Vis studentum.no som: Mobil

Idrett - Master, Real Madrid Graduate School

Studier i Utlandet
Sammendrag
Heltid
Madrid
Master, 2 år
Oppstart: Oktober - Madrid
Ja

Idrett - Master, Real Madrid Graduate School

idrettstudier i madrid

Idrettsstudier i Real Madrid Graduade School

Du drømmer ikke! Fotballklubben Real Madrid har sammen med Universidad Europea bygget opp Real Madrid Graduate School som tilbyr 4 ettårige Masterprogrammer i Idrett – alle på engelsk: Sports Marketing/ Sports Management/ Sports Training and Nutrition/International master in Sports Law.

Utdanningen er et samarbeid mellom Real Madrid Fotballklubb og Universidad Europea de Madrid. Sammen har disse to institusjonene skapt Real Madrid Graduate School.

Real Madrid er verdens største Sportsklubb. Nå kan du lære direkte fra denne merkevaren og bedriften hvordan man markedsfører og/eller driver en slik gigant av en sportsklubb.

Velg mellom følgende 4 programmer, se mer info under "Studiefakta"

  • Sports Management
  • Sports Marketing
  • Sports Training and Nutrition
  • International master in Sports Law

Disse Masterprogrammene er de eneste offisielle av sitt slag i Spania. De holder høy europeisk standard på universitetsutdanning, og gir direkte tilgang til et hvilket som helst PhD-program. Alle utdanningene er støttet av Lånekassen.

For kontakt eller mer informasjon om Idrett - Master, Real Madrid Graduate School, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Søknad og opptak skjer gjennom Studier i Utlandet. Du får hjelp og veiledning gjennom hele søknadsprosessen. Send en henvendelse for mer informasjon.

Søknad til Masterprogrammene må inneholde:

  • Utfylt søknad, ( du får tilsendt fra Studier i Utlandet)
  • Bachelor vitnemål
  • Pass
  • C.V.
  • Motivasjons brev ( jeg sender mal)
  • Etter at søknad er mottatt, vil du bli kontaktet for et intervju av en akademisk fagleder.

Studiefakta, Tittel m.m

Mastergrad (60 studiepoeng)
MBA – Mastergrad i Sports Management

Mastergraden i idrettsledelse retter seg mot nyutdannede som ønsker å fokusere sin profesjonelle karriere på idrettsledelse, fagfolk innen idrett som ønsker å oppdatere sin kunnskap, fagfolk fra andre fagområder som ønsker å gå inn i idrettsverdenen, samt profesjonelle idrettsutøvere som – etter å ha pensjonert seg fra konkurransen – aspirerer å fortsette som ledere.

Mastergrad i Sport Marketing

Mastergraden i idrettsmarkedsføring retter seg mot studenter med bachelorgrad i idrett, økonomi og administrasjon, økonomi og ledelse/-entreprenørskap, markedsføring og andre som ønsker en fremtidig karriere innen idrettsmarkedsføring.

Mastergrad i Sports training and Nutrition

Mastergraden i idrettsutdanning og ernæring retter seg mot studenter med fullført i utdanning innen idrettsvitenskap, ernæring, kroppsøving, undervisning, medisin, fysioterapi eller sykepleie. Studiet er også åpent for andre universitetsstudenter som kan vise til erfaring i faget og dermed passere utvelgelsesprosessen.

Mastergrad i Sports Management Online
Master in Sports Law gir deg kunnskap innen idrettsledelse. Utdanningen er for deg som ønsker en profesjonell karriere, oppdatere kunnskap, eller for idrettsutøvere som aspirerer å fortsette som ledere innen idrett. Studer 100% online, med live undervisninger fra bransjeeksperter.

 

Kostnader

MBA – Master Degree in Sports Management: € 26.000

Master Degree in Sports Marketing: € 18.600

Master Degree in Sports Training and Nutrition: € 15.500

Master in Sports Management Online: € 10.500

Alle utdanningene er støttet av Lånekassen.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Idrett - Master, Real Madrid Graduate School.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Universidad Europea v/ norsk agent Studier i Utlandet

Universidad Europea ved norsk agent Studier i Utlandet

Universidad Europea Spania v/ norsk agent Studier i Utlandet

Vil du studere på et internasjonalt universitet i hjertet av Europa - ved "Verdens vakreste Campus"? UEM Madrid er det universitetet i Spania som har flest norske studenter.

Studier i Utlandet er norsk agent for Universidad Europea, og gir deg hjelp og veiledning fra søknad til studiestart. Send en interessemelding i dag og motta informasjonen du trenger – på norsk!

Studer i spania

Campus ligger litt utenfor Madrid- og er i seg selv en oase. Her finner du parkanlegg, innsjøer, fossefall, og et bredt utvalg av sportsfasiliteter inklusiv fotball og friidrettsbane, volleyball og tennis, samt sportssenter med svømmehall og mye mer. Universidad Europea er et av de største universitet i Spania, med et rikt internasjonalt miljø, hvor antall internasjonale studenter er stadig økende.

Om Universitetet

Universidad Europea tilbyr en helhetlig akademisk opplevelse, som gjør deg rustet for å tre inn på et internasjonalt arbeidsmarked. Alle studieprogrammene er tilpasset samfunnets og arbeidsmarkedets krav, samt studentenes ulike behov. I tillegg til et enormt stort utvalg av spanske studieprogram, kan du velge blant følgende internasjonale program: Tannlege, Arkitekt, Psykologi, Global International Relations og Global International Business.

Universidad Europeas pedagogiske modell tar sikte på å utvikle hver enkelt students kompetanse, inkludert leder- og kommunikasjonsferdigheter, og har en sterk internasjonal tilnærming. Universitetet har 16.000 studenter fra over 200 land – fordelt på fem campuser i tre byer.

NB! Universidad Europea tilbyr også studier på engelsk i Valencia, blant annet tannlege og Global Business Management.

Vis alle utdanninger fra Universidad Europea v/ norsk agent Studier i Utlandet

Kontaktinformasjon til Studier i Utlandet

Studier i Utlandet

Ramdalveien 2


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Idrett - Master, Real Madrid Graduate School:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!