rustet for å tre inn på et internasjonalt arbeidsmarked. Alle studieprogrammene er tilpasset samfunnets og arbeidsmarkedets krav, samt studentenes ulike behov. I tillegg til et enormt stort utvalg av spanske studieprogram, kan du velge blant følgende internasjonale program: Tannlege, Arkitekt, Psykologi, Global International Relations og Global International Business.

Universidad Europeas pedagogiske modell tar sikte på å utvikle hver enkelt students kompetanse, inkludert leder- og kommunikasjonsferdigheter, og har en sterk internasjonal tilnærming. Universitetet har 16.000 studenter fra over 200 land – fordelt på fem campuser i tre byer.

NB! Universidad Europea tilbyr også studier på engelsk i Valencia, blant annet tannlege og Global Business Management.

Vis alle utdanninger fra Universidad Europea v/ norsk agent Studier i Utlandet

Kontaktinformasjon til Studier i Utlandet

Studier i Utlandet

Ramdalveien 2


Studiested og bomuligheter

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Tannlegeutdanning i Madrid og Valencia:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!