Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Profesjonsstudium
Madrid, Valencia
5 år
Heltid
Støttet av lånekassen
Søknadsfrist: Løpende opptak
Klasserom

Startdatoer
Madrid
Høst

Valencia
Høst
Odontologi

Tannlege

Bli tannlege ved Universidad Europea

Drømmer du om å bli tannlege? Universidad Europea gir deg de kunnskapene og det forspranget du trenger for å bli en profesjonell tannlege. Studer i vakre Valencia, eller i den pulserende hovedstaden Madrid. 

Studiets oppbygning

Studieløpet er laget for at du skal lære prosedyrer, ferdigheter og teknikker, samt være i stand til å løse kliniske problemer. Dette gjøres gjennom et innovativt og praktisk studieprogram over 5 år, med bruk av moderne teknologi og avanserte fasiliteter.

Internasjonalt fokus

Universitets internasjonale tilnærming, dets konstante tilstrømming av studenter fra andre land, samt muligheten til å fullføre en del av studiene på internasjonale universitet, vil styrke kompetansen din og sikre at du blir en allsidig tannlege som er godt forberedt for det globale markedet.

Praksis

Utdanningen inkluderer praktisk trening i campus baserte laboratorier og virtuelle simuleringsrom, etterfulgt av klinisk praksis ved en av universitetets helseklinikker. Her vil du behandle pasienter med veiledning av anerkjente professorer.

Både undervisningen og praksisen er tilpasset til deg og det globale markedet. Du vil studere med både lokale og internasjonale studenter, og får muligheten til å utføre praksisperioden din ved respekterte universiteter verden over!

Språk

Odontologi tilbys vedUniversidad Europea i både Madrid og Valencia, med engelsk som undervisningsspråk.

Hva gjør vi? 

Vi i Studier i Utlandet hjelper deg fra søknadsprosessen starter til du er inne på universitetet, helt gratis. 

For kontakt eller mer informasjon om Tannlege , vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

For å søke trenger du: 

 • Vitnemål  
 • Pass 
 • Engelsktest 

Søknadsprosessen er enkel, du sender etterspurte dokumenter til oss, og vi holder kontakten med universitetet og holder deg oppdatert hele veien.

 • Etter at universitetet har mottatt disse dokumentene, skal du gjennomføre et skriftlig intervju og en personlighetstest. 

Vi guider deg gjennom hele prosessen!

Studiefakta, Tittel m.m

Profesjonsutdanning, 300 ECTS. 
 
Profesjonstudiet er et harmonisert fag innen EU/EØS. Dette betyr at når du blir autorisert tannlege i Spania, blir du også autorisert tannlege i Norge. Dette kan du blant annet lese mer om på ANSA sine sider.

Kostnader

Skolepenger er ca 21.000 euro pr. år i begge byer.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Tannlege .

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Universidad Europea v/ norsk agent Studier i Utlandet

Universidad Europea v/ norsk agent Studier i Utlandet

Vil du studere på et internasjonalt universitet i hjertet av Europa - ved "Verdens vakreste Campus"? Universidad Europea Madrid (UEM) er det universitetet i Spania som har flest norske studenter.

Studier i Utlandet er norsk agent for Universidad Europea som gir deg hjelp og veiledning fra søknad til studiestart. Vi er betalt av Universidad Europea for å hjelpe deg gratis i søknads og opptaksprosessen, noe som ofte kan være vanskelig å gjøre på egenhånd til utenlandske universitetet. Send en interessemelding i dag og motta informasjonen du trenger – på norsk!

Studer i Madrid

Campus ligger litt utenfor Madrid og er i seg selv en oase. Her finner du parkanlegg, innsjøer, fossefall, og et bredt utvalg av sportsfasiliteter, inklusivt fotball og friidrettsbane, volleyball og tennis, samt sportssenter med svømmehall og mye mer. Universidad Europea er et av de største universitet i Spania, med et rikt internasjonalt miljø, hvor antall internasjonale studenter er stadig økende.

Om Universitetet

Universidad Europea tilbyr en helhetlig akademisk opplevelse, som gjør deg rustet for å tre inn på et internasjonalt arbeidsmarked. Alle studieprogrammene er tilpasset samfunnets og arbeidsmarkedets krav, samt studentenes behov. I tillegg til et enormt utvalg av spanske studieprogram, kan du velge blant flere internasjonale program som undervises på engelsk.

Gjennom Studier i Utlandet kan du studere disse fagene ved Universidad Europea Madrid/Valencia 

 • Arkitekt 
 • Tannlege 
 • Psykologi
 • Fysioterapi
 • Internasjonale relasjoner 
 • Idrettsstudier 
 • Business administration 
 • Hotel management 
 • Aerospace engineering 

HVorfor velge UNiversidad Europea?

Universidad Europea er rangert blant topp 5 private universiteter i Spania og tilbyr utdanninger både på campus og på nett. Med et stort alumni-nettverk får du muligheten til å knytte internasjonale kontakter, som gir deg gode forutsetninger til din karriere. Faktisk blir 88% av uteksaminerte studenter ansatt innen 18 måneder etter endt studium.

Campus

Universidad Europea har i tillegg til Madrid, campus i Valencia og Kanariøyene. 

Vis alle utdanninger fra Universidad Europea v/ norsk agent Studier i Utlandet

Kontaktinformasjon til Universidad Europea v/ norsk agent Studier i Utlandet

Universidad Europea v/ norsk agent Studier i UtlandetVil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Tannlege :

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!