Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Profesjonsstudium
Madrid
4 år
Heltid
Støttet av lånekassen
Høst
Søknadsfrist: Løpende opptak
Klasserom
Psykologi

Psykologi

Bachelor i psykologi ved Universidad Europea

Er du interessert i hvordan mennesker tenker og hvorfor vi gjør som vi gjør? Kunne du tenke deg å studere i utlandet? Gjennom Studier i Utlandet kan du ta en bachelorgrad i psykologi, ved Universidad Europea (EUC).

Studiets innhold

Psykologiutdanningen går over 4 år og er bygget opp slik at du lærer gjennom kliniske case-oppgaver og simulerte scenarioer. Du får tilgang til den nyeste teknologien, slik at du får de beste forutsetningene for å tilegne deg kunnskap.

INternship

Studiet inkluderer mer enn 600 timer praksis, som er kritisk for din læring. Fra og med ditt tredje år besøker du eksterne sentre for å observere klinisk praksis med virkelige pasienter.

Videreutdanning 

Ved EUC får du muligheten til å bygge på din bachelorgrad, med en master i General Health Psychology. Denne videreutdanningen er en forutsetning for akkrediteringen som en "General Health Psychologist". 

Hva gjør vi? 

Vi i Studier i Utlandet hjelper deg fra søknadsprosessen starter til du er inne på universitetet, helt gratis. 

For kontakt eller mer informasjon om Psykologi, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

For å søke trenger du: 

 • Vitnemål  
 • Pass 
 • Engelsktest 

Søknadsprosessen er enkel, du sender etterspurte dokumenter til oss, og vi holder kontakten med universitetet og holder deg oppdatert hele veien.

 • Etter at universitetet har mottatt disse dokumentene, skal du gjennomføre et skriftlig intervju og en personlighetstest. 

Det er fortløpende opptak og det lønner seg å søke så fort som mulig. Dersom du blir tilbudt plass, må du betale en reservasjonsavgift på ca 1.200 euro, vi informerer deg om dette når det blir aktuelt. 

Vi guider deg gjennom hele prosessen!

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelorgrad, 240 studiepoeng.

Kostnader

9000 euro per år. 

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Psykologi.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Universidad Europea v/ norsk agent Studier i Utlandet

Universidad Europea v/ norsk agent Studier i Utlandet

Vil du studere på et internasjonalt universitet i hjertet av Europa - ved "Verdens vakreste Campus"? Universidad Europea Madrid (UEM) er det universitetet i Spania som har flest norske studenter.

Studier i Utlandet er norsk agent for Universidad Europea som gir deg hjelp og veiledning fra søknad til studiestart. Vi er betalt av Universidad Europea for å hjelpe deg gratis i søknads og opptaksprosessen, noe som ofte kan være vanskelig å gjøre på egenhånd til utenlandske universitetet. Send en interessemelding i dag og motta informasjonen du trenger – på norsk!

Studer i Madrid

Campus ligger litt utenfor Madrid og er i seg selv en oase. Her finner du parkanlegg, innsjøer, fossefall, og et bredt utvalg av sportsfasiliteter, inklusivt fotball og friidrettsbane, volleyball og tennis, samt sportssenter med svømmehall og mye mer. Universidad Europea er et av de største universitet i Spania, med et rikt internasjonalt miljø, hvor antall internasjonale studenter er stadig økende.

Om Universitetet

Universidad Europea tilbyr en helhetlig akademisk opplevelse, som gjør deg rustet for å tre inn på et internasjonalt arbeidsmarked. Alle studieprogrammene er tilpasset samfunnets og arbeidsmarkedets krav, samt studentenes behov. I tillegg til et enormt utvalg av spanske studieprogram, kan du velge blant flere internasjonale program som undervises på engelsk.

Gjennom Studier i Utlandet kan du studere disse fagene ved Universidad Europea Madrid/Valencia 

 • Arkitekt 
 • Tannlege 
 • Psykologi
 • Fysioterapi
 • Internasjonale relasjoner 
 • Idrettsstudier 
 • Business administration 
 • Hotel management 
 • Aerospace engineering 

HVorfor velge UNiversidad Europea?

Universidad Europea er rangert blant topp 5 private universiteter i Spania og tilbyr utdanninger både på campus og på nett. Med et stort alumni-nettverk får du muligheten til å knytte internasjonale kontakter, som gir deg gode forutsetninger til din karriere. Faktisk blir 88% av uteksaminerte studenter ansatt innen 18 måneder etter endt studium.

Campus

Universidad Europea har i tillegg til Madrid, campus i Valencia og Kanariøyene. 

Vis alle utdanninger fra Universidad Europea v/ norsk agent Studier i Utlandet

Kontaktinformasjon til Universidad Europea v/ norsk agent Studier i Utlandet

Universidad Europea v/ norsk agent Studier i Utlandet

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Psykologi:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!