Vis studentum.no som: Mobil

Global Bachelor in International Relations

Studier i Utlandet
Sammendrag
Heltid
4 år
Bachelor
Oppstart: September - Madrid
Ja

Global Bachelor in International Relations

studere på universitet i madrid

Global Bachelor i Internasjonale relasjoner

Studier  Internasjonale Realsjoner, på engelsk, i hjertet av Europa og med mulighet for utveklsing til London School of Economics!

Global Bachelor in International Relations er et 4-årig bachelorprogram. Den globale bachelorgraden tar sikte på å utdanne og trene kompetente, ansvarlige fagfolk, og gjøre deg i stand til å analysere og forstå alle slags internasjonale relasjoner (sosial, politisk, økonomisk og sosiologisk). I studiet tilegner du deg også ferdigheter som konfliktløsninger og taktikk for å kunne bringe de involverte parter sammen og oppfordrer dem til samarbeid.

Hvorfor studere internasjonale relasjoner

Verden blir med og mer internasjonal og fremtiden vil ha økende behov for mennesker med internasjonal kunnskap, språk og kulturforståelse. Undervisningsspråket er engelsk, men med Madrid som bosted vil du enkelt kunne tilegne deg det spanske verdensspråket. Du kan også velge spansk som B-språk i studiet.

Utveksling

I det fjerde året skal studenten gjennomføre en studieperiode i utlandet. Du velger mellom Pace University, New York (USA), McGill (Canada), begge 6 måneders utveksling, eller tre måneder ved London School of Economics and Political Science.
Du kan også utveksle i 2. og 3-. året gjennom Erasmus programmet. Universitetet samarbeider med internasjonale universiteter Worldwide.

Prosjektarbeid

I hele studietiden vil du jobbe med prosjekter for multinasjonale selskap. Studentene vil også motta besøk fra personer som arbeider for FN, ulike ambassader, ledende frivillige organisasjoner mm. 

For kontakt eller mer informasjon om Global Bachelor in International Relations, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

  • Bestått studiespesialiserende vitnemål
  • Engelsk test
  • Personlighetstest
  • Written Interview

Søknad og opptak skjer gjennom Studier i Utlandet. Du får hjelp og veiledning gjennom hele søknadsprosessen, inklusiv enrollment, Uned credentica, bolig mm. Send en henvendelse for mer informasjon.

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelorgrad (240 ECTS)

Kostnader

Skolepenger: 14.400 euro. Studiet støttes av Lånekassen.

Videopresentasjon

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Global Bachelor in International Relations.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Universidad Europea v/ norsk agent Studier i Utlandet

Universidad Europea ved norsk agent Studier i Utlandet

Universidad Europea Spania v/ norsk agent Studier i Utlandet

Vil du studere på et internasjonalt universitet i hjertet av Europa - ved "Verdens vakreste Campus"? UE Madrid er det universitetet i Spania som har flest norske studenter.

Studier i Utlandet er norsk agent for Universidad Europea, og gir deg hjelp og veiledning fra søknad til studiestart. Send en interessemelding i dag og motta informasjonen du trenger – på norsk!

Studer i spania

Campus ligger litt utenfor Madrid- og er i seg selv en oase. Her finner du parkanlegg, innsjøer, fossefal, og et bredt utvalg av sportsfasiliteter inklusiv fotball og friidrettsbane, volleyball og tennis, samt sportssenter med svømmehall og mye mer. Universidad Europea er Spanias er et av de største universitet i Spania, med et rikt internasjonalt miljø, hvor antall internasjonale studenter er stadig økende.

Om Universitetet

Universidad Europea tilbyr en helhetlig akademisk opplevelse, som gjør deg rustet for å tre inn på et internasjonalt arbeidsmarked. Alle studieprogrammene er tilpasset samfunnets og arbeidsmarkedets krav, samt studentenes ulike behov. I tillegg til et enormt stort utvalg av spanske studieprogram, kan du velge blant følgende internasjonale ( engelske): Tannlege, Arkitekt, Psykologi, Global International Relations og Global International Business.

Universidad Europeas pedagogiske modell tar sikte på å utvikle hver enkelt students kompetanse, inkludert leder- og kommunikasjonsferdigheter, og har en sterk internasjonal tilnærming. Universitetet har 16.000 studenter fra over 200 land – fordelt på fem campuser i tre byer.

NB! Universidad Europea tilbyr også studier på engelsk i Valencia, blant annet tannlege og Global Business Management.

Vis alle utdanninger fra Universidad Europea v/ norsk agent Studier i Utlandet

Kontaktinformasjon til Studier i Utlandet

Studier i Utlandet

Ramdalveien 2


Studiested og bomuligheter

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Global Bachelor in International Relations:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!